Εγώ φοράω την 6,8,25 όπου δεν δουλεύει καθόλου... Κάνει να φύγει με mi message και τελικά φθάνει σαν κανονικό sms... Γενικά το χρησιμοποιώ ελάχιστα επίσης έχω παρα πολλά μνμτα απο τον πάροχό μου οπότε δεν με νοιάζει
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
K.Papaefthymiou και εγω αυτην χω και λειτουργεί μια χαρα. Το θεμα που λε νομιζω προκύπτει οταν ο αλλος εχει κακη ποιοτητα δεδομένων ή τα κλεινει μολις στειλεις.
Καλησπερα.Εχω κανει τις απαραιτητες ρυθμισεις για να μπορω να στειλω Mi Message και δοκιμασα με ενα φιλο.Αρχικα πηγαινε σαν Mi Message αλλα μετα απο λιγο αλλαζε μονο του το ιδιο μηνυμα και το εστελνε σαν κανονικο.Τι μποει να φταει.Μπορει να με βοηθησει καποιος ???
Φίλε μου στην οικογένεια μου είμαστε όλοι με xiaomi και το δοκιμάζω καθημερινά μιας και στέλνουμε μηνύματα μεταξύ μας
Στις τελευταίες Ρομ δεν δουλεύει...
Εσένα φίλε μου μπορεί να δουλεύει κανονικά μεταξύ σας αλλά εγώ έχω το εξής θέμα:
Απενεργοποιωντας και την επιλογή που λέει να στέλνει κανονικό μήνυμα αν δεν ειναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ παταω να στείλω το στέλνει το λαμβάνει αλλά συνεχίζει να γράφει αποστολή ιπλα από το μήνυμα και όταν κλείσει το ίντερνετ ο άλλος χρήστης που εχω στείλει ενώ έχει λάβει το Mi message με ειδοποιεί εμένα ότι ή αποστολή απέτυχε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα στην ομαδα.εχω το redmi note 5 σε miui 12.0.2global
Δεν ξερω αμα επηραιαζει που εχω region ινδια αλλα δεν μπορω να στειλω mi messeges.το εχω ανοιξει δειχνει οτι ειναι actived
πρεπει να αλλαξω κατι αλλο? απλα δεν το υποστηριζει? δεν καταλαβα αμα πρεπει να κανω κατι αλλο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69762/