Διαφήμιση

Καταζητειται!!

• Καταζητειται!!

Καλησπέρα σε όλους,έχω ένα θεματάκι (τι περίεργο :P )και μετά από ψάξιμο πολύ βρίσκομαι στο μηδέν.
      Σκέφτηκα λοιπόν ότι αν υπάρχει λύση στο θέμα μου θα έχω ποιο πολλές πιθανότητες να την βρω αν ζητήσω βοήθεια
      από το φόρουμ.
      Well..είμαι εδώ και καιρό στην αναζήτηση bluetooth και όπως θα θυμάσται κάποιοι είχα προβεί στην αγορά του
      sony sbh52 αλλά η σχέση του με το xiaomi υπήρξε προβληματική(μάλλον με μένα γιατι το xiaomi τελικά δεν ευθύνεται.
      Τελικά η όλη υπόθεση έγκειται στο γεγονός ότι το μικρόφωνο του bluetooth βρίσκεται στη συσκευή κι όχι στο καλώδιο.

όπως σε αυτό το οποίο είναι και το μοναδικό από όσα έχω βρει που έχει εκεί το μικρόφωνο (διπλα στο μπλε βελάκι)
      όπου όταν το έχεις στο αυτί έρχεται στο ύψος του στόματος,με αποτέλεσμα να σε ακούει άψογα ο άλλος.
      Αλλά (αχ αυτό το αλλά ^^ ) εγώ θέλω να την ακούω στέρεο :thumbup: κι όχι μονοφωνικά :thumbdown: ,οπότε είπα να
      πάρω ένα bluetoothακι που να παίρνει το καλωδιάκι με βυσματάκι και να βρω ένα ακουστικάκι (διαιρούμενο-ᾱποσπωμενο)με το μικροφωνάκι
      στο καλωδιάκι που μένει με τα ακουστικά (όσο και να έσκασα δεν μου καθόταν η ρίμα ακουστικάκια :D )
      Αλλά (αχ αυτό το αλλά πάλι)έχω φάει όοοοοοοοοολη σχεδόν την αγορά και κάτι σαν αυτό που ζητάω δεν βρήκα,διαιρούμενα ακουστικά
      βρήκα (διαιρούμενα για να μην είναι μακρύ το καλώδιο σε bluetooth,αλλιώς το έχω σκέτο handsfree)

Αν έχει το λοιπόν κάποιος λύση είτε bluetoothακι με στερεοκαλωδιάκι και μικροφωνάκι πάνω στο καλωδιάκι,είτε handsfreeακι με διαιρουμενοαποσπομενοάκι
      καλωδιάκι με μικροφωνάκι να μένει στο πάνω καλωδιάκι ας μιλίσει τώρα αλλιώς να σωπάσει για πάντα!!!! (αυτό το πήρα από τους ξένους γάμους στο όποιος έχει ενάντιο λόγο να μην γίνει αυτός ο γάμος :lol: )

Ευχαριστώ για την υπομονή σας να διαβάσετε αυτο το.........

............μυνηματάκι :thumbsup: (και για όποια τυχόν απάντηση)
    • Διαφήμιση
    • Αν το κόκκινο σημαδάκι ήταν το μικρόφωνο θα μου έκανε απόλυτα!
      Όπου διαβάζω κριτικές αγοραστών για οποιοδήποτε προϊόν χωρίς μικρόφωνο όπως το ψάχνω εγώ όλοι κάνουν λόγο για χάλια ακουστική στην κλήση..

Οι εταιρείες έχουν πάψει να βγάζουν χρηστικά προϊόντα στον βωμό του καινούριου και όμορφου και ταλαιπωρούνται οι αγοραστές.Με το sony sbh 52 που το πούλησα ήδη έχω χάσει 16,5 ευρώ και πολύ χρόνο χρήσιμο να βρω την λύση μου και μιλάμε για μια sony και δεν είναι απλά ιδέα μου όπου έψαξα όλοι τα ίδια λένε

Βέβαια θα μπορούσα να πάρω ένα με το γαντσάκι στο αυτί αλλά...κολήματα είναι αυτά!! ;)
      Images
      • Screenshot_91.png

182,74 kB, 788×351, viewed 86 times
    • για δες αυτό : aliexpress.com/item/Original-Q….10010108.100009.4.W5LGOf

& αυτό : aliexpress.com/item/Sonyxer-Ge…10010108.0.123.W5LGOf&s=p

έχουν τα μικρόφωνα εκεί που ψάχνεις ;)
      ENJOYme, m!, mi , μη !!!!