Διαφήμιση

[GTV-5.12.3/4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H GnF έγραψε:

Μέχρι στιγμής αυτά.....
      Εμενα πάντως δεν μου φαινεται να έγινε σωστα το φλασάρισμα με τόσα προβλήματα απο το πουθενα

Ο/H GS1985 έγραψε:

Επειδή δεν έλαβα καμία απάντηση σχετικά με το tethering να υποθέσω πως όλοι έχετε συμβιβαστεί με 3g tethering ή κανείς άλλος δεν έχει αυτό το πρόβλημα?
      Τι εννοείς? Οτι σου δουλεύει το Hotspot όταν τα data είναι 3G και όχι όταν είναι 4G? Δλδ με 4G συσκευές συνδέονται με την συσκευή αλλά δεν παίρνουν Internet ή αποτυγχάνει και η σύνδεση?

Είμαι στην 2η εγκατάσταση μέχρι τώρα. Και σε 2 τηλέφωνα είναι μια από τα ίδια.
      Χαμηλότερο σήμα και στις 4 κάρτες. Cosmote + Vodafone και στα 2. Αν τα βάλω δίπλα δίπλα και γυρίσω το 1 από τα 2 τηλέφωνα σε προηγούμενη ξαφνικά βλέπεις + 2 γραμμές σήμα και στις 2 εταιρίες.
      Κάνεις κλήση και το βάζεις να παίζει από το εξωτερικό ηχείο. Μόλις το σηκώσει ο άλλος γυρνάει τον ήχο στο τηλέφωνο και πρέπει να ξαναπατησεις εξωτερικό ηχείο.
      Τα push notifications είναι μαύρα χάλια. Στα μαιλ η μόνη λύση που έχω βρεί είναι να φύγεις από αυτόματο συγχρονισμό και να γίνεται ανά 10 λεπτά.
      Το SwiftKey και στα 2 βγαίνει ξαφνικά από default. Την μία φορά μάλιστα μου το έκανε την ώρα που έγραφα. Έκλεισε το πληκτρολόγιο και άνοιξε το μαμά.
      Το κολπάκι για να μην ξεκλειδώνει το τηλ στην τσέπη σου είναι ενεργό θες δεν θές.
      Η μπαταρία φεύγει σαν αεράκι την άνοιξη. Γύρισα με 12% μετά από 10 ώρες στην δουλειά, με 50 λεπτά οθόνη και 10 λεπτά κλήσεων. Ούτε gps ούτε τίποτα.
      Το touch στην οθόνη είναι καλύτερο να πω; πιο ευαίσθητο;
      Η κατανάλωση μνήμης είναι αισθητά μεγαλύτερη, ειδικά μετά από μερικές ώρες χρήσης. Όχι ότι έχει καμία σχέση και οι 2 συσκευές είναι με 3gb μνήμη και ακόμα και τώρα δεν τις έχω δει κάτω από 600mb.
      Η σύνδεση σε κάποια ασύρματα είναι αδύνατη. Πατάς επάνω στο δίκτυο και δεν κάνει τίποτα. Το παράθυρο που σου ζητάει κωδικό δεν βγαίνει ποτέ. Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν φταίει κάτι στο όνομα η αν είναι θέμα security. Αν αλλάξω όνομα με κάτι χωρίς κεφάλαια μέσα συνδέεται. Αν αφήσω το όνομα όπως είναι και πάω από AES σε TKIP πάλι συνδέεται.

Το ένα τηλέφωνο της κοπέλας μου το γυρνάω πίσω τώρα μιας και φωνάζει για το σήμα.
      Το δικό μου θα το αφήσω λίγο ακόμα να ρίξω μια ματιά.

Στάλθηκε από το Mi-4c μου
    • δεν μου εμφανιζει με αυτη την ρομ καθολου την μουσικη στις ειδοποιησεις...(mi note)
    • Ο/H paulpap01 έγραψε:

Μπορεί κανένας άλλος κάτοχος Mi4c να επιβεβαιώσει κάποιο από τα παραπάνω ??.

Ευχαριστώ πολύ.

Ετσι είναι. Μεγάλο πρόβλημα.

Μπορούμε να βάλουμε πάλι την προηγούμενη χωρίς να χάσουμε data, settings κτλπ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ppkstat έγραψε:

Ναι, μπορείς να βάλεις την προηγούμενη Version μέσα από την εφαρμογή Αναβάθμιση της MIUI.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H paulpap01 έγραψε:

Πρόβλημα με το Bluetooth, κατά την διάρκεια που περιμένεις να απαντήσει αυτός που καλείς το "κουδούνισμα" ακούγεται κανονικά από το Bluetooth, ενώ με το που απαντάει αυτός που καλείς η κλήση αυτόματα μεταφέρεται στο ακουστικό του τηλεφώνου. Φυσικά μπορείς να επιλέξεις από την οθόνη επιλογή ακουστικού Bluetooth κατά την διάρκεια της κλήσης χωρίς κανένα πρόβλημα, είναι όμως λίγο σπαστικό.

Έχω ακριβός το ίδιο πρόβλημα σήμερα πέρασα την νέα rom και μου εμφάνισε τι ίδιο θέμα στο note 2
      ενώ ακούω κανονικά να χτυπάει από το bluetooth όταν καλώ μόλις απαντούν μεταφέρετε ο ήχος στην συσκευή

Υπάρχει κάποια λύση; η να γυρίσω στην προηγούμενη που ήταν οκ;
    • ΟΛΑ ρολοϊ!!!!!
      Αξιζετε πολλά αλλά μην επαναλαμβάνομαι!!!!!!
      Άλλη μια παρά πολλή καλή δουλειά!!!!

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
    • Ο/H giannisag έγραψε:

ΟΛΑ ρολοϊ!!!!!
      Αξιζετε πολλά αλλά μην επαναλαμβάνομαι!!!!!!
      Άλλη μια παρά πολλή καλή δουλειά!!!!
      Όλα ...ΕΛΒΕΤΙΚΟ ρολόι, θα πρόσθετα..!
      Προσπάθησα να αναπαράγω, έστω μερικά από τα προβλήματα που αναφέρουν τα παιδιά παραπάνω, αλλά δεν τα κατάφερα...Sorry guys!
      Στις δικές μου συσκευές όλα πηγαίνουν μια χαρά! Μιλάω στις τις συσκευές Mi-4c, Redmi Note 2 και Redmi 1s...
    • [GTV-5.12.3/4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.

Στο δικό μου mi4c το ρολόι κάνει το ίδιο. Αν έχεις ανοιχτό το app του ρολογιού και το κλείσεις κάνοντας το kill όταν αρχίσει να χτυπάει τότε σταματάει. Ακόμη και αν δεν το έχεις ανοιχτό, όταν αρχίσει να χτυπάει το ανοίγεις και το κάνεις kill και σταματάει.
      Bluetooth ακουστικά δεν έχω για να τσεκάρω, αλλά το bluetooth garmin vivofit που έχω λειτουργεί χωρίς πρόβλημα σε αυτήν την νέα έκδοση, όπως και το bluetooth heartrate που δοκίμασα.
      Εγώ προσωπικά δεν το βλέπω να καταναλώνει περισσότερο μνήμη. Για την μπαταρία θα πρέπει να τσεκάρω περισσότερο.
      Τέλος και πιο σημαντικό να ευχαριστήσω την ομάδα του development για την υποστήριξη

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H ppkstat έγραψε:

Ναι, μπορείς να βάλεις την προηγούμενη Version μέσα από την εφαρμογή Αναβάθμιση της MIUI.
      Δυστυχώς όχι χωρίς προβλήματα. Απο τότε που το έκανα αυτό μου βγάζει το μήνυμα android.procces.acore has stopped συνέχεια. Το κινητό σε αυτήν την φάση δεν είναι ουσιαστικά λειτουργικό.
    • Διαφήμιση