Κανε wipe Cache & Dalvik Cache..Ο/H ppkstat έγραψε:
Δυστυχώς όχι χωρίς προβλήματα. Απο τότε που το έκανα αυτό μου βγάζει το μήνυμα android.procces.acore has stopped συνέχεια. Το κινητό σε αυτήν την φάση δεν είναι ουσιαστικά λειτουργικό.
[GTV-5.12.3/4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Έκανα. Τίποτα.
Έχω κρατήσει και ένα nandroid backup σε κάποια φάση. -
Ο/H ppkstat έγραψε:
Έχω κρατήσει και ένα nandroid backup σε κάποια φάση.
Factory Reset και απευθείας φλασάρισμα προηγούμενης rom που είχες και ήσουν ευχαριστημένος (στήσιμο βεβαια απο την αρχή)
Nandroid Restore .. απλά δεν ξέρω πόσο πίσω θα σε πάει. Ηταν σταθερή η rom εκείνη? Θα αξιζει ο κόπος για να ξαναγυρίσεις στην παρούσα rom (όταν λέω παρούσα εννοώ όποια είναι περισσότερο Bugfree στο κινητό σου) -
-
Ο/H ppkstat έγραψε:
Δεν νομίζω οτι έκανα κάτι λάθος. Με ανησυχεί λίγο οτι όταν θα πάω στο μέλλον να αλλάξω πάλι την rom θα γίνει κάτι παρόμοιο.
-
Καλησπερα στην παρέα, θα πω την ταπεινή μου γνώμη μετά από δίμηνη αλλαγή rom σε redmi note 2, ή 5.11.26 είναι ή καλύτερη σε όλα και δεν υπάρχει λόγος αλλαγής εκτός αν υπάρξει κάτι συνταρακτικό. Δουλεύουν όλα ρολόϊ και το σημαντικότερο από όλα ή μπαταρία, μετά από μέτρια πρός το πολύ σκάλισμα, 1 ή 7 ω 10 λεπτά είναι στο 51% καλό Σαββατόβραδο σε όλους!!!!!
-
Ο/H ppkstat έγραψε:
Δυστυχώς όχι χωρίς προβλήματα. Απο τότε που το έκανα αυτό μου βγάζει το μήνυμα android.procces.acore has stopped συνέχεια. Το κινητό σε αυτήν την φάση δεν είναι ουσιαστικά λειτουργικό.
Το ίδιο μήνυμα και σε μένα android.procces.acore has stopped
Αναγκαστικά τώρα factory reset ε; Η μπορώ να το αποφύγω; -
Οταν λες τριτη εικονα ποια εννοεις;Μεσα στα θεματα ή καπου αλλου;Για να το βρω σου λεω......
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
στην τρίτη εικόνα μέχρι να ενεργοποιήσεις το ίντερνετ δεν εμφανίζει τίποτα...αφού το ενεργοποιήσεις κάνεις μία ανανέωση για να σου εμφανίσει τι γραμματοσειρές.
Επιλέγεις ποια θέλεις.
Επιλέγεις λήψη.
Επιλέγεις εφαρμογή. (το ξέχασα πριν)
Κάνεις επανεκκίνηση όταν ζητήσει.
Είσαι έτοιμος
-
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Που ειναι η εικονα που λες;
Σελίδα 4 ποστ 43...είναι 3 οι εικόνες...δεν είναι μία -
Ο/H ppkstat έγραψε:
Ρε παιδιά να ρωτήσω, άσχετα με το πώς θα το λύσω, τι έγινε με την συσκευή?
Δεν νομίζω οτι έκανα κάτι λάθος. Με ανησυχεί λίγο οτι όταν θα πάω στο μέλλον να αλλάξω πάλι την rom θα γίνει κάτι παρόμοιο.
Έκανες downgrade? Από που; με ποιο τρόπο; μπήκες twrp; έκανες wipe την cache και την dalvic cache;
Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0