[GTV-5.12.3/4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Σελίδα 4 ποστ 43...είναι 3 οι εικόνες...δεν είναι μία
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H ppkstat έγραψε:
Δεν νομίζω οτι έκανα κάτι λάθος. Με ανησυχεί λίγο οτι όταν θα πάω στο μέλλον να αλλάξω πάλι την rom θα γίνει κάτι παρόμοιο.
Παρέλαβα το κινητό με κινέζικη stable, του έκανα factory reset μέσα απο την MIUI και περασα την πρώτη Ελληνική GTV που βρήκα εδώ για το κινητό μου. Μετα απο αυτήν του πέρασα και τις 2 επόμενες που ακολούθησαν.
Ο/H GnF έγραψε:
Ο/H ppkstat έγραψε:
Ρε παιδιά να ρωτήσω, άσχετα με το πώς θα το λύσω, τι έγινε με την συσκευή?
Δεν νομίζω οτι έκανα κάτι λάθος. Με ανησυχεί λίγο οτι όταν θα πάω στο μέλλον να αλλάξω πάλι την rom θα γίνει κάτι παρόμοιο.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου
Ναι αν είδες έκανα downgrade απο αυτήν την 12.3 στην 11.26. Το έκανα απο το update της MIUI που ουσιαστικά σε περνάει μόνο του σε TWRP. Μόλις έγινε αυτό έβγαλε αυτό το μήνυμα και από οτι είδα και σε κάποιον άλλον το ίδιο.
Παιδιά το κινητό έφτιαξε με ένα nandroid restore από πολύ πρόσφατο backup. Επίσης το Alpha Safe access μια χαρά. Ευτυχώς που το είχα πάρει πραγματικά. Νομίζω θα το κάνω πάντα πριν αλλάζω roms, δυστυχώς.
Δεν ξέρω αν σε όλο αυτό που έγινε παίζει κάποιο ρόλο οτι οι 2 roms που συζητάμε στο Mi4c έχουν διαφορετικό custom recovery μεταξύ τους. -
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H giannisag έγραψε:
ΟΛΑ ρολοϊ!!!!!
Αξιζετε πολλά αλλά μην επαναλαμβάνομαι!!!!!!
Άλλη μια παρά πολλή καλή δουλειά!!!!
Στις δικές μου συσκευές όλα πηγαίνουν μια χαρά! Μιλάω στις τις συσκευές Mi-4c, Redmi Note 2 και Redmi 1s...
-
Πάντως αν δεν φτιαχτεί θα πρέπει να ξέρουμε τουλάχιστο αν είναι οκ να πάμε σε downgrade μιας και είναι κάτι που χρειάζεται σε όλους πιστεύω αρκετές φορές την μέρα.
Επίσης θα ήθελα να προσθέσω εκεί που είπα πως πρέπει να ψηφίζουμε για την προηγούμενη Rom και όχι την καινούρια πως υπάρχει ακόμη μια παράμετρος που πρέπει να δείτε. Να ψηφίζει ο καθένας για το κινητό του.
Παράδειγμα -> Εγώ τώρα μπορεί να έχω το Redmi 2 και όλα να κυλάνε ομαλά αλλά αυτοί που έχουν το Mi4c να ψηφίσαν πως δεν είναι καλή η Rom. Ενώ εμένα στην ουσία δεν με ενδιαφέρουν αυτοί, αφού νοιάζομαι για το Redmi 2 και αν θα την κατεβάσω.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός
ΥΓ- Ενώ αρκετοί από εμάς έχουν 2 και 3 κινητά ή και περισσότερα. Θα έπρεπε να υπάρχει μια ψηφοφορία για κάθε κινητό. Είναι το πιο λογικό και σωστό πάνω στη λογική που ανάφερε ο MIUI-ART-Υπέρτατος στη δημιουργία του συγκεκριμένου poll. -
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΟΧΟΙ Mi-4c,
επειδή χρειάστηκε ενας φίλος να κάνει downgrade δεν σημαίνει οτι πρέπει να κάνετε ΟΛΟΙ!! Αυτό κρίνεται ανα περίπτωση, και σε καμια περιπτωση το θέμα με το ξυπνητήρι δεν είναι λόγος για να πάτε σε downgrade.
Πιστεύω το θέμα με το ξυπνητήρι τους ξέφυγε και θα διορθωθεί γρήγορα.. -
-
Την έχω από την Παρασκευή το βράδι και πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες Rom V7. Αν και νομίζω ότι η Xiaomi στο Mi-3w στην Miui V7 έχει βγάλει αψεγάδιαστες Rom καμιά σχέση με την Miui V6 που είχε κάποιες φόλες.
Τώρα περιμένω να δω πότε θα βγεί η Marshamallow σύμφωνα με την ανακοίνωσει στο en.miui.com του Nanana που είναι administrator "Here're some good news: Mi 3 W/C, Mi 4 and Mi Note will be the first ones to get Android M (6.0)! The beta updates will roll out for them soon. From next week, these three devices will no longer get updates based on Android Kitkat (4.4)". -
Αν και το κινητό (Redmi Note 2 Prime) το έχω λίγες ημέρες και είναι η δεύτερη GTV που φοράει, έχω να αναφέρω πως όλα είναι μια χαρά, ΕΚΤΟΣ από το Screen Mirroring που είναι άθλιο. Δε ξέρω αν είναι γενικά θέμα του RMN2 ή της ROM βέβαια. Κατά τα άλλα όλα μια χαρά
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0