Ο/H GS1985 έγραψε:
Πως γίνεται να σου δουλεύουν όλα τέλεια στο Mi4c όταν όλοι έχουν θεματάκια όπως ας πούμε ένα από όλα το ξυπνητήρι (και δεν είναι θέματα μόνο της Ελληνικής version αλλά και της Mulitlanguage);;; Μήπως εμείς δεν έχουμε κάνει κάτι καλά; Μπορείς να μας βοηθήσεις να το κάνουμε να δουλεύει όπως και το δικό σου;
Φίλε @GS1985 μόνο το ξυπνητήρι σου έκανε εντύπωση?
- Το γεγονός οτι εγώ δεν έχω χαμηλότερο σήμα σε καμμιά απο τις δύο κάρτες, που αναφέρθηκε σαν ΠΡΩΤΟ πρόβλημα, δεν σου έκανε εντύπωση? Και όχι μόνο αυτό, αλλά το 4G της Cosmote χτυπάει κάτι νούμερα downloading, όπως π.χ. 82-85 Mbps και 11-12 Mbps uploading!!!
- Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε ένα θέμα με τα push notifications που ένας φίλος τα χαρακτήρισε "μαύρα χάλια"???
- Το Swiftkey, που δουλεύει άψογα, σε μένα τουλάχιστον!
- Η πρόληψη ατυχών κλήσεων, επίσης!
- Με τη μπαταρία δεν έχω διαπιστώσει απολύτως ΚΑΝΕΝΑ θέμα...
- Το touch στην οθόνη παραμένει σταθερό και αμετάβλητο, απο την ημέρα που πήρα τη συσκευή στα χέρια μου! Ποτέ δεν άλλαξε συμπεριφορά...
- Στη κατανάλωση μνήμης, στην περίπτωση τη δική μου, όπου έχω 9 εφαρμογές να τρέχουν στην αυτόματη έναρξη, δεν έχω διαπιστώσει κανένα θέμα (περίπου 1,8 - 2.0 GB ελεύθερα έχει συνήθως)
- Η συνδεσιμότητα σε ασύρματα δίκτυα γίνεται πιό γρήγορα και απο μιά ..."ματιά"!
- Το Thethering μοιράζει κανονικά με ότι λαμβάνει (αυτό νομίζω το είχες εσύ σαν πρόβλημα πρόσφατα)
- Το bluetooth ανοίγει και κλείνει ταχύτατα και μιλάς χωρίς κανένα πρόβλημα σε ότι mode επιλέξεις...
Αλλά η ουσία πίσω απο όλα αυτά δεν είναι τα τυχόν προβλήματα που πραγματικά μπορεί να έχει ένα νέο update σε μια Developer, αλλά η νοοτροπία που έχουμε σαν χρήστες, που μέσα σε μισή ώρα και με απίστευτη ευκολία και ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ, νομίζουμε ότι αξιολογούμε μια ρομ... η οποία αν τυχόν και δεν κορνάρει το κινητό στη γωνία που βγαίνει η χοντρή με το ποδήλατο, αμέσως την έχουμε για τα σκουπίδια.... ΕΛΕΟΣ!