[GTV-5.12.3/4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H caeser έγραψε:
Για να κάνε μια προσπάθεια να σβήσεις την συσκευή bluetooth εντελώς απο το τηλέφωνό σου και μετά συνδεσέ το πάλι απο την αρχή, να δεις διορθώνεται το πρόβλημα?
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Για να κάνε μια προσπάθεια να σβήσεις την συσκευή bluetooth εντελώς απο το τηλέφωνό σου και μετά συνδεσέ το πάλι απο την αρχή, να δεις διορθώνεται το πρόβλημα?
Εννοω να αποσυνδέσεις ΕΝΤΕΛΩΣ την συσκευή bluetooth απο το κινητό. Κλείσε και το bluetooth στο κινητό και άνοιξέ το πάλι. Δεν θα πρέπει να έχει ΚΑΜΜΙΑ συσκευή μέσα. Μετά βάλε το ακουστικό bluetooth σε mode ανίχνευσης και σκανάρισε απο το κινητό να το βρει... Κάνε την ζεύξη, πάλι απο την αρχή... και ξαναδοκίμασε! -
Ο/H caeser έγραψε:
Βρε συ...μόλις το έγραψα αυτό! Πότε πρόλαβες?
Εννοω να αποσυνδέσεις ΕΝΤΕΛΩΣ την συσκευή bluetooth απο το κινητό. Κλείσε και το bluetooth στο κινητό και άνοιξέ το πάλι. Δεν θα πρέπει να έχει ΚΑΜΜΙΑ συσκευή μέσα. Μετά βάλε το ακουστικό bluetooth σε mode ανίχνευσης και σκανάρισε απο το κινητό να το βρει... Κάνε την ζεύξη, πάλι απο την αρχή... και ξαναδοκίμασε!
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Χαχαχαχαχαχαχα ειμαι γρηγορος.Το δοκιμασα σου λεω και τιποτα.......
Πάντως και εγώ είδα το θέμα που αναφέρεις μετά το update, αλλά έκανα αυτό που σου είπα και λύθηκε αμέσως! -
Ο/H caeser έγραψε:
Τι να σου πω βρε ...γρήγορε!? Χαχαχαχα!
Πάντως και εγώ είδα το θέμα που αναφέρεις μετά το update, αλλά έκανα αυτό που σου είπα και λύθηκε αμέσως!
-
Παιδιά για το Mi-Note (Virgo) υπάρχει καινούργια stable Version: V7.0.6.0.KXECNCI μπορειτε να την ανεβασετε? γιατι με την[Stable V7.0.5.0] Xiaomi Mi-Note εχω θεματα με το WiFi...
και εβαλαν και την Developer Version: 5.12.4... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H proskopos έγραψε:
η stable 7.0.8 exei ελληνικα και playstore για το redmi note 2?
-
Ο/H drillerkiller έγραψε:
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Εμένα μου κάνει reboot αρκετά συχνά θα έλεγα από την παρασκευή που την πέρασα μου έκανε 4 reboot.
Ο/H Antonis95gr έγραψε:
Και έμενα κάνει reboot το Mi3 στο miui.en λέει 5.12.4 ενώ εδώ 5.12.3 μήπως έκαναν κάποια αλλαγή?
-
Αυτη ειναι η τελευταια επισημη Ρομ,με ελληνικα και play store;(ετσι για δοκιμη).Την περναμε σαν τις δικες μας;Μετα απο το περασμα εχει αναβαθμισεις κανονικα μεσα απο το update με ειδοποιηση κανονικα;
-
Ξαναπερασα την 5.11.26 με απλο update οπως ειπαμε αλλα μου εμφανιζει συνεχεια αυτο στην οθονη και δεν με αφηνει να κανω καμια ενεργεια...Τι κανουμε;Εκτος απο απλο update επρεπε να κανω και κατι αλλο που δεν εκανα;
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Ξαναπερασα την 5.11.26 με απλο update οπως ειπαμε αλλα μου εμφανιζει συνεχεια αυτο στην οθονη και δεν με αφηνει να κανω καμια ενεργεια...Τι κανουμε;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0