Διαφήμιση

[GTV-5.12.3/4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Ο/H johnjor έγραψε:

Ξαναπερασα την 5.11.26 με απλο update οπως ειπαμε αλλα μου εμφανιζει συνεχεια αυτο στην οθονη και δεν με αφηνει να κανω καμια ενεργεια...Τι κανουμε;
      Δοκίμασε διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής επαφές. Θα σου διαγράψει βέβαια όλες τις επαφές σου αλλά αμα τις έχεις στο gmail ή στο miui cloud δεν σε πειράζει θα τις ξανασυγχρονήσει
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Ο/H Graydath έγραψε:

Δοκίμασε διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής επαφές. Θα σου διαγράψει βέβαια όλες τις επαφές σου αλλά αμα τις έχεις στο gmail ή στο miui cloud δεν σε πειράζει θα τις ξανασυγχρονήσει
      οι επαφες ειναι το προβλημα;
    • Ο/H johnjor έγραψε:

οι επαφες ειναι το προβλημα;
      Μάλλον τα δεδομένα της εφαρμογής... Απλά δεν είμαι σίγουρος. Εαν τις έχεις συγχρονισμένες δεν έχεις τίποτα να χάσεις... Επίσης το back-up πρίν αλλάξουμε ROM είναι must να ξέρεις ;)
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Graydath έγραψε:

Μάλλον τα δεδομένα της εφαρμογής... Απλά δεν είμαι σίγουρος. Εαν τις έχεις συγχρονισμένες δεν έχεις τίποτα να χάσεις... Επίσης το back-up πρίν αλλάξουμε ROM είναι must να ξέρεις
      Καθε εβδομαδα αυτη τη δουλεια θα κανουμε;Μου φαινεται ηρθε ο καιρος να διαολοστειλω το τηλεφωνο και να χαιρετησω το club.Κουραστηκα.Πηγα σε stable για να το αποφειγω αυτο το εβδομαδιαιο αλλα και εκει ειχα προβληματα
    • Ο/H johnjor έγραψε:

Ο/H Graydath έγραψε:

Μάλλον τα δεδομένα της εφαρμογής... Απλά δεν είμαι σίγουρος. Εαν τις έχεις συγχρονισμένες δεν έχεις τίποτα να χάσεις... Επίσης το back-up πρίν αλλάξουμε ROM είναι must να ξέρεις
      Καθε εβδομαδα αυτη τη δουλεια θα κανουμε;
      Όχι... το δοκίμασες αυτο που σου είπα γιατί τελικά μπορεί να λεω βλακείες και να φταίει κάτι άλλο...?

Εαν δεν ξέρεις πως το κάνουμε Εφαρμογές-->Επαφές-->διαγραφή δεδομένων
      Stay away from dx.com

• @caeser Νομίζω πως εδώ όλοι μας αναφέρουμε τα τυχόν ή ίσως υπάρχοντα bugs που θεωρούμε εμείς οι μη developers ώστε να σημειωθούν και να βοηθήσουμε έτσι στη βελτίωση των roms. Αυτός νομίζω είναι και ο σκοπός αυτών των forum και όχι για να κριτικαρουμε τη δουλειά των developers ή να γκρινιάζουμε που κάτι δε μας δουλεύει όπως προανέφερες. Με παρεξηγησες φίλε. Πάντως ευχαριστώ τα παιδιά για την τρομερή δουλειά τους και εσένα για την άμεση απάντηση σου και όλους εδώ που πραγματικά ενδιαφέρονται αφιλοκερδώς!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GS1985 έγραψε:

@caeser Νομίζω πως εδώ όλοι μας αναφέρουμε τα τυχόν ή ίσως υπάρχοντα bugs που θεωρούμε εμείς οι μη developers ώστε να σημειωθούν και να βοηθήσουμε έτσι στη βελτίωση των roms. Αυτός νομίζω είναι και ο σκοπός αυτών των forum και όχι για να κριτικαρουμε τη δουλειά των developers ή να γκρινιάζουμε που κάτι δε μας δουλεύει όπως προανέφερες. Με παρεξηγησες φίλε. Πάντως ευχαριστώ τα παιδιά για την τρομερή δουλειά τους και εσένα για την άμεση απάντηση σου και όλους εδώ που πραγματικά ενδιαφέρονται αφιλοκερδώς!
      Αλοίμονο... δεν σε παρεξήγησα βρε! Ίσως σε έβαλα, άθελά σου, να παίξεις το ρόλο της "νύφης", στη παροιμία "τα λέω στη νύφη, να τ'ακούσει η πεθερά"...
      Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ότι πρέπει να αναφέρουμε τυχόν bugs με σκοπό τη βελτίωση της ρομ. Ωστόσο η γκρίνια και κυρίως η απαξίωση (που δείχνουν ΠΟΛΛΟΙ!!!) για τη προσπάθεια των ανθρώπων που προσπαθούν τόσο πολύ να μας δώσουν εμάς μια ρομ, να απολαμβάνουμε το τηλεφώνό μας, για μένα είναι κατακριτέα! Και απο την εμπειρία μου έχω διαπιστώσει ότι πάρα πολλά απο τα προβλήματα που αναφέρουν διάφοροι (κυρίως νέοι) χρήστες, δεν είναι ΚΑΝ προβλήματα, αλλά απλά, άγνοια της λειτουργίας της Miui! :D
    • καλησπερα, με την 5.12.4 στο mi4i μπορειτε να συνδεθηται στο mipcsuite; εγω προσπαθησα και δεν γινεται, ειμαι με windows8.1
    • Δηλαδή η αναφορά μου ήταν απαξιωτική προς ποιον ακριβώς εδώ μέσα που φτιάχνει την ρομ;
      Τι έχουμε μπερδέψει ακριβώς;
      Έχουμε τους Κινέζους εδώ; ακόμα και τα προβλήματα που λέμε εδώ δεν φτάνουν στους dev.
      Ξύπνησα σήμερα και είπα δεν πάω να απαξιώσω κάποιον να νοιώσω μεγαλύτερος;

Και ξανά μέσα στο θέμα.

Όταν κατεβάζω κάποιο αρχείο αν ανοίξω bluetooth πέφτει η ταχύτητα download. Αν το κλείσεις ανεβαίνει.

Έκανα και ένα φουλ φορμάτ να τα βλέπω και καλύτερα.
      Σήμα λιγότερο σε σχέση με την προηγούμενη ρομ.

Στάλθηκε από το Mi-4c μου
    • Παιδιά εγώ στο note 2 εχθες που πέρασα την νέα rom είχα θέμα με το bluetooth όπως το ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα μου,
      μετά έκανα εγκατάσταση μέσο update την προηγούμενη rom 5.11.26 που μου δούλευε ρολόι και πήρα το σφάλμα (android.procces.acore has stopped)
      λοιπόν μετά από αυτό έκανα καθαρή εγκατάσταση και πέρασα την 5.12.3 έτσι πως ήταν τζάμι το κινητό πέρασα μια επαφή και έκανα μια κλίση και τσουπ πάλι το ίδιο θέμα με το bluetoothκαι, τέλος ξανά καθαρή εγκατάσταση και πέρασμα την 5.11.26 και το bluetooth κομπλέ! ;)
    • Διαφήμιση
    • -70db cosmote, - 55 Vodafone με 5.11
      -105db cosmote, - 75 Vodafone με 5.12

Ετσι επειδή είχα λίγη όρεξη να απαξιώσω έναν ακόμα dev της ρομ εδώ μέσα. Σορρυ κινέζε είχα ορεξη

Στάλθηκε από το Mi-4c μου