Τι να σου πω...Εγώ αυτό το θέμα με το ίδιο κινητό δε το είχα σε καμία είτε με clean install είτε όχι. Θέμα με το tethering ναι σε όλες και δε καταλαβαίνω πως γίνεται τα bugs να είναι επιλεκτικά από συσκευή σε συσκευή όταν μιλάμε για ακριβώς την ίδια!!! Ας ελπίσουμε όταν πετύχουμε κάποια version να μας λειτουργούν όλα ρολόι και να μείνουμε σε αυτή τι να πω..!!!Ο/H GnF έγραψε:
-70db cosmote, - 55 Vodafone με 5.11
-105db cosmote, - 75 Vodafone με 5.12
Ετσι επειδή είχα λίγη όρεξη να απαξιώσω έναν ακόμα dev της ρομ εδώ μέσα. Σορρυ κινέζε είχα ορεξη
Στάλθηκε από το Mi-4c μου
[GTV-5.12.3/4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
Παιδιά για το Mi-Note (Virgo) υπάρχει καινούργια stable Version: V7.0.6.0.KXECNCI μπορειτε να την ανεβασετε? γιατι με την[Stable V7.0.5.0] Xiaomi Mi-Note εχω θεματα με το WiFi...
και εβαλαν και την Developer Version: 5.12.4...
-
κανενας αλλος με το ιδιο τηλεφωνο δεν υπαρχει?
=> [Ενημέρωση 6-12-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
Όσο για την Developer, η Version 5.12.4 & 5.12.3 είναι η ίδια ROM με διαφορετικό όνομα..
Δεν αλλάζουν σχεδόν σε τίποτα.... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
κανενας αλλος με το ιδιο τηλεφωνο δεν υπαρχει?
=> [Ενημέρωση 6-12-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
Όσο για την Developer, η Version 5.12.4 & 5.12.3 είναι η ίδια ROM με διαφορετικό όνομα..
Δεν αλλάζουν σχεδόν σε τίποτα....
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Αυτη ειναι η τελευταια επισημη Ρομ,με ελληνικα και play store;(ετσι για δοκιμη).Την περναμε σαν τις δικες μας;Μετα απο το περασμα εχει αναβαθμισεις κανονικα μεσα απο το update με ειδοποιηση κανονικα;
-
Καλησπέρα παιδιά.! Σκέφτομαι να παραγγείλω το RedMi Note 3 αλλά κάπου διάβασα ότι είναι κλειδωμένο και δεν μπορεί να πάρει Gaps και τα σχετικά. Νομίζω ότι έχει προεγκατεστημενο το App Store και από εκεί και πέρα δεν μπορείς να παρεμβεις πχ να το κάνεις Root. Ισχύει κάτι τέτοιο; Θα έχουμε σύντομα ελληνική ROM.; Να προχωρήσω σε παραγγελία ή να περιμένω;
Ευχαριστώ.! -
-
Ο/H Antonis95gr έγραψε:
Παιδιά το Mi3 τρώει τρελά rebootμε καθαρό install με TWRP οταν ειναι κλειστή η οθόνη...έχει κανείς αλος το πρόβλημα? υπάρχει fix?
-
Ο/H diamantopoulosh έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.! Σκέφτομαι να παραγγείλω το RedMi Note 3 αλλά κάπου διάβασα ότι είναι κλειδωμένο και δεν μπορεί να πάρει Gaps και τα σχετικά. Νομίζω ότι έχει προεγκατεστημενο το App Store και από εκεί και πέρα δεν μπορείς να παρεμβεις πχ να το κάνεις Root. Ισχύει κάτι τέτοιο; Θα έχουμε σύντομα ελληνική ROM.; Να προχωρήσω σε παραγγελία ή να περιμένω;
Ευχαριστώ.!
-
Όσοι είμαστε με Mi4c ακολουθούμε κανονικά τον Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) για να περάσουμε το update μέσω του updater ή την περνάμε με το Flashify;
δεν θα χαθουν δεδομένα, ετσι;
Και άλλη μια ερώτηση, αν πχ δεν θέλουμε να περάσουμε αυτό το update, την επόμενη εβδομάδα μπορουμε να περάσουμε κανονικά το επόμενο, ή πρέπει να τα περάσουμε όλα με την σειρα; -
Ο/H Antonis95gr έγραψε:
Παιδιά το Mi3 τρώει τρελά rebootμε καθαρό install με TWRP οταν ειναι κλειστή η οθόνη...έχει κανείς αλος το πρόβλημα? υπάρχει fix?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0