Διαφήμιση

[GTV-5.12.3/4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Για το πρόβλημα με το Bluetooth στο Mi4c όπως ανέφερα και σε προηγούμενο Post ισχύει μόνο στις εξερχόμενες κλήσεις, στις εισερχόμενες κλήσεις δεν έχει κάποιο πρόβλημα το Bluetooth
    • Ο/H johnjor έγραψε:

Απο'τι βλεπω πολλα προβληματα με τα Mi4c -Mi4 αλλα και redmi note2.Υπαρχει περιπτωση διορθωσης και αν οχι ας μας πει καποιος τι κανουμε αλλα και τι θα κανουμε σε παρομοιες περιπτωσεις για να μην μενουμε χωρις κινητο;
      Εγώ όταν βρισκόμουν στην αντίπερα όχθη με το Redmi 2 (αντίπερα όχθη εννοώ αυτών που διάβαζαν για πολλά προβλήματα αλλά το δικό τους κυλούσε ρολόι) συμπεραίνω πως τα προβλήματα βρίσκονται στα κινητά που έχουν και πολλά πράγματα να κάνουνε.
      Είναι θέμα πιθανοτήτων δηλαδή... Άμα δουλεύουν 10 πράγματα και στο άλλο 100 είναι λογικό στο 100 να παρουσιάζονται περισσότερα θέματα.

Όπως έλεγε και ο πατέρας μου, αυτός που θα πνιγεί είναι αυτός που ξέρει κολύμπι. Αυτός που δεν ξέρει την βγάζει με νερό μέχρι τα πόδια...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Graydath έγραψε:

Όντως?? σε όποιο τηλέφωνο έχω χρησιμοποιήσει δεν μου ζήταγε pin
      Ναι εφόσον είναι κλειδωμένες οι sim. Κάποιοι φίλοι όμως (αναμεσα τους και εγω εδώ και λίγο καιρό) έχουν καταργησει το κλείδωμα των sim, οπότε και αν γίνεται αυτό απλά δεν πέφτει στη αντίληψη τους.
    • Τα push δουλεύουν μια χαρα, δεν αντιμετωπισα πρόβλημα με καμία Ρομ μόνο τώρα με τα reboot.
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Εγώ όταν βρισκόμουν στην αντίπερα όχθη με το Redmi 2 (αντίπερα όχθη εννοώ αυτών που διάβαζαν για πολλά προβλήματα αλλά το δικό τους κυλούσε ρολόι) συμπεραίνω πως τα προβλήματα βρίσκονται στα κινητά που έχουν και πολλά πράγματα να κάνουνε.
      Είναι θέμα πιθανοτήτων δηλαδή... Άμα δουλεύουν 10 πράγματα και στο άλλο 100 είναι λογικό στο 100 να παρουσιάζονται περισσότερα θέματα.

Όπως έλεγε και ο πατέρας μου, αυτός που θα πνιγεί είναι αυτός που ξέρει κολύμπι. Αυτός που δεν ξέρει την βγάζει με νερό μέχρι τα πόδια...
      Ωραιες οι φιλοσοφιες σου φιλε μου,αλλα επι του πρακτεου τελειως ασχετες.............
    • Για να ξεκαθαρίσουμε λιγάκι τα πράγματα.....

Όταν κάποιος αποδέχεται να βάζει Developer Rom στην συσκευή του, αυτόματα είναι σα να υπογράφει πως αποδέχεται να γίνει η συσκευή του μέρος του εργαστηριακού πάγκου της Xiaomi.

Τι σημαίνει αυτό ?

Αυτό σημαίνει ταυτόχρονα πως θα πρέπει να αποδεχθεί το γεγονός πως η ROM που παραλαμβάνει δεν είναι στην τελική της μορφή, αλλά σε ανάπτυξη, μέσω τις οποίας και δοκιμάζουν οι Developer της Xiaomi νέα πράγματα που έρχονται κατά κύριο λόγο μετά από προτροπές ή ακόμη και απαίτηση των χρηστών, αλλά και για να διορθώσουν κάποια Bugs που εμφανίστηκαν στην προηγούμενη Version.

Mε αυτό τον τρόπο μπορούν να έχουν άμεσα μία ενημέρωση για το τι πάει στραβά και να το διορθώσουν ή να το απορίψουν ως Project.

Όταν λοιπόν μετά από κάποιες Version καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι δουλεύει όπως πρέπει, και τι όχι, αυτό το μέρος του κώδικα, που εσείς δοκιμάσατε με τις Developer ROM, και είναι πλέον αποροβλημάτιστο, περνάει αμέσως στην επόμενη Version της Stable ROM.

Τα κομάτια του κώδικα που έχουν προβλήματα, είτε απορίπτονται εντελώς, είτε παραμένουν στις Developer ROMs μέχρι να βρούν λύση και να τα διορθώσουν.

Για αυτό λοιπόν, αν κάποιος θέλει απροβλημάτιστη συσκευή, ή τουλάχιστον με τα λιγότερα προβλήματα, γιατί ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ απροβλημάτιστη ROM, θα πρέπει να επιλέξει τις Stable εκδόσεις και να ησυχάσει και αυτός και η συσκευή του.

Όλα τα παραπάνω τα αναφέρω όχι ως μομφή για τις παρατηρήσεις σας (Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ), αλλά ως προτροπή προς τα μέλη μας και τους επισκέπτες μας, που έχουν την συσκευή τους ως επαγγελματικό συναίτερο και δεν πρέπει να χάσουν ούτε μία κλήση, να χρησιμοποιούν STABLE ROM......

Για όλους τους υπόλοιπους, μέσα στους οποίους είμαι και εγώ, ( :D ) αν διαπιστώσουμε κάποιο πρόβλημα το και δεν μπορούμε να λύσουμε, το αναφέρουμε, και απλά γυρίζουμε πίσω σε προηγούμενη Version που δούλευε απροβλημάτιστα, και περιμένουμε είτε Fix αν προκύψει εκ μέρους μας, είτε την επόμενη Version για να δοκιμάσουμε πάλι την τύχη μας. :lol:

Καλώς ή κακώς, έτσι έχουν τα πράγματα, και ουσιαστικά βοηθάμε όλοι μας στην τελειοποίηση της επόμενης Stable Version.... :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H Graydath έγραψε:

Ναι εφόσον είναι κλειδωμένες οι sim. Κάποιοι φίλοι όμως (αναμεσα τους και εγω εδώ και λίγο καιρό) έχουν καταργησει το κλείδωμα των sim, οπότε και αν γίνεται αυτό απλά δεν πέφτει στη αντίληψη τους.
      Είναι σίγουρο αυτό? Μόλις δοκίμασα στο Mi4c με κλειδωμένη sim και δεν ζητάει κανένα pin. Ούτε κάνει restart φυσικά.
    • Ο/H ppkstat έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H Graydath έγραψε:

Είναι σίγουρο αυτό? Μόλις δοκίμασα στο Mi4c με κλειδωμένη sim και δεν ζητάει κανένα pin. Ούτε κάνει restart φυσικά.

Έχω την εντύπωση ότι από την έκδοση android 4.4.2 και μετά όταν επιστρέψεις από flight mode έχεις δεν έχεις pin στην sim δεν ζητάει ποτέ

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Παρουσιάστηκε σε Redmi Note 2.

1. Σήμερα στην αναμονή του νοσοκομείου, έπαιζα ένα απλό παιχνιδάκι για καμία ώρα περίπου. H συσκευή στο πίσω μέρος του τηλεφώνου από τη μέση και πάνω ήταν αισθητά πιο ζεστή από τις προηγούμενες GTV.

2. Η χρήση της μνήμης με τις ίδιες πάντα εφαρμογές να τρέχουν, ανεβαίνει μέχρι και 70%-80%

Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ίδια προβλήματα σε redmi note 2 ?
    • Ο/H ppkstat έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H Graydath έγραψε:

Μόλις το δοκίμασα στο Redmi 2 (με 5.11.12 αλήθεια είναι) και δουλεύει όπως περιέγραψα
    • Διαφήμιση
    • ξέρει κανείς πως μπορώ να πνίξω το πρόβλημα που λέει πως το πληκτρολόγιο Google συνάντησε κτλ μιας και δε το χρησιμοποιώ αλλά δε ξέρω γιατί στο δ.... μου το βγάζει σε μήνυμα;