Διαφήμιση

[GTV-5.12.3/4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Βάλε ως Default το SwiftKey....

Ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις => Γλώσσα & Εισαγωγή => Προεπιλογή => Πληκτρολόγιο Swiftkey
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Βάλε ως Default το SwiftKey....

Ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις => Γλώσσα & Εισαγωγή => Προεπιλογή => Πληκτρολόγιο Swiftkey
      εχω ως προεπιλογή ήδη το swype ένα δικό μου...) αφού σας είπα πως δε το χρησιμοποιώ...πάραυτα το παλαιόν...επιμένει να μου βγάζει σε φασεις αυτό μήνυμα. Προσπάθησα να το πετάξω και μέσω titanium αλλά δε τα κατάφερα.. Υπάρχει άλλος τρόπος fix ή force uninstall?
    • Λοιπόν, με την τελευταία ελληνική ΡΟΜ 5.12.3, έχω πολύ καλά στατιστικά μπαταρίας στο Redmi Note 2, νομίζω ότι είναι τα καλύτερα που έχω δει ποτέ, με 6 ώρες οθόνης!!

Μπαταρία: 4%
      Χρόνος από την τελευταία φόρτιση: 1η 3ω 37λ
      Χρόνος οθόνης: 6ω 3λ
      Χρόνος ομιλίας: 27λ 37δ
      Wi-Fi ανοιχτό: 9ω 47λ

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Διαφήμιση
    • 1) Δεν μπαίνει πλέον η συσκευή μου από την προηγούμενη ρομ, αυτόματα στα αποθηκευμενα Wifi που έχω. Πρέπει να μπαίνω στις ρυθμίσεις να τα επιλέγω μόνος μου.

2) Παρατήρησα από χθες που έσβησα το κινητό μέχρι σήμερα αυξημενη καταναλωση ram. Έχω ελεύθερη περίπου 500 mb σε μια μέρα ενώ με τις προηγούμενες εκδόσεις μια βδομάδα αναμμένο το κινητό κάτω από 800 σπάνια έπεφτε. Έχω το μοντέλο με τα 3gb ram.

ΥΓ. υπάρχει περίπτωση να φταίει που έβαλα τον nova launcher σαν default? Από τις ρυθμίσεις βλέπω τρώει μόνο 70 mb σε σχέση με τον μαμά launcher που όσο πέρναγαν οι μέρες πήγαινε ~150mb. Πάντως να πω αν δώσει κάποιος απάντηση, πως έχω κάνει freeze τον μαμά launcher μην τυχόν τρέχει ταυτόχρονα με τον nova.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
    • Πολύ καλή η νέα rom χωρίς κάποια σοβαρά bugs μέχρι στιγμής!
      Αυτό που έχω να πω εγώ όμως είναι οτι και στο mi3 και στο redmi 2 βλέπω αυξημένη κατανάλωση στη μπαταρία σε idle κατάσταση. Θα το παρακολουθήσω λίγο ακόμα βέβαια με τη δεύτερη φόρτιση.

keep up!
    • Εμένα έστρωσε η κατανάλωση μπαταρίας μόλις έβαλα την έκδοση που φτιάχνει το ξυπνητήρι.
      Σε κάποια wifi ακόμα έχω θέμα. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που δεν του αρέσει. Είτε αλλάξω όνομα στο δίκτυο, είτε ασφάλεια, είτε κανάλι συνδέεται.
      Κάθε τόσο μου χάνει το πληκτρολόγιο που έχω σαν default.
      Αυτό που αν πάρω τηλέφωνο κάποιον και το βάλω σε ανοιχτή ακρόαση, μόλις το σηκώσει γυρνάει στο ακουστικό του τηλεφώνου, γίνεται ακόμα και πρέπει να είναι ίδιο με το θέμα στα bluetooth.
      Αυξημένη κατανάλωση μνήμης έχω ακόμα και launcher δεν έχω αλλάξει.
      Το θέμα με τις ατυχές κλήσεις το έχω ακόμα.
      Στις ειδοποιήσεις το να κάνω expand μια ειδοποίηση με 2 δάχτυλα είναι πλέων εύκολο, ενώ στην προηγούμενη ρομ συνήθως αντί για expand άνοιγε την εφαρμογή λες και δεν παταγα καλά.
      Το ξυπνητήρι δουλεύει πλέων καλά.
      Με τον 2.8.7.0 twrp δεν μου αναγνωρίζει με usb otg usb flash μνήμη. Φτιάχνει βέβαια το θέμα που είχε ο twrp 2.8.7.1 με το touch για λίγο μετά την αρχική είσοδο.
      Δεν μου ζεσταίνεται περισσότερο η συσκευή.
      Το gps πιάνει μια χαρά όπως και πριν και πολύ γρήγορα, πάντα χωρίς ίντερνετ.
      Χαμηλότερο σήμα με μερικές αποσυνδέσεις.

Με τα push πλέων έχω θέμα μόνο με τα Email. Viber που δουλεύω πολύ είναι μια χαρά. Στα Email ακόμα η λύση για εμένα είναι συγχρονισμό ανά 10 λεπτά.
      Το διπλό χτύπημα στο πλάι δουλεύει πιο σωστά πλέων και ακούει κανονικά και πολύ πιο εύκολα και με πιο απαλό χτύπημα. Απλά τώρα δουλεύει και κατά λάθος.

Στάλθηκε από το Mi-4c μου
    • Διαφήμιση
    • Ο/H salamandra έγραψε:

Ελπίζω σε γρήγορη λύση
      Η ποιο γρήγορη θα είναι η επόμενη Version της Παρασκευής... ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Τελικά έχουμε πολλοί θέμα με τα ριμπουτια!! Χαχαχα!! :)
    • Τελικά έχουμε πολλοί θέμα με τα ριμπουτια!! Χαχαχα!! :)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Για να ξεκαθαρίσουμε λιγάκι τα πράγματα.....

Όταν κάποιος αποδέχεται να βάζει Developer Rom στην συσκευή του, αυτόματα είναι σα να υπογράφει πως αποδέχεται να γίνει η συσκευή του μέρος του εργαστηριακού πάγκου της Xiaomi.

Τι σημαίνει αυτό ?

Αυτό σημαίνει ταυτόχρονα πως θα πρέπει να αποδεχθεί το γεγονός πως η ROM που παραλαμβάνει δεν είναι στην τελική της μορφή, αλλά σε ανάπτυξη, μέσω τις οποίας και δοκιμάζουν οι Developer της Xiaomi νέα πράγματα που έρχονται κατά κύριο λόγο μετά από προτροπές ή ακόμη και απαίτηση των χρηστών, αλλά και για να διορθώσουν κάποια Bugs που εμφανίστηκαν στην προηγούμενη Version.

Mε αυτό τον τρόπο μπορούν να έχουν άμεσα μία ενημέρωση για το τι πάει στραβά και να το διορθώσουν ή να το απορίψουν ως Project.

Όταν λοιπόν μετά από κάποιες Version καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι δουλεύει όπως πρέπει, και τι όχι, αυτό το μέρος του κώδικα, που εσείς δοκιμάσατε με τις Developer ROM, και είναι πλέον αποροβλημάτιστο, περνάει αμέσως στην επόμενη Version της Stable ROM.

Τα κομάτια του κώδικα που έχουν προβλήματα, είτε απορίπτονται εντελώς, είτε παραμένουν στις Developer ROMs μέχρι να βρούν λύση και να τα διορθώσουν.

Για αυτό λοιπόν, αν κάποιος θέλει απροβλημάτιστη συσκευή, ή τουλάχιστον με τα λιγότερα προβλήματα, γιατί ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ απροβλημάτιστη ROM, θα πρέπει να επιλέξει τις Stable εκδόσεις και να ησυχάσει και αυτός και η συσκευή του.

Όλα τα παραπάνω τα αναφέρω όχι ως μομφή για τις παρατηρήσεις σας (Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ), αλλά ως προτροπή προς τα μέλη μας και τους επισκέπτες μας, που έχουν την συσκευή τους ως επαγγελματικό συναίτερο και δεν πρέπει να χάσουν ούτε μία κλήση, να χρησιμοποιούν STABLE ROM......

Για όλους τους υπόλοιπους, μέσα στους οποίους είμαι και εγώ, ( :D ) αν διαπιστώσουμε κάποιο πρόβλημα το και δεν μπορούμε να λύσουμε, το αναφέρουμε, και απλά γυρίζουμε πίσω σε προηγούμενη Version που δούλευε απροβλημάτιστα, και περιμένουμε είτε Fix αν προκύψει εκ μέρους μας, είτε την επόμενη Version για να δοκιμάσουμε πάλι την τύχη μας. :lol:

Καλώς ή κακώς, έτσι έχουν τα πράγματα, και ουσιαστικά βοηθάμε όλοι μας στην τελειοποίηση της επόμενης Stable Version.... :thumbsup:
      σωστός!
    • Διαφήμιση