Πραγματικά μεγάλη η βελτίωση στο διπλό tap, ανταποκρίνεται κάθε φορά, γρήγορα και αποτελεσματικά. Κανένα θέμα με το ξυπνητήρι πλέον, για απόδοση μπαταρίας δεν έχω άποψη ακόμα.
[GTV-5.12.3/4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
σημερα δοκιμασα κ το gps.όλα οκ.κ η μπαταρια οπως ειχα ξαναγραψει εχει βελτιωθει πολυ.θεωρω την συγκεκριμενη αναβαθμιση την καλυτερη των τελευταίων 4-5.σε mi3 παντα.
ένα μεγαλο μπραβο στα παιδια που τις δουλευουν αφου ανεξάρτητα από το αν αυτες βγαινουν με bugs ή όχι,είναι παντα διπλα μας να μας βοηθησουν σε ο,τι χρειαστεί!!
υγ:παω να ψηφισω στην πρωτη σελιδα (από λαπτοπ όχι μεσω του κιν) κ μου βγαζει μνμ λαθους κ να δοκιμασω παλι αργοτερα (οσες φορες κ αν δοκιμασα!). -
Λειτουργία ανάγνωσης είναι εντελώς εκτός λειτουργίας.
Πραγματικά το να χαμηλώνεις το μπλε κάνει πιο ξεκούραστη μια οθόνη.
Πρεπει να κάνετε μια δοκιμή σε οθόνη υπολογιστή την ώρα που γράφετε κανένα κείμενο. Θα κάθεστε ώρες μπροστά στην οθόνη και δεν θα σας ενοχλεί καθόλου.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου
Το ίδιο και τα χρώματα και αντίθεση. Βασικά δεν θυμάμαι από ποτέ έχω δει να κάνουν κάποια διαφορά στις μετρήσεις. -
δεν ξέρω για τους προλαλισαντες , απλώς με τη συγκεκριμένη Ρομ κατανάλωνει σε 12 ωρες όλη τη μπαταρία με φυσιολογική χρηση ή κινητουμπα μου .....Redmi note....θέλω την προηγούμενη.... σνιφ....
-
παιδια ξερετε κανα καλο μαγαζακι απο ελλαδα για micro sd 10class για το redmi note 2.
και εαν ναι τη μαρκα προτεινετε??
ευχαριστω πολυ -
-
eyχαριστω,κανα μαγαζακι να χαζεψω υπαρχει?
-
-
κανα μαγαζακι απο ελλας?
επισης δεν με ενδιαφερει τοσο μεγαλη οπως αυτη που μου εδειξες,μεχρι 16gb καλα ειμαι. -
Μετα την εγκατασταση της 5.12.3 και τις επανεκινησεις αποφασισα να φλασαρω την 5.11.26.Αμεσως μετα μου βγαζει το μηνυμα android.proccess. acore. εχει σταματησει.Πρεπει να ξαναφλασαρω με wipe data και αν ναι εχει restore η 5.11.26?Οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.
-
Ο/H proskopos έγραψε:
κανα μαγαζακι απο ελλας?
επισης δεν με ενδιαφερει τοσο μεγαλη οπως αυτη που μου εδειξες,μεχρι 16gb καλα ειμαι.
Εδώ θα βρεις πολλά!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0