Διαφήμιση

[GTV-5.12.3/4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Είμαι ένας από αυτούς που έκαναν post για συνεχόμενα Reboot (περίπου ανά δύο ώρες) σε συσκευή MI-4.
      Το έκανα Post για να το αναδείξω σαν πρόβλημα και να δω αν υπάρχει άμεση λύση.
      Αλλά.. από χθες μετά τo Post, με ανοιχτώ το κινητό συνεχόμενα για πάνω από 24 ώρες και με χρήση
      δεν έχω κανένα Reboot, λειτουργεί φυσιολογικά και πολύ καλύτερα από ότι με την προηγούμενη Rom,
      χωρίς να του έχω κάνει κάτι. (μόνο το απείλησα X( ότι θα γυρίσω στην προηγούμενη Rom αν ξανακάνει Reboot).
      Δεν ξέρω τι να πω....

Πάντως ο MIUI_ART έχει απόλυτο δίκαιο και συμφωνώ απόλυτα μαζί του

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Για να ξεκαθαρίσουμε λιγάκι τα πράγματα.....

Όταν κάποιος αποδέχεται να βάζει Developer Rom στην συσκευή του, αυτόματα είναι σα να υπογράφει πως αποδέχεται να γίνει η συσκευή του μέρος του εργαστηριακού πάγκου της Xiaomi.

Τι σημαίνει αυτό ?

Αυτό σημαίνει ταυτόχρονα πως θα πρέπει να αποδεχθεί το γεγονός πως η ROM που παραλαμβάνει δεν είναι στην τελική της μορφή, αλλά σε ανάπτυξη, μέσω τις οποίας και δοκιμάζουν οι Developer της Xiaomi νέα πράγματα που έρχονται κατά κύριο λόγο μετά από προτροπές ή ακόμη και απαίτηση των χρηστών, αλλά και για να διορθώσουν κάποια Bugs που εμφανίστηκαν στην προηγούμενη Version.

Mε αυτό τον τρόπο μπορούν να έχουν άμεσα μία ενημέρωση για το τι πάει στραβά και να το διορθώσουν ή να το απορίψουν ως Project.

Όταν λοιπόν μετά από κάποιες Version καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι δουλεύει όπως πρέπει, και τι όχι, αυτό το μέρος του κώδικα, που εσείς δοκιμάσατε με τις Developer ROM, και είναι πλέον αποροβλημάτιστο, περνάει αμέσως στην επόμενη Version της Stable ROM.

Τα κομάτια του κώδικα που έχουν προβλήματα, είτε απορίπτονται εντελώς, είτε παραμένουν στις Developer ROMs μέχρι να βρούν λύση και να τα διορθώσουν.

Για αυτό λοιπόν, αν κάποιος θέλει απροβλημάτιστη συσκευή, ή τουλάχιστον με τα λιγότερα προβλήματα, γιατί ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ απροβλημάτιστη ROM, θα πρέπει να επιλέξει τις Stable εκδόσεις και να ησυχάσει και αυτός και η συσκευή του.

Όλα τα παραπάνω τα αναφέρω όχι ως μομφή για τις παρατηρήσεις σας (Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ), αλλά ως προτροπή προς τα μέλη μας και τους επισκέπτες μας, που έχουν την συσκευή τους ως επαγγελματικό συναίτερο και δεν πρέπει να χάσουν ούτε μία κλήση, να χρησιμοποιούν STABLE ROM......

Για όλους τους υπόλοιπους, μέσα στους οποίους είμαι και εγώ, ( :D ) αν διαπιστώσουμε κάποιο πρόβλημα το και δεν μπορούμε να λύσουμε, το αναφέρουμε, και απλά γυρίζουμε πίσω σε προηγούμενη Version που δούλευε απροβλημάτιστα, και περιμένουμε είτε Fix αν προκύψει εκ μέρους μας, είτε την επόμενη Version για να δοκιμάσουμε πάλι την τύχη μας. :lol:

Καλώς ή κακώς, έτσι έχουν τα πράγματα, και ουσιαστικά βοηθάμε όλοι μας στην τελειοποίηση της επόμενης Stable Version.... :thumbsup:
    • Ο/H kaplaz έγραψε:

Μετα την εγκατασταση της 5.12.3 και τις επανεκινησεις αποφασισα να φλασαρω την 5.11.26.Αμεσως μετα μου βγαζει το μηνυμα android.proccess. acore. εχει σταματησει.Πρεπει να ξαναφλασαρω με wipe data και αν ναι εχει restore η 5.11.26?Οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.
      Ναι πρέπει να φλασάρεις τη 5.11..... σα καινούργια, δηλ wipe data->factory reset και dalvik/cache τα πάντα δηλ όλα και να ξεκινήσεις σα να το άνοιξες για πρώτη φορά. Όλα αυτά θα τα είχες αποφύγει αν έκανες πριν την αναβάθμιση backup (το λέω με πόνο γιατί και γω έτσι τη πάτησα και μέχρι σήμερα έκανα τις παλιές μου ρυθμίσεις...). Νομίζω και ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα πως για upgrade μπορεις να φλασάρεις δίχως πρόβλημα με απλό wipe στις caches μόνο αλλά με downgrade αυτό δε γίνεται και πρέπει να τα ξαναπεράσεις όλα από την αρχή.
    • Παιδιά μπορεί κάποιος να Βοηθηση χθες έκαναμια βλακεία και έβγαλα έκτος το redmi 1s , έκανα update μια GTV rom και μου εξαφάνισε το TWRP Recover ,προσπαθώντας να περάσω το zip του recovery και ενώ όλα έδειχναν καλώς δεν ξέρω τι πήγε στραβά και τώρα δεν βγαίνει από το twrp recovery όταν κάνω επανεκκίνηση δεν φορτώνει την miui άλλα ξαναμπαίνει πάλι στο Recovery, δοκιμάζω να βάλω άλλη έκδοση rom την παίρνει κανονικά και στην επανεκκίνηση πάλι recovery Ότι και αν έχω δοκιμάσει δεν γίνεται τίποτα, Υπάρχει κάποιος οδηγός που θα με βοηθούσε ή την κάτσαμε την βάρκα. ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GS1985 έγραψε:

Ο/H kaplaz έγραψε:

Μετα την εγκατασταση της 5.12.3 και τις επανεκινησεις αποφασισα να φλασαρω την 5.11.26.Αμεσως μετα μου βγαζει το μηνυμα android.proccess. acore. εχει σταματησει.Πρεπει να ξαναφλασαρω με wipe data και αν ναι εχει restore η 5.11.26?Οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.
      Ναι πρέπει να φλασάρεις τη 5.11..... σα καινούργια, δηλ wipe data->factory reset και dalvik/cache τα πάντα δηλ όλα και να ξεκινήσεις σα να το άνοιξες για πρώτη φορά. Όλα αυτά θα τα είχες αποφύγει αν έκανες πριν την αναβάθμιση backup (το λέω με πόνο γιατί και γω έτσι τη πάτησα και μέχρι σήμερα έκανα τις παλιές μου ρυθμίσεις...). Νομίζω και ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα πως για upgrade μπορεις να φλασάρεις δίχως πρόβλημα με απλό wipe στις caches μόνο αλλά με downgrade αυτό δε γίνεται και πρέπει να τα ξαναπεράσεις όλα από την αρχή.

Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Παιδιά μπορεί κάποιος να Βοηθηση χθες έκαναμια βλακεία και έβγαλα έκτος το redmi 1s , έκανα update μια GTV rom και μου εξαφάνισε το TWRP Recover ,προσπαθώντας να περάσω το zip του recovery και ενώ όλα έδειχναν καλώς δεν ξέρω τι πήγε στραβά και τώρα δεν βγαίνει από το twrp recovery όταν κάνω επανεκκίνηση δεν φορτώνει την miui άλλα ξαναμπαίνει πάλι στο Recovery, δοκιμάζω να βάλω άλλη έκδοση rom την παίρνει κανονικά και στην επανεκκίνηση πάλι recovery Ότι και αν έχω δοκιμάσει δεν γίνεται τίποτα, Υπάρχει κάποιος οδηγός που θα με βοηθούσε ή την κάτσαμε την βάρκα. ευχαριστώ
    • το γραφω και εδω γιατι ποιο πολυ το κοιτατε.
      ερωτηση για της γυναικας μου το κινητο redmi 2 με τα 2 giga θα παρει καμια recovery twpr?γιατι η μαμα recovery με δυσκολευει.εντιτ περασα στης γυναικας την καινουργια stable αναβαθμιση εχει κολησει αρκετη ωρα στο mui και φορτωνει,ωχ ελπιζω να μην εχω βραδιατικα τιποτα τρεχαματα
      παιδια εχει κολησει δεν μπαινει συνεχεια δειχνει οτι φορτωνει
    • Ο/H Kratos έγραψε:

Ότι και αν έχω δοκιμάσει δεν γίνεται τίποτα
      Δοκίμασες μεσα απο το recovery να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις?
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα στην όμορφη κοινότητά σας.
      Μετά από πολλές μέρες διαβάσματος κατάφερα και εγώ σήμερα να βάλω την ROM σας με επιτυχία.
      Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας εδώ μέσα που "χαλάτε" τον χρόνο σας για να μας βοηθήσετε. :thumbsup:

Η κοινότητά σας ήταν και ο λόγος που επέλεξα και εγώ να μπω στην οικογένεια της MIUI και είμαι σίγουρος πως έκανα την καλύτερη επιλογή.
      Το κινητάκι μου πετάει και το μόνο που με χαλάει λιγάκι είναι η απουσία του FM Radio.
      Ευτυχώς που έχω κάτι Bluetooth handsfree τις πλάκας που έχουν και FM radio, οπότε μικρό το κακό. ;)
    • θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον θαναση gr macedon.
      δεν ξερω τι εγινε με το κινητο της γυναικας μου περασα την τελευταια stable και πηγανε στραβα,με την βοηθεια του θαναση καναμε wipe σε ολλα και περασαμε developer
      την παντοφλα την εφαγα παντος,γυναικες τι καταλαβαινουν χιχι.
    • Ο/H GnF έγραψε:

Report κάνει κανείς μέσα από την εφαρμογή;

Στάλθηκε από το Mi-4c μου
      Μπορείς. Έχω κάνει κάμποσες φορές, αλλά δεν ξέρω εάν τα βλέπουν.
    • Διαφήμιση
    • Μια χαρά τα βλέπουν και μου έχουν απαντήσει 2 φορές. Καλό κάνουμε να ενημερώνουμε τους developer.

Στάλθηκε από το Mi-4c μου