[GTV-5.12.3/4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
ολά καλά! android 5 ξέρουμε πότε θα βγει
-
-
-
προβλημα με το ξυπνητηρι , για καποιο λογο οταν αρχισει να χτυπαει δεν μου βγαζει την επιλογη συρετε προς τα επανω, δηλαδη την οθονη που εβγαζε ωστε να σταματησει με αποτελεσμα να χτυπαει ασταματητα και να τους ξυπναει ολους......
-
Ο/H daidalus έγραψε:
προβλημα με το ξυπνητηρι , για καποιο λογο οταν αρχισει να χτυπαει δεν μου βγαζει την επιλογη συρετε προς τα επανω, δηλαδη την οθονη που εβγαζε ωστε να σταματησει με αποτελεσμα να χτυπαει ασταματητα και να τους ξυπναει ολους......
-
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Πρόβλημα με Messenger με κλίκ από το Facebook . Αντί για την εφαρμογή πάει στο Chrome.
Επίσης με το WiFi, όταν πατήσω λάθος κωδικό σε ένα δίκτυο και διαγραφή δικτύου να κάνω δεν μου δείχνει να βάλω τον νέο κωδικό !Είναι κάτι σαν να έχεις 1 ευκαιρία
Και σε κάποια δίκτυα που δεν έχεις ξανασυνδεθεί κάνει το ίδιο. Λύση μέχρι στιγμής είναι αλλαγή ονόματος δικτύου ή αλλαγή ασφαλείας ή αλλαγή καναλιού που εκπέμπει το δίκτυο.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου -
-
-
σημερα παρελαβα μια micro sd samsung 10+
για να περασω την ρομ απλα την βαζω στην καρτα και την κανω install h χρειαζετε και κανενα αλλο βημα? -
Ο/H proskopos έγραψε:
σημερα παρελαβα μια micro sd samsung 10+
για να περασω την ρομ απλα την βαζω στην καρτα και την κανω install h χρειαζετε και κανενα αλλο βημα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0