ναι αλλα θελω το κινητο να χρησμιμοποιει την εξωτερικη καρτα για να εχω καλυτερη αποδοση στο κινητο,πρεπει να κανω κατι για αυτο,καμια ρυθμιση?
[GTV-5.12.3/4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H proskopos έγραψε:
ναι αλλα θελω το κινητο να χρησμιμοποιει την εξωτερικη καρτα για να εχω καλυτερη αποδοση στο κινητο,πρεπει να κανω κατι για αυτο,καμια ρυθμιση?
Αν όμως θέλεις, πχ. οι φωτογραφίες σου να αποθηκεύονται αυτόματα μέσα στην SD μπορείς απο το μενού τηα φωτογραφικής μηχανής να το ρυθμίσεις. Επίσης τα back up της συσκευής η Miui τα σώζει αυτόματα στην SD, εάν έχεις... κ.λ.π. -
ευχαριστω πολυ
-
Δεν ξέρω αν υπόθηκε κάπου, δεν το είδα.
Στη νέα Ρομ του Mi4c όταν παίρνω ένα alert για viber και είναι κλειδωμένη η οθόνη, μου βγάζει το μήνυμα που μου στείλανε. Πατώντας πάνω του στο παλιό πηδούσε το κλείδωμα και με έβαζε στο app.
Τώρα σε παίρνει στο κλείδωμα έξω και πρέπει να το ξαναανοίξεις, να πας στο app να μπεις μέσα και μετά να συνομιλήσεις. -
-
HM1S ώρες ώρες κάνει κατι φλασακια στη οθονη , το κανει και σε σας;
-
-
-
Ο/H martzicadespell έγραψε:
Μήπως είναι καιρός να κρατήσεις ένα καλό back up και να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση μήπως έρθει στα ίσια του? Τι λες? -
-
Παίδες, έχω προσέξει ότι τα reboots συμβαίνουν όταν χάσεις το wifi connection. Ελπίζω με το update της Παρασκευής να διορθωθεί και να μην χρειαστεί να πάμε σε πιο παλιά έκδοση.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0