[GTV-5.12.3/4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Φίλοι μου καλοί, όλοι εμείς που έχουμε το κινητό Mi-3, οι περισσότεροι από εμάς τους κατόχους , δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα με την τελευταία
[GTV-5.12.3/4] Ελληνι MIUI ROM. (Ούτε Reboots , ούτε τίποτα άλλο). Αλλά όλοι εμείς που δεν έχουμε προβλήματα, κάνουμε erase data Delvik , πριν βάλουμε την νέα Rom .
-
Αφού και εγώ τελικά κατάφερα να περάσω (με καθαρή εγκατάσταση) την ελληνική ROM 5.12.3 παρατηρώ ένα θεματάκι με το ξυπνητήρι που δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.
Επίσης νομίζω ότι η μπαταρία αδειάζει λιγο πιο γρήγορα από ότι πριν.
Για το blootouth, δεν το χρησιμοποιώ για να επιβεβαιώσω (η όχι) αυτά που διαβάζω για ενδεχόμενο πρόβλημα.
κατά τα άλλα νομίζω ότι για την λειτουργία του τηλεφώνου (όσον αφορά τις ταχύτητες) είναι αισθητά πιο γρήγορο σε σχέση με την 5.11.26. -
Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:
Αφού και εγώ τελικά κατάφερα να περάσω (με καθαρή εγκατάσταση) την ελληνική ROM 5.12.3 παρατηρώ ένα θεματάκι με το ξυπνητήρι που δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.
Επίσης νομίζω ότι η μπαταρία αδειάζει λιγο πιο γρήγορα από ότι πριν.
Για το blootouth, δεν το χρησιμοποιώ για να επιβεβαιώσω (η όχι) αυτά που διαβάζω για ενδεχόμενο πρόβλημα.
κατά τα άλλα νομίζω ότι για την λειτουργία του τηλεφώνου (όσον αφορά τις ταχύτητες) είναι αισθητά πιο γρήγορο σε σχέση με την 5.11.26.
Έχει βγεί, απο την Κυριακή, νέα ρομ για τη συσκευή σου που διορθώνει το πρόβλημα με το ξυπνητήρι κ.λ.π.
Μπορείς, αν θέλεις, να την κατεβάσεις απο εδώ:
xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_GTV-5.12.6.zip -
-
έβαλα την 5.12.6 αλλά μου έβγαζε συνεχώς μήνυμα προβλήματος στο play store. Για αυτό έβαλα την 5.12.3. να δοκιμάσω να την εγκαταστήσω πάλι;
-
Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:
έβαλα την 5.12.6 αλλά μου έβγαζε συνεχώς μήνυμα προβλήματος στο play store. Για αυτό έβαλα την 5.12.3. να δοκιμάσω να την εγκαταστήσω πάλι;
Αυτό σου έβγαζε ή κάτι τέτοιο ? -
δεν το θυμάμαι δυστυχώς αλλά μου έγραφε ότι πρέπει να κλείσει η υπηρεσία και να στείλω αναφορά. γινόταν με επανάληψη ανά 5 δευτερόλεπτα. αλλά θα το δοκιμάσω πάλι και αν είναι αυτό θα το ποστάρω.
-
Από σήμερα , με περασμένη την τελευταία ρομ, ενώ σταμάτησαν τα reboot και τα sim reset, ΔΕΝ μπορώ να κλείνω οποιαδήποτε κλήση.!!!
Μεγάλο πρόβλημα! Κάποια λύση ? -
Ο/H Kserw έγραψε:
Από σήμερα , με περασμένη την τελευταία ρομ, ενώ σταμάτησαν τα reboot και τα sim reset, ΔΕΝ μπορώ να κλείνω οποιαδήποτε κλήση.!!!
Μεγάλο πρόβλημα! Κάποια λύση ?
-
HDR στην φωτογραφική δεν δουλεύει καθόλου σε καμία ρύθμιση, ή απλά είναι πολύ πολύ μικρή η δουλειά που κάνει.
Αν δε το βάλεις χειροκίνητα στην μεγαλύτερη τιμή και βγάλεις φωτογραφία, πας να την δείς και γυρίσεις πίσω στην κάμερα, η κάμερα πλέων τα βλέπει όλα υπερφωτισμένα μέχρι να αλλάξεις τιμή στο HDR σε κάτι ποιο χαμηλό.
Βασικά έχω πολλές εκδόσεις να δω το HDR να δουλεύει.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου -
Ο/H GnF έγραψε:
HDR στην φωτογραφική δεν δουλεύει καθόλου σε καμία ρύθμιση, ή απλά είναι πολύ πολύ μικρή η δουλειά που κάνει.
Αν δε το βάλεις χειροκίνητα στην μεγαλύτερη τιμή και βγάλεις φωτογραφία, πας να την δείς και γυρίσεις πίσω στην κάμερα, η κάμερα πλέων τα βλέπει όλα υπερφωτισμένα μέχρι να αλλάξεις τιμή στο HDR σε κάτι ποιο χαμηλό.
Βασικά έχω πολλές εκδόσεις να δω το HDR να δουλεύει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0