Διαφήμιση

[Ενημέρωση 22-12-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Ο/H Agent_92 έγραψε:

το md5 της ελληνικης stable 7.1.1.0 υπαρχει καπου.προσπαθω εδω και ποση ωρα να φλασαρω και οταν παω να ξεκινησω εκει στις επιλογες για wifi,google account κλπ,μου πεταει ενα mi cloud σταματησε να λειτουργει και με παει στο προηγουμενο βημα και απλα δεν μπορω να κανω κατι γιατι βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα.τι τα κανω με η χωρις wifi το ιδιο πραγμα.εχω φλασαρει 2-3 φορες και τα ιδια συνεχεια.factory reset και τετοια κανω κανονικα.μηπως κατεβαινει λαθος η ρομ(γι αυτο ζηταω το md5)?βοηθεια παιδια γιατι ειμαι χωρις τηλεφωνο τωρα και δεν ξερω τι αλλο να κανω.

Θα γυρίσεις πίσω και θε επιλέξεις την Αγγλική Γλώσσα για να τελειώσεις όλες τις αρχικές ρυθμίσεις.
      Όταν τελειώσεις όλες τις αρχικές ρυθμίσεις, τότε μπορείς να ξαναγυρίσεις στην ελληνική γλώσσα χωρίς κανένα πρόβλημα.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • ευχαριστω για την βοηθεια αλλα δυστηχως τα προβληματα με youtube και wifi παραμενουν.θα δοκιμασω να φλασαρω πρωτα την 7.0.8.0 και μετα με update την 7.1.0.0 οπως ειπε καποιος αλλος που τα εκανε με τις eu stable και εφυγε τουλαχιστον το bug του youtube που ειχε κι αυτος.
    • ξαναπροσπαθησα να περάσω από αναβάθμιση το αρχείο γιαντα μνμ των 160χαρακτηρων κ ανοίγω τα μνμ κ μόλις πάω να γράψω με πετάει στην κεντρική οθόνη κ μου βγάζει πρόβλημα να στείλω αναφορά.. Βοήθεια κανείς ;;;
    • Διαφήμιση
    • και για την ακρίβεια στις λεπτομερειες τις αναφοράς γράφει όλο αυτο
      java.lang.VerifyError: Rejecting class com.android.mms.ui.NewMessageActivity that attempts to sub-class erroneous class com.android.mms.ui.MessageEditableActivityBase (declaration of 'com.android.mms.ui.NewMessageActivity' appears in /system/priv-app/Mms/Mms.apk)
      at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Native Method)
      at java.lang.Class.newInstance(Class.java:1572)
      at android.app.Instrumentation.newActivity(Instrumentation.java:1070)
      at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(ActivityThread.java:2365)
      at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(ActivityThread.java:2526)
      at android.app.ActivityThread.access$800(ActivityThread.java:169)
      at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:1421)
      at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:111)
      at android.os.Looper.loop(Looper.java:194)
      at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5549)
      at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
      at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372)
      at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:964)
      at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:759)
      Caused by: java.lang.VerifyError: Rejecting class com.android.mms.ui.MessageEditableActivityBase because it failed compile-time verification (declaration of 'com.android.mms.ui.MessageEditableActivityBase' appears in /system/priv-app/Mms/Mms.apk)
      ... 14 more
    • Ο/H xristakos2002 έγραψε:

ωραια..το βρηκα το κατεβασα το περασα μεσα στο κινητο,ανοιξα τξν αναβαθμιση και το περασα...και ελα που κ παλι τωρα ναι μεν με αφηνει κ ανοιγω τον φακελο μυνηματα αλλα οταν παω να ανοιξω καποιο μυνημα η να ανοιξω νεο μυνημα μου βγαζει μυνημα αναφορας κ με πεταει εξω.

Ο/H xristakos2002 έγραψε:

ξαναπροσπαθησα να περάσω από αναβάθμιση το αρχείο γιαντα μνμ των 160χαρακτηρων κ ανοίγω τα μνμ κ μόλις πάω να γράψω με πετάει στην κεντρική οθόνη κ μου βγάζει πρόβλημα να στείλω αναφορά.. Βοήθεια κανείς ;;;

Θα πρέπει να βάζεις την αντίστοιχη έκδοση για την έκδοση ROM που έχεις εγκαταστήσει στο κινητό σου ( Redmi Note 2) από εδώ.
      Εγκατέστησε την και αν έχεις ακόμα προβλήματα, κάνε και καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής Μηνύματα από Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Μηνύματα.

την ξαναεγκατεστησα έκανα κ καθαρισμό στα μυνήματα κ πάλι δεν έγινε τπτ..
      full wipes και factory reset?? Εγω αυτο θα δοκιμαζα και πιστευω θα ηταν ενταξει!
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Διαφήμιση
    • Απορία στο πιο πάνω μήνυμα

Άμα κάνεις Factory reset δεν ισούται ήδη με full wipes?

την ξαναεγκατεστησα έκανα κ καθαρισμό στα μυνήματα κ πάλι δεν έγινε τπτ..

Έχεις δίκιο...Το αρχείο της 7.1.1 για το Redmi Note 2 είχε πρόβλημα. Ανέβηκε ξανά διορθωμένο...

Ο/H ntel0s έγραψε:

full wipes και factory reset?? Εγω αυτο θα δοκιμαζα και πιστευω θα ηταν ενταξει!

Αν και για προβλήματα στα μηνύματα συνήθως φτάνει ο καθαρισμός δεδομένων και εγώ αυτό θα έκανα εφόσον μάλιστα δεν ανέφερε κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα. Ευτυχώς που το ανέφερε βέβαια πριν το κάνει και το είδαμε γιατί τελικά πέσαμε στην περίπτωση. Ο "δαίμων του τυπογραφείου" βλέπεις ... :)

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Απορία στο πιο πάνω μήνυμα

Άμα κάνεις Factory reset δεν ισούται ήδη με full wipes?

Ναι το ίδιο είναι
    • Εχουμε καμία γενική εικόνα για mi4c ? Σε θέμα απόδοσης ταχύτητας μπαταρίας ; Φοραω την 5.12.31 , και είμαι στο ψάξιμο πάλι !
    • Ο/H Koulis21 έγραψε:

Εχουμε καμία γενική εικόνα για mi4c ? Σε θέμα απόδοσης ταχύτητας μπαταρίας ; Φοραω την 5.12.31 , και είμαι στο ψάξιμο πάλι !
      Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά 1 μέρα έχω την καινούρια dev και σε θέμα μπαταρίας είναι μια χαρά.

Εκείνο που μου έκανε σήμερα το πρωί (και δεν το κάναν οι άλλες) όταν ξύπνησα ήταν ανοιχτό ένα εικονίδιο του viper από η ώρα 11 τη νύχτα και δεν είχε χαμηλώσει (γίνει minimize), προκαλώντας την ώρα να μείνει στις 11 η νύχτα ενώ ήταν 5 το πρωί.

Δεν ξέρω αν δεν το έβλεπα το πρωί και να το έκλεινα (που έγινε κατά τύχης) αν θα μου προκαλούσε πρόβλημα στο ξυπνητήρι (αφού επηρέασε την ώρα).
      Πρέπει να το ψάξουμε λίγο αυτό γιατί είναι σοβαρό

Μιλάω όμως για την Developer εγώ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H Koulis21 έγραψε:

Εχουμε καμία γενική εικόνα για mi4c ? Σε θέμα απόδοσης ταχύτητας μπαταρίας ; Φοραω την 5.12.31 , και είμαι στο ψάξιμο πάλι !
      Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά 1 μέρα έχω την καινούρια dev και σε θέμα μπαταρίας είναι μια χαρά.
      Εκείνο που μου έκανε σήμερα το πρωί (και δεν το κάναν οι άλλες) όταν ξύπνησα ήταν ανοιχτό ένα εικονίδιο του viper από η ώρα 11 τη νύχτα και δεν είχε χαμηλώσει (γίνει minimize), προκαλώντας την ώρα να μείνει στις 11 η νύχτα ενώ ήταν 5 το πρωί.

Δεν ξέρω αν δεν το έβλεπα το πρωί και να το έκλεινα (που έγινε κατά τύχης) αν θα μου προκαλούσε πρόβλημα στο ξυπνητήρι (αφού επηρέασε την ώρα).
      Πρέπει να το ψάξουμε λίγο αυτό γιατί είναι σοβαρό
      Ειναι μείζον θέμα ή μπαταρία στο mi4c , και δευτερεύον ή ταχύτητα του ! Αν έχεις μια πιο πλήρη εικόνα πες τη γνώμη σου , εχω βάλει στο μάτι και τη καινούρια stable , να δω τι σκαμπαζει !