[Ενημέρωση 22-12-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Χαιρετω το φόρουμ !
Φορεσα τη συγκεκριμένη stable ! Σε σχετικά καλή ρομ ,γρήγορη σταθερή , αλλά έχω διαπιστωσει δύο σημεία !
1)Το ξυπνητήρι που εχει το κλασσικό.bug που ξέρουν όλοι
2) ή μπαταρία του ! Γενικά έχω διαπιστώσει ότι με τις dev έχει καλύτερη αυτονομία στην αναμονή κυρίως ! Το φορτιζω μέχρι 100% ,κοιμάμαι και ξυπναω με 98-97 % μπαταρία ! Με όσες dev είχα δε συνέβαινε ποτέ αυτό ! Γενικά το κινητό το χρησιμοποιώ πολύ και θέλω να έχω όσο το δυνατόν πιο σταθερή μπαταρια , έχω το mi4c και με τα 3080 mah που έχει , θεωρώ ότι μπορεί να σταθει καλύτερα ! Τι.μου προτείνεται ;;
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Koulis21 έγραψε:
Με όσες dev είχα δε συνέβαινε ποτέ αυτό ! Γενικά το κινητό το χρησιμοποιώ πολύ και θέλω να έχω όσο το δυνατόν πιο σταθερή μπαταρια , έχω το mi4c και με τα 3080 mah που έχει , θεωρώ ότι μπορεί να σταθει καλύτερα ! Τι.μου προτείνεται ;;
Αν συνεχίσει εγκαθιστάς wakelock detector να δούμε τι είναι αυτό που σου τρώει την μπαταρία.
Η ακόμα μπορεις να πας και σε dev. Κάποιες είναι βράχος σε όλα τους, και δεν σημαινει οτι επειδή έχεις dev ΠΡΕΠΕΙ να φλασάρεις κάθε Παρασκευή. -
Ή αλήθεια είναι ότι μόλις χθες βράδυ την έβαλα... Αυτό μου έχει ξανασυμβεί και τις προηγούμενες μέρες με μια stable που είχα βάλει από το en.miui.com !! Αν δω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος , θα περάσω την τελευταία dev , να χω το κεφάλι μου ήσυχο ...
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπερα και καλη χρονια σε ολους..εβαλα στην stable 28-10-15!!και ειναι 7.0.5.0,αυτην η ενημερωση 6-12-15 ειναι καινουρια?γιατι μπερδευτικα λιγο, εχει ακριβος τον ιδιο αριθμο. 7.0.5.0 ?
-
Ο/H fotis έγραψε:
καλησπερα και καλη χρονια σε ολους..εβαλα στην stable 28-10-15!!και ειναι 7.0.5.0,αυτην η ενημερωση 6-12-15 ειναι καινουρια?γιατι μπερδευτικα λιγο, εχει ακριβος τον ιδιο αριθμο. 7.0.5.0 ?
αν έβαλες αυτην => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ncro-Stable-V7-0-5-0-zip/ είσαι οκ.. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H fotis έγραψε:
-
Παιδιά καλησπερα και καλή χρονια με οτι ποθείτε.
Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός redmi note 2.
Ψαχνοντας βρηκα το φορουμ σας και πρεπει να παραδεχτω οτι κανετε παρα πολυ καλη δουλεια (χωρις ουσιαστικα εσοδα να φανταστω)...
Η αλήθεια είναι οτι δεν είμαι πολυ εξοικειωμένος με ολα αυτα τα θεματα των ROMs, τα flash κτλ.
Ωστοσο παραλαμβανοντας τη συσκευή ειχε τη κινεζική εκδοση και εγω περασα την official.
Ειμαι ευχαριστημενος, μιας και παντα ειχα αγγλικο μενου στις συσκευες μου. Το μονο που μου λειπει ειναι ενα Ελληνικο πληκτρολογιο.
Ειναι απαραίτητο να κατεβάσω τις δικες σας ελληνικές εκδοσεις για να εχω μονο το πληκτρολόγιο ή υπαρχει καποιος πιο απλος τροπος??
Αν τις κατεβάσω και εγκαταστήσω (μπορω να το κανω με ενα απλο copy-paste και το updater του κινητου, οπως εκανα στην official?), θα λαμβάνω επισημες ενημερώσεις στο MIUI? Επισημενω οτι το μενου μου θελω να ειναι παντα Αγγλικο.
Ευχαριστώ πολυ, ειμαι σιγουρος οτι με ερευνα στο φορουμ σας ισως έβρισκα τις απαντήσεις μου, ομως εδω και 4 μερες κατάφερα μονο να μπερδευτώ περισσότερο, μιας και οπως ειπα δεν ειμαι καθολου εξοικειωμένος με αυτα. -
Ο/H stratos858 έγραψε:
Παιδιά καλησπερα και καλή χρονια με οτι ποθείτε.Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός redmi note 2.
Ψαχνοντας βρηκα το φορουμ σας και πρεπει να παραδεχτω οτι κανετε παρα πολυ καλη δουλεια (χωρις ουσιαστικα εσοδα να φανταστω)...
Η αλήθεια είναι οτι δεν είμαι πολυ εξοικειωμένος με ολα αυτα τα θεματα των ROMs, τα flash κτλ.
Ωστοσο παραλαμβανοντας τη συσκευή ειχε τη κινεζική εκδοση και εγω περασα την official.
Ειμαι ευχαριστημενος, μιας και παντα ειχα αγγλικο μενου στις συσκευες μου. Το μονο που μου λειπει ειναι ενα Ελληνικο πληκτρολογιο.
Ειναι απαραίτητο να κατεβάσω τις δικες σας ελληνικές εκδοσεις για να εχω μονο το πληκτρολόγιο ή υπαρχει καποιος πιο απλος τροπος??
Αν τις κατεβάσω και εγκαταστήσω (μπορω να το κανω με ενα απλο copy-paste και το updater του κινητου, οπως εκανα στην official?), θα λαμβάνω επισημες ενημερώσεις στο MIUI? Επισημενω οτι το μενου μου θελω να ειναι παντα Αγγλικο.
Ευχαριστώ πολυ, ειμαι σιγουρος οτι με ερευνα στο φορουμ σας ισως έβρισκα τις απαντήσεις μου, ομως εδω και 4 μερες κατάφερα μονο να μπερδευτώ περισσότερο, μιας και οπως ειπα δεν ειμαι καθολου εξοικειωμένος με αυτα.
Γιατί δεν κατεβάζεις από Google play;
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
εγώ έχω ερώτηση όταν με το καλό παραλάβω τα κινητά επειδή και τα 3 θα τα γυρίσω σε Ελληνική Stable ROM, ποια από τις 3 είναι γιατί στην αρχή διαβάζω διάφορα ονόματα και δεν μπορώ να αναγνωρίσω πιο είναι τι.
Εγω παρήγγειλα το : Original XIAOMI Redmi Note 2 Smartphone FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core 2.0GHz 2GB RAM 16GB ROM 3060mAh
Η σωστή από όλες αυτές stable rom πια είναι;
Ευχαριστώ -
Η δεύτερη για τον Ερμή
-
Οι συσκευές που θα πάρουν την νέα ROM είναι οι ακόλουθες...
- Mi Note (Virgo)
- Mi Pad (Mocha)
- Mi-4C (Libra)
- Mi Note Pro (Leo)
- RedMi Note 3G (lcsch92_wet_jb9)
- RedMi Note 4G Dual Sim (Gucci)
- Mi-4i (Ferrari)
- RedMi Note 4G (Dior)
- RedMi 1S (Armani)
Ενημέρωση προς τα V.I.P μέλη.
- Mi Note (Virgo)
-