Διαφήμιση

ερωτησεις απο Newbie

• ερωτησεις απο Newbie

καλημερα σε ολους :)

Ερωτηση πρωτη : ποια σελιδα να προτιμησω για αγορα κινητων ? τεινω προς yeso(πιο γλυκος κινεζος) μετα απο τα καλα σας λογια για αυτον και γιατι παντα μου αρεσε να δινω τα λεφτα μου σε εντιμα μικρομαγαζα με αριστη εξυπηρετηση και οχι πολυεθνικες . Ο λογος που ρωταω ειναι οτι τρεμω το τελωνειο :)

Ερωτηση δευτερη : δε μου αρεσει να πειραζω κινητα(root , ξεκλειδωματα )και δε θα ηθελα να ασχοληθω αλλα οταν αγοραζεις κινητα απο κινα αυτο παντα ειναι ενα ενδεχομενο για καποιο σα και μενα που δε ξερει τι να αγορασει . Το να αλλαξω σε ενα κινητο μονο γλωσσα ειναι (αν δεν ειναι διαθεσιμη στο κινητο εννοω , οχι να την αλλαξω απο τις ρυθμισεις :) ) ειναι εφικτο ? η χρειαζεται να αλλαξω rom ? τα κινητα της Xiaomi εχουν την ελληνικη γλωσσα μεσα κι αν οχι ολα τοτε ποια ???

Σκεφτομαι για note 3 για μενα , note 2 για την γυναικα μου και ακομα ενα για μια φιλη .
      Εμενα δε με πειραζει να μην εχει ελληνικα αλλα οι κοπελιες θα θελουν σιγουρα ελληνικα

Ο λογος που δε θελω να ασχοληθω ειναι οτι μου φανταζουν ολα αυτα που κανετε εδω στα κινητα πολυ δυσκολα :)

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας :D
    • Γιώργο,
      μετά απο 10άδες αποστολές από το yeso (και όχι, μόνο απο αυτόν, αλλά και από άλλα καταστήματα) δεν έχει περάσει ΚΑΜΙΑ απο τελωνείο! Γιατί να περάσει η δική σου? Η αποστολή με "free shipping" (απλό και δωρεάν ταχυδρομείο) σχεδόν "εξασφαλίζει" την ασφαλή παραλαβή, σε συνδυασμό ότι τα προϊόντα στέλνονται απο την Κίνα, μέσω Ολλανδίας και με νέα αποστολή απο Ολλανδία για Ελλάδα, και έτσι προερχόμενα από την ΕΕ δεν περνάνε τελωνείο... Το μειονέκτημα σε αυτές τις αποστολές είναι ότι καθυστερούν λίγο, κάνοντας συνολικά περίπου 15-20 ημέρες.
      Το πιθανότερο είναι το κινητό να σου έρθει χωρίς ελληνικά (τα περισσότερα έρχονται με Αγγλικά και Κινέζικα). Επειδή όμως συνήθως φοράνε κινέζικες ρομ (=λογισμικό), που είναι φτιαγμένες για τις ανάγκες των Κινέζων, εμείς εδώ τους βάζουμε την Ελληνική ρομ, που όχι μόνο έχει ελληνικά (και άλλες πολλές γλώσσες), αλλά έχει και όλα τα απαραίτητα προγράμματα (Play store, Gapps κ.λ.π.) που είναι χρήσιμα σε εμάς, προεγκατεστημένα!
      Η εγκατάσταση, που γίνεται απο σένα, συνήθως είναι εύκολη διαδικασία, ακολουθώντας τους αναλυτικούς οδηγούς που υπάρχουν στο φόρουμ. Και φυσικά υπάρχουν και τα μέλη του φόρουμ, που βοηθούν φιλότιμα όλους όσους χρειάζονται βοήθεια με τη συσκευή τους. :D
    • Καλησπέρα @geoamr,

μην φοβάσαι τίποτα. Αν έχεις στήσει cnc σε arduino ένα βρωμο-τηλέφωνο δεν είναι τίποτα για σένα. :wink:
    • Διαφήμιση
    • Το να στησεις cnc σε arduino ειναι πανευκολο πλεον γιατι δε χρειαζεται καθολου προγραμματισμο . Το μονο που χρειαζεσαι ειναι το grbl και το αντιστοιχο library για το arduino , το περνας και σχολασες :)

ευχαριστω για τις απαντησεις σας και θα επανελθω με καινουριες ερωτησεις οταν εχω τα κινητα στα χερια μου , ως τοτε θα σας παρακολουθω :)