Διαφήμιση

πρόβλημα στην εγκατάσταση της ROM mi4c.

• Ο/H delpiero10 έγραψε:

Δηλαδη πηγαινω εργαλεια-αναβαθμιση-μπαινω στο miui7 και επιλεγω επανεκκινηση σε λειτουργια recovery και στη συνεχεια (ΕΔΩ ΚΑΝΕ ΣΤΟΠ) επιλεγω πακετο αναβαθμισης αφου πρωτα το εχω κανει copy στο κινητο?Συγνωμη για την ζαλαδα αλλα για να μην κανω καμια πατατα δειξε λιγο επιεικια

Εκεί στο Στοπ κάνεις Factory Reset (Wipe Data & Wipe Cache) από το Recovery και αμέσως μετά επιλέγεις την Stable ROM από το install
      Όταν ανοίξει το κινητό στο λογισμικό μέσα κάνεις Setup την συσκευή από την αρχή, επιλέγοντας Αγγλική γλώσσα
      για να μην κολλήσεις στο Bug του Mi-Account, και μετά ξαναγυρίζεις στην
      Ελληνική γλώσσα και είσαι έτοιμος.

Οκ?

Για την απορία που είχες ναι θα χαθούν όλα... ακόμη και οι επαφές σου. Όλα όλα όλα
    • Υπαρχει περιπτωση η rom που εβαλα να εχει επιπτωσεις στο σημα?Και το λεω αυτο γιατι με φιλο μου με vodafone και αυτος απο το ιδιο σημειο εγω μιλαγα με δυσκολιες ενω αυτος μια χαρα.Και οταν ανοιξαμε και ιντερνετ αυτος 4G και εγω Ε..Να σημειωσω οτι το 4G μου δουλευει κανονικα σε ανοιχτα μερη..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H delpiero10 έγραψε:

Υπαρχει περιπτωση η rom που εβαλα να εχει επιπτωσεις στο σημα?Και το λεω αυτο γιατι με φιλο μου με vodafone και αυτος απο το ιδιο σημειο εγω μιλαγα με δυσκολιες ενω αυτος μια χαρα.Και οταν ανοιξαμε και ιντερνετ αυτος 4G και εγω Ε..Να σημειωσω οτι το 4G μου δουλευει κανονικα σε ανοιχτα μερη..
      Αυτο θα πρέπει να το παρακολουθήσεις. Πόσες φορές σου έτυχε αυτό με το σήμα??
    • Γενικα σε χωρους που το σημα εξασθενει εγω εχω προβλημα ενω αλλα κινητα με ιδια εταιρεια κινητης μιλανε χωρις προβλημα.Αλλα οταν το σημα ειναι δυνατο και 4G και ομιλια ειμαι οκ.
    • Καλημέρα,
      Δεν ήξερα αν πρέπει να ανοίξω νέο θέμα ή όχι για αυτό το γράφω εδώ. Παρακαλώ αν πρέπει να είναι κάπου αλλού ας μεταφερθεί από τους διαχειριστές.
      Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με με το mi4c μου.
      Είμαι με dev gtv 6.10.13.
      Εχθές στα καλά καθούμενα έκλεισε το κινητό και δεν άνοιγε, έδειχνε το MI και μετά μαύρη οθόνη. Έκανα λοιπόν την βλακεία που δεν ξέρω πως μου ήρθε να το κάνω και μπήκα σε recovery να φλασάρω ξανά την rom και μου έγραψε fail. Μετά το κινητό άνοιγε βέβαια, αλλά μου πετάει κάθε 2 δευτερόλεπτα ένα μήνυμα "Δυστυχώς η διαδικασία android.process.acore έχει σταματήσει" . Δοκίμασα να φλασάρω την 6.10.20 αλλά πάλι fail. Δοκίμασα να τα διαγράψω όλα από recovery αλλά πάλι fail. Το έχει πάθει αυτό κανένας άλλος; Υπάρχει σωτηρία; Μήπως έχει κάποιος καμια ιδέα να δοκιμάσω κάτι άλλο;
    • Διαφήμιση
    • Έκανες Factory Reset και μετά να ξαναπεράσεις μια από τις τελευταίες Ρομ?
    • Όχι απλά μπήκα σε recovery και πέρασα την ρομ ξανά.
      Το θέμα με το μήνυμα που βγάζει το διόρθωσα, με αρκετό ψάξιμο, αλλά τώρα όταν μπω σε recovery για να το αναβαθμίσω με την 6.10.20 δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν λειτουργεί η αφή σε recovery ενώ όταν μπω στο λειτουργικό η αφή δουλεύει κανονικά. Υπάρχει τρόπος να περάσω καινούριο recovery; Δεν με νοιάζει για τα δεδομένα μου έχω back up. Ενώ πριν το πρόβλημα το interface του recovery ήταν πορτοκαλί μαύρο τώρα είναι γαλάζιο και έχει και μια κόκκινη φάσα πάνω που δεν είχε
    • Μπορείς από τον updater να επιλέξεις να κάνει Αναβάθμιση στη νέα Ρομ χωρίς να μπεις twrp και θα τα κάνει τα υπόλοιπα το κινητό

Άρα το θέμα με την αφή παίζει να φτιάξει στην επόμεη ρομ που σημαίνει ίσως και νέο recovery
    • Το έκανα και αυτό το τελευταίο αλλά μου έδειξε fail...
      Αν το βάλω σε λειτουργία fastboot και το συνδέσω στον υπολογιστή και περάσω μια global υπάρχει φόβος να κλειδώσει ο bootloader;
    • Διαφήμιση
    • Σχεδόν σίγουρο σε εμάς με mi4c που το είχαμε ξεκλείδωτο εξ`αρχής

Κοίτα, το κλείδωμα δεν είναι και κάτι. ΑΝ οργανωθείς μιλάμε για διαδικασία 10 λεπτών.

Εγώ θα σου έλεγα όμως να δοκίμαζες μεσω Fastboot να φλασάρεις καινούριο twrp ξανά και μετά να δεις αν είναι όλα οκ.