Διαφήμιση

Note 2 σιλικονούχα θήκη απο Ελλαδα

• Note 2 σιλικονούχα θήκη απο Ελλαδα

Καλησπερα

Εχω το Note 2 και δυστηχως οταν το αγόρασα δεν ήρθε με κανένα παρελκόμενο. Εχει φάει ενα δυο χτυπηματάκια :oops: :mrgreen: , όποτε έψαχνα κατι για να το προστατέψω.

Πρόσφατα λοιπόν επεσε στο 'ματι' μου :roll: σιλικονούχα θήκη καλη ποιότητας για το κινητό, και το καλο ειναι δεν άργησε γιατι ειναι απο την χώρα μας.

Νομίζω θα βρείτε και για άλλες συσκευές xiaomi

Ελπίζω να σας αρέσει!! :)
    • Ο/H chrisvel έγραψε:

Καλησπερα
      Εχω το Note 2 και δυστηχως οταν το αγόρασα δεν ήρθε με κανένα παρελκόμενο. Εχει φάει ενα δυο χτυπηματάκια :oops: :mrgreen: , όποτε έψαχνα κατι για να το προστατέψω.
      Πρόσφατα λοιπόν επεσε στο 'ματι' μου :roll: σιλικονούχα θήκη καλη ποιότητας για το κινητό, και το καλο ειναι δεν άργησε γιατι ειναι απο την χώρα μας.

Ο Mr.Gadget είναι φίλος του φόρουμ και έχει πολλά πράγματα που αφορούν τις Xiaomi (και όχι μόνο) συσκευές και μάλιστα σε ανταγωνιστικές τιμές συγκριτικά με τα κινεζομάγαζα.
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H chrisvel έγραψε:

Καλησπερα
      Ο Mr.Gadget είναι φίλος του φόρουμ και έχει πολλά πράγματα που αφορούν τις Xiaomi (και όχι μόνο) συσκευές και μάλιστα σε ανταγωνιστικές τιμές συγκριτικά με τα κινεζομάγαζα.
      Η λύση για μας τους βορειοελλαδιτες να αγγίζουμε κατι πριν το αγοράσουμε σε xiaomi accessories και οχι μόνο. Και πάνω απ όλα, ο σπονσορας των συναντήσεων μας. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Ναι καλά είναι δεν λέω.., θα με πείτε κακό αλλά πλέον οι Ελληνικές επιχειρήσεις πρέπει να "ξυπνήσουν" λίγο και να φτάσουν σε ένα επίπεδο το οποίο θα έχει σχετικά οικονομικές τιμές και καλή εξυπηρέτηση. Δεν αναφέρομαι μόνον για το συγκεκριμένο αλλά γενικά. Η αγορά είναι απαιτητική και οι επιχειρήσεις είναι πολύ πίσω σχετικά. Το να ακούσω δικαιολογίες τύπου φορολογίας μπορώ να πω το εξής: Ας μην έχουν από το 1 πράγμα ποσοστό κέρδους 150% ας έχουν 50% για να πουλήσουν άλλα 200 σε σχέση με αυτά που θα έδιναν. Αλλά τι να πω ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται να κάνει κάτι ωραίο.

Πάντως Temperate Glass που θέλω για Xiaomi RedMi Note 2 10 Ευρώ χωρίς έξοδα είναι τραγικό. :( :(
    • πραγματι στα αξεσουαρ αλλα και στα κινητα συμβαινει αυτο, πουλανε το νοτε 2 στα 240 και αγορασουν στα 120 ευρω (χονδρικα), θηκες που βρισκεις εξω αξιας εως 5 ευρω εδω εχουν 15 και 20, οποτε αγοραζε απο κινεζο και ας περιμενεις 1 μηνα, και σου μενουν στην τσεπη οι διαφορες. 8)
      αγορασα απο vckmall θηκη για το νοτε 3, ακουστικα χιαομι πιστον 3 και το miband 1s σε τιμη τουμπανο, με εχει ψησει πολυ το miband για activity tracking και για την ειδοποιηση των κλησεων με δονηση... (ειδικα για τον μηχανοβιο ειναι λυση)
      για θηκη στο νοτε 2 εχω μεινει ευχαριστημενος με τη σειρα της νιλκιν "Nillkin Hard Case", με σαγρε υφη πισω ειναι κορυφαια !
      vickmall.com/nillkin-super-fro…-xiaomi-redmi-note-2.html
    • Ο/H panoskw έγραψε:

πραγματι στα αξεσουαρ αλλα και στα κινητα συμβαινει αυτο, πουλανε το νοτε 2 στα 240 και αγορασουν στα 120 ευρω (χονδρικα), θηκες που βρισκεις εξω αξιας εως 5 ευρω εδω εχουν 15 και 20, οποτε αγοραζε απο κινεζο και ας περιμενεις 1 μηνα, και σου μενουν στην τσεπη οι διαφορες. 8)
      αγορασα απο vckmall θηκη για το νοτε 3, ακουστικα χιαομι πιστον 3 και το miband 1s σε τιμη τουμπανο, με εχει ψησει πολυ το miband για activity tracking και για την ειδοποιηση των κλησεων με δονηση... (ειδικα για τον μηχανοβιο ειναι λυση)
      για θηκη στο νοτε 2 εχω μεινει ευχαριστημενος με τη σειρα της νιλκιν "Nillkin Hard Case", με σαγρε υφη πισω ειναι κορυφαια !
      Δεν έχουν όλοι όμως την άνεση, την τόλμη και την εμπειρία να αγοράζουν από Κίνα. Επίσης ο Έλληνας δεν έχει μάθει ακόμα να αγοράζει από το Internet και θέλει πριν να αγοράσει να δει και να αγγίξει. Εκεί έρχονται οι τοπικές επιχειρήσεις με τις τιμές, που φαίνονται ακριβές, για τα μάτια ενός μη σχετικού πελάτη, που απλά συγκρίνει την τιμή του κινεζομάγαζου με την τοπική αγνοώντας το κόστος αγοράς των προϊόντων, τα μεταφορικά, τους φόρους και τα έξοδα συντήρησης υπαλλήλων εδώ και Κίνα. Η σύγκριση για να είναι δίκαιη θα πρέπει να γίνετε με το κόστος του προϊόντος που παραγγέλνουμε εμείς από Κίνα εφόσον περνούσε από όλα τα νόμιμα κανάλια (23%ΦΠΑ και έξοδα εκτελωνισμού).
      Ειδικά σε κάποια accesories ακόμη κι εγώ που αγοράζω από Κίνα πάνω από 10 χρόνια, είμαι υπέρ της άμεσης απόκτησης και ας πληρώσω και κάτι παραπάνω. Προτιμώ δηλαδή το κινητό μου ή των παιδιών μου να μην μείνει ούτε μία μέρα χωρίς tempered glass παρά να το αφήσω χωρίς για 20-30 μέρες με κίνδυνο ατυχήματος κόστους 70€ αν το φτιάξω μόνος μου ή 150€ αν το στείλω Κίνα. Θα δώσω και 10-15 ευρώ για ένα tempered που θα το αγόραζα 5-8€ απευθείας από Κίνα.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H panoskw έγραψε:

πραγματι στα αξεσουαρ αλλα και στα κινητα συμβαινει αυτο, πουλανε το νοτε 2 στα 240 και αγορασουν στα 120 ευρω (χονδρικα), θηκες που βρισκεις εξω αξιας εως 5 ευρω εδω εχουν 15 και 20, οποτε αγοραζε απο κινεζο και ας περιμενεις 1 μηνα, και σου μενουν στην τσεπη οι διαφορες. 8)
      Δεν έχουν όλοι όμως την άνεση, την τόλμη και την εμπειρία να αγοράζουν από Κίνα. Επίσης ο Έλληνας δεν έχει μάθει ακόμα να αγοράζει από το Internet και θέλει πριν να αγοράσει να δει και να αγγίξει. Εκεί έρχονται οι τοπικές επιχειρήσεις με τις τιμές, που φαίνονται ακριβές, για τα μάτια ενός μη σχετικού πελάτη, που απλά συγκρίνει την τιμή του κινεζομάγαζου με την τοπική αγνοώντας το κόστος αγοράς των προϊόντων, τα μεταφορικά, τους φόρους και τα έξοδα συντήρησης υπαλλήλων εδώ και Κίνα. Η σύγκριση για να είναι δίκαιη θα πρέπει να γίνετε με το κόστος του προϊόντος που παραγγέλνουμε εμείς από Κίνα εφόσον περνούσε από όλα τα νόμιμα κανάλια (23%ΦΠΑ και έξοδα εκτελωνισμού).Ειδικά σε κάποια accesories ακόμη κι εγώ που αγοράζω από Κίνα πάνω από 10 χρόνια, είμαι υπέρ της άμεσης απόκτησης και ας πληρώσω και κάτι παραπάνω. Προτιμώ δηλαδή το κινητό μου ή των παιδιών μου να μην μείνει ούτε μία μέρα χωρίς tempered glass παρά να το αφήσω χωρίς για 20-30 μέρες με κίνδυνο ατυχήματος κόστους 70€ αν το φτιάξω μόνος μου ή 150€ αν το στείλω Κίνα. Θα δώσω και 10-15 ευρώ για ένα tempered που θα το αγόραζα 5-8€ απευθείας από Κίνα.
      φιλε ρισκαρεις δοκιμαζεις, και υπαρχουν σταθερες οπως για τα παιδια εδω οι xiaomi συσκευες θεωρουνται ικανοποιητικα ποιοτικες, τις νιλκιν τα αξεσουαρ τα οποια ειναι και αυτα ποιοτικα, ο καθενας μπορει πλεον να κανει μια αγορα εξωτερικου με μια καλη ερευνα αγορας ! οσο για τις τοπικες επιχειρησεις δεν μπορουμε να γινουν ανταγωνιτικες απεναντι στις κινεζικες για λογους που ανεφερες και εσυ . αλλο να πουλας ενα samsung ευρωπης και αλλο ενα κινεζικο χιαομι των 120 δολλαριων στα διπλα χρηματα, γιατι εδω μυριζει αρπαχτη...οχι οτι οι κινεζοι πουλαν φθηνα για τα δεδομενα τους ομως αλλο ποσο η αρπαχτη του κινεζου και αλλο του τοπικου eshop.
      σορρυ για τις 500 λεξεις συμφορουμιτες αλλα ειναι αδικαιολογητως πανακριβοι ! (οχι ολοι οι περισσοτεροι)
    • Διαφήμιση
    • Να πω και εγω οτι συμφωνώ με τον φιλο μακεδονα! Και η δικιά μου αποψη ειναι αντι να περιμένεις 1 μηνα για να γλιτωσεις 5-10 ευρω το αγοραζεις απο ελλαδα και γλιτώνεις το οποιο ατύχημα μπορουσε να σου τύχει.Ο λογος που δημοσίευσα αυτην την αγορα που εκανα, ηταν καθαρα προς ενημερωση γιατι τετοιες περιπτώσεις που μπορεί να τύχη να συμβει και σε άλλους. Δε λεω υπαρχη ομως και προβλημα με καποιους που τα χρεωνουν και 3πλασια πολλες φορες αλλα φροντιζεις στο μέλλον να μην βρεθεις σε τετοια θεση με ερευνα αγορας. Για αγορες μεγαλου κόστους απο ελλαδα δεν το συζηταω καθολου... :!:
    • Ο/H chrisvel έγραψε:

Να πω και εγω οτι συμφωνώ με τον φιλο μακεδονα! Και η δικιά μου αποψη ειναι αντι να περιμένεις 1 μηνα για να γλιτωσεις 5-10 ευρω το αγοραζεις απο ελλαδα και γλιτώνεις το οποιο ατύχημα μπορουσε να σου τύχει.Ο λογος που δημοσίευσα αυτην την αγορα που εκανα, ηταν καθαρα προς ενημερωση γιατι τετοιες περιπτώσεις που μπορεί να τύχη να συμβει και σε άλλους. Δε λεω υπαρχη ομως και προβλημα με καποιους που τα χρεωνουν και 3πλασια πολλες φορες αλλα φροντιζεις στο μέλλον να μην βρεθεις σε τετοια θεση με ερευνα αγορας. Για αγορες μεγαλου κόστους απο ελλαδα δεν το συζηταω καθολου... :!:
      οπως το ειπες, και εγω μαζι σας σε αυτο, προτεινα την θηκη γιατι εμεινα ευχαριστημενος με την ποιοτητα κ το υλικο που ειχε βοηθουσε στο κρατημα (μειζου μ2 νοτε)