Aν σταματανε ολα τα δεματα ακομα και τα μικρα για να τα περνανε απο την απλουστευμενη διαδικασια και να τα χρεωνουν 3 ευρω και αυτα λογικο να χρονοτριβουν τοσο.Το προσωπικο τους τωρα και με τις αδειες ποσο μαλλον δεν νομιζω οτι μπορει να τα βγαλει περα.Απο την αλλη ομως αν οι εντολες ειναι περνατε οσα περισσοτερα μπορειτε απο εκτελωνισμο τοτε μην απορειτε που καθονται κανα μηνα ασκαναριστα σε σακους και εχουν μαζευτει τοσα οσα ειπε ο bodai.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Από Σουιδια με direct link έχουμε θέμα;;;Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
-
Ο/H zt654 έγραψε:
καλά είσαι από 29 Ιουνίου. Εγω έχω παραγγελίες στην Αθήνα από 10/06 και δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος ακόμα.
-
παιδια το δεμα μου (xiaomi redmi note 4x) εχει βγει απο τελωνιο και εχει παει κε αττικης ( ο προορισμος ειναι ανατολικα της θεσσαλονικης) μπορει να μ πει καποιος ποσο καιρο θα κανει να φτασει στα χερια μου ?
-
κανενα νεο απολυτως!!και οι 2 παραγγελειες που εχω κανει ειναι σε κατασταση item pre-adviced τωρα τι ακριβως σημαινει κ τι θα γινει κανεις δε ξερει!!
-
γεια σας παιδια.μεχρι σημερα κανω αγορες απο ebay kai to2c me paypal ,αλλα οχι με ελληνικη karta alla me revolut λογο capital control.
σημερα συναντησα τυχαια εναν υπαλληλο του ελτα...και τονρωτησα για το τελωνειο γιατι λεει οτι τωρα τελευταια οι ελεγχει γιναν ποιο εντωνει.
λεει λοιπον οτι τα απλα δεματα πληρωνουν 3 ευρω τελωνειο ανεξαρτητου αξιας και αν ειναι καποιο κινητο τηλεφωνο,μια μητρικη καρτα,ενας επεξεργαστης ενος υπολογιστη και οτθι αλλο τεχνολογικο εξαρτημα το καταλάβαινουν λεει στο τελωνειο και μπορει να πληρωχεις μεχρι 160 ευρω.
επισεις λεει αν εχει ενα χαρτι κολλημενο αν θυμαμαι καλα μου το ειπε σαφηνεια-ασαφεια καπως ετσι....τοτε σιγουρα θα πληρωσω τελωνειο.να σας πω την αληθεια πανικοβληθηκα εντος εισαγωγικων...
μεχρι τωρα με το ebay παρηγγελνα με δωρεαν μεταφορικα και ολογος προφανεστατος για να μην πληρωνω μεταφορικα και δεν πληρωνα ποτε τελωνειο και μου τα εφερνε και το ελτα στο σπιτι αλλα εκαναν περιπου 40 μερες τα δεματα...εχω παρει αρκετα....
αυτο που περιγραφω ειναι ο τροπος που λεει στην αρχη για να μην πληρωνουμε τελωνειο;;;;
και αν οχι με αυτον τον τροπο που κανω θα πληρωνω η οχι;;;;και αν ναι τι επιλογες εχω;;;
οπως επισεις αν παραγγειλω ενα τηλεφωνο απο το to2c,η μια μητρικη απο το neweegg παραδειγμα πως θα κανω τετοια επιλογη ωστε να αργησει και να μην πληρωσω τελωνειο;;;;sto neweegg εχει μια επιλογη απο ποια χωρα θα παραγγειλεις ,παιζει ρολο αυτο;;;δηλαδη αν ειναι απο αμερικη δεν γινετε;;;το ρωταω αυτο γιατι οταν αγφοραζω απο ebay ειναι ολα απο κινα.και οι 2 χωρες ειναι εκτος EE.
γενικα ξενερωσα λιγο.....με αυτο που εμαθα σημερα.....παρακαλω πολυ ενημερωστε με.ευχαριστω πολυ. -
Όπως σου τα είπε...δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...πλέον στις αγορές σου να υπολογίζεις και το κόστος τελωνείου.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Όπως σου τα είπε...δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...πλέον στις αγορές σου να υπολογίζεις και το κόστος τελωνείου.
2)και αν ναι για ενα xiaomi 200 ευρω παραδειγμα....
ποσο παραπανω θα πληρωσω τελωνειο;;;
με λιγα λογια πως υπολογιζω ποσο τελωνειο θα πληρωσω;;; -
24% ΦΠΑ επί της εκτιμηθείσας αξίας + 12 Ευρώ έξοδα.
Για κάποια πράγματα χαμηλής αξίας μπορείς να επιλέγεις αποστολή χωρίς racking number αλλά ούτε και αυτό είναι 100% σίγουρο.
Όπως και διάφορα καταστήματα που δίνουν επιλογή αποστολής με extra χρέωση που και καλά δεν περνάει τελωνείο...ούτε κι αυτό είναι σίγουρο 100% -
Ο/H NasDriver έγραψε:
24% ΦΠΑ επί της εκτιμηθείσας αξίας + 12 Ευρώ έξοδα.
Ο/H NasDriver έγραψε:
Για κάποια πράγματα χαμηλής αξίας μπορείς να επιλέγεις αποστολή χωρίς racking number αλλά ούτε και αυτό είναι 100% σίγουρο.
Ο/H NasDriver έγραψε:
Όπως και διάφορα καταστήματα που δίνουν επιλογή αποστολής με extra χρέωση που και καλά δεν περνάει τελωνείο...ούτε κι αυτό είναι σίγουρο 100%
-
Πόσο θα το κοστολογήσουν στο τελωνείο
Tracking number, έφαγα το t
Vickmall, Gearbest -
παραδειγμα εγω θελω να αγορασω αυτο
Buy Xiaomi Redmi 4A Online 2GB RAM 16GB ROM Champagne, Rose Gold|Redmi 4A Price
ή αυτό
Buy Xiaomi Redmi 4A International Edition Online from HongKong Warehouse with Cheap Price
για τον πατερα μου.....
δεν ειναι gearbest η vikmail οποτε θα πληρωσω σιγουρα τελωνειο;;;
επισεις με την λογικη τους που μου ανελυσες φιλε μου δεν ξερω και κανεις δεν ξερει ποσο θα ειναι η εκτιμηθεισα αξια για να ξερουμε ακριβως ποσο θα βγει η αγορα,κανω λαθος;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0