Aναμένουμε λοιπόν!!!!Ο/H linuxilakis έγραψε:
Και εγω συμφωνώ μέχρι στιγμής όλα περνάνε. Δεν υπάρχει ίχνος ότι το πακέτο είναι από ,China.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Banggood και priority direct mail είναι προς το παρόν ασφαλές 100% κάθε 4 περίπου μέρες μου έρχεται και μια παραγγελία μου χωρίς κανένα πρόβλημα , τώρα για το aliexpress που ρωτάει ο φίλος από πάνω πολύ φοβάμαι ότι θα πάει τελωνείο το βρίσκω λίγο παράτολμο
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
φιλε #menios
αν εχεις βρει καλυτερη τιμη στο aliexpress και θες να το παρεις απο εκει, θα σου προτεινα να τους ζητησεις συστημενο απο Hong Kong η Singapore. Οποιαδηποτε μορφη κινεζικου express η courier θα περασει κατα τη γνωμη μου τελωνειο.
απλο κινεζικο ταχυδρομειο να στο στειλουνε, μπορει ν αργησει λιγο αλλα θα φτασει, αλλα τελωνειακα θα περασει τελειως απαρατηρητο.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
καλησπέρα σε ολους, πρόσφατα μου μπήκαν σκέψεις ( βλέποντας και τις τιμές στο trumpland) να παραγγείλω λαπτοπ μεγάλης αξίας από Αμερική. το ερωτημα ειναι το εξης, μπορώ να το στείλω από γνωστό στην αμερικη σε :1) γερμανια , 2)Αγγλία και 3) Ελλάδα... που θα ειναι καλυτερα ετσι ωστε να πληρωσω λιγότερο τελωνείο ή καθόλου;
-
Καρντάση η έχεις άγνοια κινδύνου η κάνεις πλάκα εδώ λέμε ότι και το κουμπί που μπαίνει στην Ελλάδα μόνο από τύχη δεν περνά τελωνείο.
-
Ο/H derveni έγραψε:
Καρντάση η έχεις άγνοια κινδύνου η κάνεις πλάκα εδώ λέμε ότι και το κουμπί που μπαίνει στην Ελλάδα μόνο από τύχη δεν περνά τελωνείο
Αυτό που ρωτουσα είναι μεσω Γερμανίας και Αγγλίας πως θα πληρωσω λιγότερο τελωνείο ή καθόλου. Τελικά ειδα τι παιζει με τα δέματα εκτος ΕΕ στο αγγλικό υπουργείο και μαλλον κάπως έτσι θα το κάνω -
Και Αγγλία και Γερμανία να το στείλεις θα περάσει τελωνείο. Τώρα τι θα πληρώσεις, σε ΦΠΑ θα πληρώσεις λιγότερο από Ελλάδα γιατί έχουν περίπου 20% ενώ Ελλάδα 24% αν είναι πάνω από 150 ευρώ θα έχει και δασμούς εκεί δεν ξέρω τι χρεωνουν. Αυτό μπορεί να ρωτήσει ο φίλο σου στη κάθε χώρα. Μετά από κει για Ελλάδα δεν υπάρχει χρεώσει γιατί είναι από eu
Redmi Note 3 pro -
Και ένα αστείο, από forum..
-
Καλησπερα παρηγγειλα χθες το xiaomi note 4x 135 ευρω απο κινα και επελεξα dhl αποστολη επειδη το κοστος τελωνειου θα ειναι υψηλο ζητησα να μου αλλαξουν αποστολη και μου ειπαν κατι για Flat rate shipping και συμφωνησα λεγοντας Registered Air Mail η παραγγελια ειναι στο processing σταδιο τι θα γινει τελικα ? ποτε θα ερθει περιπου ? επισης θα παρω τα χρηματα πισω που πληρωσα για την dhl? 10 ευρω περιπου ειναι. και τελος ποσα θα πληρωσω στο τελωνειο ? πληρωνω ελτα ??
-
Ζήτα να ακυρωθεί η παραγγελία και παρήγγειλε το από banggood, gearbest με κάλυψη τελωνείου ή πάρε το από Ελληνικό κατάστημα.
-
φιλε Νονε...
απο που το παρηγγειλες?
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ζήτα να ακυρωθεί η παραγγελία και παρήγγειλε το από banggood, gearbest με κάλυψη τελωνείου ή πάρε το από Ελληνικό κατάστημα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0