διαλεξε free shipping θα σου έρθει ειδοποιητηριο και θα πας να παραλάβεις από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σου.
Αγορα xiaomi redmi note 3
-
-
Συγνωμη για της πολλες ερωτησεις αλλα δεν εχω ιδεα για αγορες απο το εξωτερικο επειδη οπως ειπα θα ειναι η πρωτη φωρα θα αγορασω
δηλαδη αμα βαλω freeshipping δεν περνα τελωνειο και γλιτωνω; -
Ο/H spek έγραψε:
Συγνωμη για της πολλες ερωτησεις αλλα δεν εχω ιδεα για αγορες απο το εξωτερικο επειδη οπως ειπα θα ειναι η πρωτη φωρα θα αγορασω
δηλαδη αμα βαλω freeshipping δεν περνα τελωνειο και γλιτωνω;
Δες φτασε στο σημειο της παραγγελιας δες τι επιλογες σου εχει αναλογα το eshop που θα το παρεις
και πες μας και μετα τα ξανα λέμε. -
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Θα έχει μέσα stable MIUI 7 η οποια εχει ολες τις γλωσσες αλλα πιθανον να βρεις ανεπιθυμητες εφαρμογες
που ισως να μη σβηνονται αλλα μπορει και οχι. Παντως το forum θα βγαλει τη αντιστοιχη αυστηρα ελληνική
μολις στο en.miui.com βγαλουν δημοσια τη πρωτη Dev για το Redmi Note 3.
Οποτε το περνεις.. το χρησιμοποιεις απροβληματιστα και μολις κυκλοφορησει στο κοινο η dev τη περνει το forum
την ετοιμαζει κι αμα εσυ θες και δεις κατι αρνητικο στο τηλεφωνο μετα περνας αυτην που θα ειναι καθαρή. -
Ο/H K4rMa έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Θα έχει μέσα stable MIUI 7 η οποια εχει ολες τις γλωσσες αλλα πιθανον να βρεις ανεπιθυμητες εφαρμογες
που ισως να μη σβηνονται αλλα μπορει και οχι. Παντως το forum θα βγαλει τη αντιστοιχη αυστηρα ελληνική
Οποτε το περνεις.. το χρησιμοποιεις απροβληματιστα και μολις κυκλοφορησει στο κοινο η dev τη περνει το forum
την ετοιμαζει κι αμα εσυ θες και δεις κατι αρνητικο στο τηλεφωνο μετα περνας αυτην που θα ειναι καθαρή.
Από το κατάστημα αγοράς μου είπαν ότι δεν το ρουτάρουν πάντος γιατί φοβούνται ,αλλά θα προσπαθήσουν να μου αφαιρέσουν όλες τις κινέζικες εφαρμογές ,για να δούμε !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H K4rMa έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
την ετοιμαζει κι αμα εσυ θες και δεις κατι αρνητικο στο τηλεφωνο μετα περνας αυτην που θα ειναι καθαρή.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το κάνεις και μόνος σου το root. Μικρό το κακό.
xiaomi redmi note 3 root - YouTube -
Ο/H K4rMa έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H K4rMa έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Το κάνεις και μόνος σου το root. Μικρό το κακό.
xiaomi redmi note 3 root - YouTube
Ναι σίγουρα απλά μου έκανε εντύπωση ή άρνηση να το κάνουν αυτοί !!
thanks for paying and so sorry about it that we can not root the phone as after rooting,the phone can be broken much easier and we will try our best to remove all the Chinese application
Παραθέτω και την απάντηση αυτολεξεί. -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H K4rMa έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H K4rMa έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Γενικα ειναι πολυ καινουργιο το τηλεφωνο για οτιδηποτε.... Απλα ρωτα πριν το κανεις
αν ισχυει η εγγυηση η οχι γιατι πρωτη φορα ερχονται συσκευες της xiaomi χωρις root
και με κλειδωμενο boot loader. Οποτε το νου σου μη κανεις κατι χωρις να ρωτησεις. -
Ο/H K4rMa έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H K4rMa έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H K4rMa έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Γενικα ειναι πολυ καινουργιο το τηλεφωνο για οτιδηποτε.... Απλα ρωτα πριν το κανεις
αν ισχυει η εγγυηση η οχι γιατι πρωτη φορα ερχονται συσκευες της xiaomi χωρις root
και με κλειδωμενο boot loader. Οποτε το νου σου μη κανεις κατι χωρις να ρωτησεις.
Ε ναι βέβαια δεν το συζητώ εννοείται !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-