Διαφήμιση

Αγορα xiaomi redmi note 3

• και δηλαδη σε τετοιου ειδους κινητα της xiaomi ισχυει κανονικα η εγγυηση;
      παρεμπιπτοντως διαβασα καπου οτι το note 3 μπορει να εχει κλειστο bootloader λογο fingerprint scanner,φανταζομαι ισως να χρησιμοποιηθει με το android pay στο μελλον.
    • Ο/H spek έγραψε:

και δηλαδη σε τετοιου ειδους κινητα της xiaomi ισχυει κανονικα η εγγυηση;
      παρεμπιπτοντως διαβασα καπου οτι το note 3 μπορει να εχει κλειστο bootloader λογο fingerprint scanner,φανταζομαι ισως να χρησιμοποιηθει με το android pay στο μελλον.
      Αναλογα το eshop βλεπω μερικα δινουν warning Να μη γινει root Η ανοιγμα του bootloader.

Ο λογος που εχει κλειστο bootloader ακριβως αυτο που ειπες επειδη εχει το δαχτυλικο αποτυπωμα να μη μπορει
      τριτος να παρεμβει στο τηλεφωνο με κανεναν τροπο αν και ελπιζω να διαβασες οτι βγηκε εφαρμογη στη οποια
      μεσω διαδικασιας δηλαδη καποιο ειδος ταυτοποιησης οτι θα μπορεις να το ξεκλειδωσεις.
    • K4rMa wrote:

Ο/H K4rMa έγραψε:

αν και ελπιζω να διαβασες οτι βγηκε εφαρμογη στη οποια
      μεσω διαδικασιας δηλαδη καποιο ειδος ταυτοποιησης οτι θα μπορεις να το ξεκλειδωσεις
      Οχι δεν εχω διαβασει τιποτα για αυτην την εφαρμογη(θα ηθελα να μου πεις τι παιζει).
      Το δικο σου το πηρες prerooted με ξεκληδωμενο bootloader;
      Παντως εψαξα και χθες δυο τρια πραγματακια σχετικα με τα xiaomi και φενεται εμπιστη εταιρια απλως δεν εχει κανενα "μηλαρακι¨ πανω,οσο για το play store βλεπω οτι λυνεται εχει μια εφαρμογη στο xiaomi store google play intaller λεγεται και λυνεται το προβλημα,επισης υπαρχουν τροποι για ροοτ για το note 3.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H spek έγραψε:

K4rMa wrote:

Ο/H K4rMa έγραψε:

μεσω διαδικασιας δηλαδη καποιο ειδος ταυτοποιησης οτι θα μπορεις να το ξεκλειδωσεις
      Οχι δεν εχω διαβασει τιποτα για αυτην την εφαρμογη(θα ηθελα να μου πεις τι παιζει).
      Το δικο σου το πηρες prerooted με ξεκληδωμενο bootloader;
      Παντως εψαξα και χθες δυο τρια πραγματακια σχετικα με τα xiaomi και φενεται εμπιστη εταιρια απλως δεν εχει κανενα "μηλαρακι¨ πανω,οσο για το play store βλεπω οτι λυνεται εχει μια εφαρμογη στο xiaomi store google play intaller λεγεται και λυνεται το προβλημα,επισης υπαρχουν τροποι για ροοτ για το note 3.

Πρόβλημα με το play store ;; Τι πρόβλημα εγώ όσα τηλέφωνα έχω Xiaomi (4 τον αριθμό) όλα είχαν play store !!!

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • εχω δει βιντεο ,ουσιαστικα tutorial ειναι για το πως να βαλεις το google play τουλαχιστον για το mi note 3 παραθετω λινκ ()
      θα ηθελα να μου πεις απο που το εχεις παραγγειλει;
    • Ο/H spek έγραψε:

K4rMa wrote:

Ο/H K4rMa έγραψε:

Οχι δεν εχω διαβασει τιποτα για αυτην την εφαρμογη(θα ηθελα να μου πεις τι παιζει).Το δικο σου το πηρες prerooted με ξεκληδωμενο bootloader;

Στη ουσια επαναλαμβανουμε τωρα οτι εχει γραφει στις προηγουμενες σελιδες αυτου του topic.

Για ξεκλειδωμα κανεις κατι τετοιο: Get code Unlock BootLoader Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

Δε το εχω αγορασει εγώ αυτο το κινητο. Ειναι εμπιστη εταιρια. Το Playsotre 70% θα στο περασει
      το eshop και αν δεν στο περασει γινεται εγκατασταση απο το Mi Market.
    • Sorry αν κουραζω,δεν εννοουσα για το note 3 αλλα για το note 2 που εχεις αν το πηρες prerooted και με ανοικτο bootloader και ,απο ποιο καταστημα το αγορασες αν επιτρεπεται;Επισης ευχαριστα νεα για τους κατοχους της συσκευης το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι στα κινεζικα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H spek έγραψε:

Sorry αν κουραζω,δεν εννοουσα για το note 3 αλλα για το note 2 που εχεις αν το πηρες prerooted και με ανοικτο bootloader και ,απο ποιο καταστημα το αγορασες αν επιτρεπεται;Επισης ευχαριστα νεα για τους κατοχους της συσκευης το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι στα κινεζικα.
      Όλα έρχονται prerooted τα note 2 και επισης με ανοιχτο bootloader εκτος ειπαμε το Note 3.
      Το αγορασα απο Vickmall.
    • Ο/H spek έγραψε:

τι να το κάνεις το android pay χωρίς nfc ; :)
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H spek έγραψε:

τι να το κάνεις το android pay χωρίς nfc ; :)
      Πάντως νέες φήμες λένε ότι το επερχόμενο Mi5 θα έχει NFC, ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο.
    • Καλησπερα και παλι!

Λοιπον επειτα απο ψαξιμο και μια ερευνα εχω καταληξει οτι θα αγορασω το xiaomi redmi note 3,λοιπον τωρα το μονο που απομενει ειναι η αγορα.
      Επειδη δεν εχω pay pal και θα το αγορασω μεσω ενος γνοστου μου,θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να βαλεις χρηματα στο λογαριασμο του paypal μεσω καταθεσεις απο τη τραπεζα.Και θα ηθελα να μαθω αν εχει αγορασει κανεις σας απο το ebay αν γνωριζει αμα σας στελνουν και την εγγυηση του.

Ευχαριστω :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H spek έγραψε:

Καλησπερα και παλι!

Λοιπον επειτα απο ψαξιμο και μια ερευνα εχω καταληξει οτι θα αγορασω το xiaomi redmi note 3,λοιπον τωρα το μονο που απομενει ειναι η αγορα.
      Επειδη δεν εχω pay pal και θα το αγορασω μεσω ενος γνοστου μου,θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να βαλεις χρηματα στο λογαριασμο του paypal μεσω καταθεσεις απο τη τραπεζα.Και θα ηθελα να μαθω αν εχει αγορασει κανεις σας απο το ebay αν γνωριζει αμα σας στελνουν και την εγγυηση του.
      Ευχαριστω :)

Για να μεταφέρεις χρήματα στο PayPal διάβασε αυτό τον οδηγό ΕΔΩ.
      Αν δεν θέλεις να παίξεις με τη τύχη σου, καλύτερα να μην ψωνίσεις κινητό απο το ebay... Το ρίσκο για "μαϊμούδες" είναι πολύ μεγάλο! Υπάρχει thread με πολλά αξιόπιστα καταστήματα που θα μπορούσες να επιλέξεις ΕΔΩ... Διάβασε τις τελευταίες σελίδες και θα πάρεις μια ιδέα...