Τα έχω διαβάσει, έχω απο χτες που έχω ξεφυλλισει ότι υπάρχει στο φορουμ που να έχει σχεση με το note 3. Γι αυτό κι έκανα αυτές τις ερωτήσεις, γιατι δεν μπορεσα να έχω καθαρή εικόνα.. Στο 80% των ποστ αναφέρονται στο θεμα με τον κλειδωμενο bootloader και με το root..Ο/H ktsak έγραψε:
Φιλε μου, δες και εδω Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs θα σου λυθουν πολλες αποριες .....
Αγορα xiaomi redmi note 3
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H yakamuki έγραψε:
Παιδιά καλημέρα κι απο μένα.
Νεος στην κοινότητα, και θα ήθελα να ρωτησω ορισμένα πράγματα.
Καταρχας θα ειναι η πρώτη μου εμπειρία με κινητο Χiaomi, αν και ήθελα να παρω απο το note2 αλλα τα οικονομικά μου δεν μου το επετρεπαν τοτε. Έχω διαβάσει σχεδόν ολα τα τοπικ του φορουμ, και πραγματικά, πέραν μιας αναλυτικής αξιολογησης του κινητου που διαβασα απο ένα χρήστη, δεν μπόρεσα να αποκτήσω μια καθαρή εικόνα για το κινητο. Για αρχή, ελάχιστοι κάνανε λόγο για την μπαταρία, (που είναι απο τις μεγαλύτερες στην αγορά) πραγμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Μετά απο όλους ακούω τα καλύτερα για τον σχεδιασμό, αλλά όλο και καποιο παράπονο έχουν απο το os. Είτε Notification, είτε sync mail κλπ. Τι γίνεται με αυτά?
Επίσης, μια απορία που την έχω καιρό τωρα, γιατι να χρησιμοποιήσεις το κινητό με ελληνική γλωσσα?? Τουλαχιστον για μένα, θεωρώ οτι είναι πολύ πιο εύκολοχρηστο στα Αγγλικά, μιας και όλες οι οδηγίες ή οτιδηποτε άλλο βγαίνει σχετικο με το os είναι στα αγγλικά.
Επίσης κάποιες απορίες με ποστ διάφορων χρηστών.
- Μάλλον δεν κατάλαβα καλά, αλλά προφανώς γινεται να μην χρησιμοποιείς το fingerprint έτσι? Ή να χρησιμοποιείς είτε pattern είτε fingerprint?
- To αν θα είναι unlocked ή οχι ο bootloader είναι μόνο θέμα αν μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο os απο το ήδη υπάρχων, σωστα?
- Η εργοστασιακή έκδοση δεν είναι καλή, εφόσον το θέλω στην Αγγλική γλώσσα?
- Το θέμα που είχαν ορισμένα άτομα με το κόλλημα στο boot logo περι τίνος πρόκειται?
Επίσης μόλις διάβασα οτι υπάρχει περίπτωση να βγεί το μοντέλο με snapdragon και κόλλησα. Τι κάνουμε τωρα? Περιμένουμε αυτή την έκδοση, ή το αγοράζουμε τώρα που μπορούμε? Γιατι αν περιμένουμε το άλλο και μας πει 60 ευρώ πιο πάνω, δύσκολα...
- Μάλλον δεν κατάλαβα καλά, αλλά προφανώς γινεται να μην χρησιμοποιείς το fingerprint έτσι? Ή να χρησιμοποιείς είτε pattern είτε fingerprint?
Φυσικά μπορείς να το χρησιμοποιείς και χωρίς το fingerprint.
- To αν θα είναι unlocked ή οχι ο bootloader είναι μόνο θέμα αν μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο os απο το ήδη υπάρχων, σωστα?
Σωστό
Ειναι καλή,απλά έχει κάποιες κινέζικες εφαρμογές.
- Το θέμα που είχαν ορισμένα άτομα με το κόλλημα στο boot logo περι τίνος πρόκειται?
Προσπάθησαν να κάνουν update σε νεώτερη έκδοση της ROM.
Η μπαταρία του είναι εξαιρετική.Το G3 που είχα κράταγε μια μέρα με το ζόρι με την χρήση που του έκανακαι το RN3 κρατάει 2 μέρες.
Το μόνο θέμα που εγώ έχω (και νομίζω οι περισσοτεροι) είναι τα notifications σε κάποιες εφαρμογές.
Gmail ή εταιρικά mail δουλεύουν άψογα.Αυτό που δεν μου δουλεύει καλα (μια χτυπάει, αλλες φορές οχι) ειναι το viber.
Τέλος η κάμερα είναι μέτρια.Κάνεις μια χαρά την δουλειά σου αλλα όχι κάτι φοβερό.
Αυτο που σε κερδίζει όμως είναι η στιβαρή κατασκευή του και το πόσο ωραία κάθεται στο χέρι. -
Με προλαβες, τα ιδια θα εγραφα περιπου. Ετσι ειναιΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H oddin έγραψε:
Ο/H yakamuki έγραψε:
Παιδιά καλημέρα κι απο μένα.
Νεος στην κοινότητα, και θα ήθελα να ρωτησω ορισμένα πράγματα.
Καταρχας θα ειναι η πρώτη μου εμπειρία με κινητο Χiaomi, αν και ήθελα να παρω απο το note2 αλλα τα οικονομικά μου δεν μου το επετρεπαν τοτε. Έχω διαβάσει σχεδόν ολα τα τοπικ του φορουμ, και πραγματικά, πέραν μιας αναλυτικής αξιολογησης του κινητου που διαβασα απο ένα χρήστη, δεν μπόρεσα να αποκτήσω μια καθαρή εικόνα για το κινητο. Για αρχή, ελάχιστοι κάνανε λόγο για την μπαταρία, (που είναι απο τις μεγαλύτερες στην αγορά) πραγμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Μετά απο όλους ακούω τα καλύτερα για τον σχεδιασμό, αλλά όλο και καποιο παράπονο έχουν απο το os. Είτε Notification, είτε sync mail κλπ. Τι γίνεται με αυτά?
Επίσης, μια απορία που την έχω καιρό τωρα, γιατι να χρησιμοποιήσεις το κινητό με ελληνική γλωσσα?? Τουλαχιστον για μένα, θεωρώ οτι είναι πολύ πιο εύκολοχρηστο στα Αγγλικά, μιας και όλες οι οδηγίες ή οτιδηποτε άλλο βγαίνει σχετικο με το os είναι στα αγγλικά.
Επίσης κάποιες απορίες με ποστ διάφορων χρηστών.
Επίσης μόλις διάβασα οτι υπάρχει περίπτωση να βγεί το μοντέλο με snapdragon και κόλλησα. Τι κάνουμε τωρα? Περιμένουμε αυτή την έκδοση, ή το αγοράζουμε τώρα που μπορούμε? Γιατι αν περιμένουμε το άλλο και μας πει 60 ευρώ πιο πάνω, δύσκολα...
Φυσικά μπορείς να το χρησιμοποιείς και χωρίς το fingerprint.
Σωστό
Ειναι καλή,απλά έχει κάποιες κινέζικες εφαρμογές.
Προσπάθησαν να κάνουν update σε νεώτερη έκδοση της ROM.
Η μπαταρία του είναι εξαιρετική.Το G3 που είχα κράταγε μια μέρα με το ζόρι με την χρήση που του έκανακαι το RN3 κρατάει 2 μέρες.
Το μόνο θέμα που εγώ έχω (και νομίζω οι περισσοτεροι) είναι τα notifications σε κάποιες εφαρμογές.
Gmail ή εταιρικά mail δουλεύουν άψογα.Αυτό που δεν μου δουλεύει καλα (μια χτυπάει, αλλες φορές οχι) ειναι το viber.
Τέλος η κάμερα είναι μέτρια.Κάνεις μια χαρά την δουλειά σου αλλα όχι κάτι φοβερό.
Αυτο που σε κερδίζει όμως είναι η στιβαρή κατασκευή του και το πόσο ωραία κάθεται στο χέρι.
-
Ετσι ειναι δικιο εχεις και για τις εφαρμογες και για τα updates στην officila (stable / dev). Αρα μια χαρα τα εχεις καταλαβει βρε, τι αγχωνεσαι ?
Και το δικο μου που ερχεται με εργοστασιακη, θα κανω το update και θα περιμενω ετσι ..... μεχρι να βγει GTV !!!!!!Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Δεν ειναι θεμα.αγχους απλα αν ειναι να δωσω λεφτα για να παρω κινητο απο ιντερνετ θελω να ειμαι σιγουρος οτι τα αξιζει.Γι αυτο προσπαθω να ξεκαθαρισω καποια πραγματα που δεν διευκρινιστηκαν..
-
Ο/H yakamuki έγραψε:
Δεν ειναι θεμα.αγχους απλα αν ειναι να δωσω λεφτα για να παρω κινητο απο ιντερνετ θελω να ειμαι σιγουρος οτι τα αξιζει.Γι αυτο προσπαθω να ξεκαθαρισω καποια πραγματα που δεν διευκρινιστηκαν..
είναι κρίμα να πάρεις πρώτη φορά Xiaomi & να έχεις άσχημη εμπειρία .
Καλημέρα & χρόνια πολλά !ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ο/H mankap έγραψε:
Ο/H yakamuki έγραψε:
Καλημέρα & χρόνια πολλά !
-
Ο/H yakamuki έγραψε:
Κώστας
Το πηρα αποφαση! θα εμπιστευτω τον "γλυκουλη" και θα την παραγγειλω την κινηταρα. Εμπιστοσυνη στα αδερφια μας του κινεζους οτι ολα θα πανε ρολοι!!
-
Ο/H yakamuki έγραψε:
Εμπιστοσυνη στα αδερφια μας του κινεζους οτι ολα θα πανε ρολοι!!
Απλά το κακό είναι πως αργεί (όπως και στους περισσότερους) η παραγγελία.
Μη ξεχάσεις να του πεις να σου κάνει έκπτωση -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H yakamuki έγραψε:
Εμπιστοσυνη στα αδερφια μας του κινεζους οτι ολα θα πανε ρολοι!!
Απλά το κακό είναι πως αργεί (όπως και στους περισσότερους) η παραγγελία.
Μη ξεχάσεις να του πεις να σου κάνει έκπτωση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα