Αγορα xiaomi redmi note 3
-
-
Καλως τα δέχτηκες ...
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Καλως τα δέχτηκες ...
Ευχαριστώ πολύ !! Τώρα έχει ψάξιμο από το απόγευμα να δω τι ROM έχει και τα λοιπά, γνήσιο είναι σίγουρα πάντος χαχαχα!! Χρόνια πολλά Bodai καλή πρωτοχρονιά φίλε !!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ !! Τώρα έχει ψάξιμο από το απόγευμα να δω τι ROM έχει και τα λοιπά, γνήσιο είναι σίγουρα πάντος χαχαχα!! Χρόνια πολλά Bodai καλή πρωτοχρονιά φίλε !!!!
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Οκ παίδες μόλις παρέλαβα και εγώ το χριστουγεννιάτικο δώρο μου από DHL ,εννοείται χωρίς τελωνείο όλα μέσα σωστά μαζί και τα δωράκια από τον φίλο μου πιά τον κινέζο!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Χαχαχα ρεπό τι ωραία λέξη !! Αλλά σαν πράξη δεν την ξέρω λόγω δουλειάς δυστυχώς, οπότε λέω να το σκαλίσω από σήμερα λιγάκι, λιγάκι όμως γιατί θα πέσει παντόφλα από την σύζυγο σήμερα τέτοια μέρα :D:D .Καλή χρονιά επίσης ,και πάντα τέτοιες επιτυχίες για την κοινότητα !!!
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Οκ παίδες μόλις παρέλαβα και εγώ το χριστουγεννιάτικο δώρο μου από DHL ,εννοείται χωρίς τελωνείο όλα μέσα σωστά μαζί και τα δωράκια από τον φίλο μου πιά τον κινέζο!!!
Λοιπόν εκτός από την συσκευή το tempered glass και την θήκη που είναι με χρέωση ,μου έστειλε δύο θήκες σιλικόνης δύο μεμβράνες και το κουκλάκι δώρα ,από εργάσιμες πήρε περίπου ή 4 ή 5 μέρες ,Κίνα -Αγγλία - Ελλάδα !!
Χρόνια πολλά καλή χρόνια σου εύχομαι !!
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Χρόνια πολλά καλή χρόνια σου εύχομαι !!
-
Πειτε μου λιγο ρε παιδια, θελω να το παραγγειλω απο "γλυκουλη" αλλα θελω να ξερω τι "δωρακια" ειναι να μου στειλει, για να ξερω τι να παραγγειλω! Πως να του το φερω? του στελνω μειλ?
-
Χρόνια Πολλά και καλορίζικο το κινητό!!!! Μια ερώτηση dhl χωρίς τελωνείο γίνεται;
-
Ο/H spek έγραψε:
Χρόνια Πολλά και καλορίζικο το κινητό!!!! Μια ερώτηση dhl χωρίς τελωνείο γίνεται;
-
Ο/H spek έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου χρόνια πολλά και σε εσένα ,ναι γίνεται και είναι και σίγουρο όλες μου οι αγορές είναι με αυτόν τον τρόπο και από το συγκεκριμένο πωλητή έχει υποκατάστημα στην Αγγλία οπότε τα στέλνει εκεί και έρχονται μέσο Αγγλίας γρήγορα σίγουρα και αυθεντικά !!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα