Μπορούμε να έχουμε τον πωλητή έστω και με pm γιατί είμαι έτοιμος με το δάκτυλο στη σκανδάλη
!!!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H nickpsar έγραψε:
Μπορούμε να έχουμε τον πωλητή έστω και με pm γιατί είμαι έτοιμος με το δάκτυλο στη σκανδάλη!!!
Εγώ τον ρώτησα από πριν και του είπα 2-3 επιλογές που προτιμούσαΟ/H yakamuki έγραψε:
Πειτε μου λιγο ρε παιδια, θελω να το παραγγειλω απο "γλυκουλη" αλλα θελω να ξερω τι "δωρακια" ειναι να μου στειλει, για να ξερω τι να παραγγειλω! Πως να του το φερω? του στελνω μειλ?
Προφανώς δεν θα παθω τιποτα, απλα επειδη δεν εχω ξαναπαραγγειλει, δεν ξερω τα "μυστικα" γι αυτο ρωταω. Ευχαριστώ παντως.Ο/H mixaliscy έγραψε:
Εγώ τον ρώτησα από πριν και του είπα 2-3 επιλογές που προτιμούσαΟ/H yakamuki έγραψε:
Πειτε μου λιγο ρε παιδια, θελω να το παραγγειλω απο "γλυκουλη" αλλα θελω να ξερω τι "δωρακια" ειναι να μου στειλει, για να ξερω τι να παραγγειλω! Πως να του το φερω? του στελνω μειλ?
Σιγά βρε... ρώτα τον. Τι θα πάθεις?
Πήγαινε λίγο εδώ και διάβασε προσεκτικά μέχρι να καταλήξειςΟ/H kostsokale έγραψε:
Μάγκες το Gearbest είναι αξιόπιστο; Βλέπω ότι έχει δωρεάν μεταφορικά.
Φίλε το συγκεκριμένο κινητό και μόνο, είναι το πρώτο κλειδωμένο κινητό της xiaomi (σύμφωνα με επίσημα χείλη θα συνεχίσει αυτή η τακτική και στα επόμενα). Θα ξεκλειδώσει αλλά με κάποια διαδικασία και όταν ξεκλειδώσει τότε θα καθίσει η ελληνική κοινότητα (οι υπεύθυνοι της) να κάνουν ελληνική ρομ.Ο/H kostsokale έγραψε:
Μάγκες τι παίζει με την Global ROM και αυτό που λέτε για τα ελληνικά; Δεν θα έχουμε πλήρη μετάφραση των ελληνικών;
Από gearbest δεν είδα να υπάρχουν και πολλά θετικά σχόλιο όποτε είδα και αυτό εδώ το μαγαζάκι.
Wholesale Stock in Greece XIAOMI Redmi Note 3 3GB 32GB 4000mAh Silver free shipping
Γενικότερα τι παίζει άμα το παραγγείλω από εξωτερικό; Τι πρέπει να κάνω εγώ αφού το πάρω στα χέρια μου; Πρέπει να περάσω άλλη ROM; Θα είναι κομπλέ το κινητό; Δεν θέλω να το πολύ πειράξω. Θέλω απλά να είναι σαν να το παίρνω από Ελλάδα. Θα είναι έτσι ή όχι;
Πες να σου βαλουνε τη multi. Εμένα οταν μου ηρθε απο vickmall ηταν μια χαρα με τη multi. Από ρυθμισεις δεν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο(οπως οταν το επαιρνες απο εδω). Το θεμα ειναι με το after sales service(χτύπα ξύλο) που θα υπάρχει καθυστερηση.Ο/H kostsokale έγραψε:
Μάγκες τι παίζει με την Global ROM και αυτό που λέτε για τα ελληνικά; Δεν θα έχουμε πλήρη μετάφραση των ελληνικών;
Από gearbest δεν είδα να υπάρχουν και πολλά θετικά σχόλιο όποτε είδα και αυτό εδώ το μαγαζάκι.
Wholesale Stock in Greece XIAOMI Redmi Note 3 3GB 32GB 4000mAh Silver free shipping
Γενικότερα τι παίζει άμα το παραγγείλω από εξωτερικό; Τι πρέπει να κάνω εγώ αφού το πάρω στα χέρια μου; Πρέπει να περάσω άλλη ROM; Θα είναι κομπλέ το κινητό; Δεν θέλω να το πολύ πειράξω. Θέλω απλά να είναι σαν να το παίρνω από Ελλάδα. Θα είναι έτσι ή όχι;
Μπορείς να μου πεις θα τους ζητήσω ακριβώς; Γιατί είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κινητό από εξωτερικό και δεν γνωρίζω πολλά. Εγώ λογικά από minideal θα πάρω.Ο/H arist1976 έγραψε:
Πες να σου βαλουνε τη multi. Εμένα οταν μου ηρθε απο vickmall ηταν μια χαρα με τη multi. Από ρυθμισεις δεν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο(οπως οταν το επαιρνες απο εδω). Το θεμα ειναι με το after sales service(χτύπα ξύλο) που θα υπάρχει καθυστερηση.Ο/H kostsokale έγραψε: