Εντάξει νομίζω λύθηκε το πρόβλημα. Δεν με άφηνε να προσχωρήσω στην αγορά. Κάτι έπαιζε με την Paypal αλλά όλα κομπλέ τώρα. Από yeso521 έκανα την αγορά και μου ήρθε στο email μου ο αριθμός παραγγελίας. Που μπορώ να βλέπω την εξέλιξή της και σε ποιο στάδιο βρίσκεται;Ο/H takisfrag έγραψε:
Τι πρόβλημα έχεις ?Ο/H kostsokale έγραψε:
Μάγκες υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει με την παραγγελία; Γιατί κάτι κάνω λάθος με την Paypal και δεν με αφήνει να προχωρήσω στην αγορά.
Αγορα xiaomi redmi note 3
-
-
Ο/H kostsokale έγραψε:
Εντάξει νομίζω λύθηκε το πρόβλημα. Δεν με άφηνε να προσχωρήσω στην αγορά. Κάτι έπαιζε με την Paypal αλλά όλα κομπλέ τώρα. Από yeso521 έκανα την αγορά και μου ήρθε στο email μου ο αριθμός παραγγελίας. Που μπορώ να βλέπω την εξέλιξή της και σε ποιο στάδιο βρίσκεται;
Ανέμενε να παραλάβεις tracking number από το κατάστημα (σημαίνει ότι έχει φύγει από το κατάστημα) και μετά ανάλογα με ποια εταιρεία έχει φύγει θα μπεις στην σελίδα τους και θα βλέπεις την πορεία (Υπάρχει και αυτός ο οδηγός).Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Εκτος από την ιστοσελίδα εγώ βρήκα ότι υπήρχε και app και το βαλα στο κινητό. Μεγάλη ευκολία μιλάμε !!!
-
Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Ο/H kostsokale έγραψε:
Εντάξει νομίζω λύθηκε το πρόβλημα. Δεν με άφηνε να προσχωρήσω στην αγορά. Κάτι έπαιζε με την Paypal αλλά όλα κομπλέ τώρα. Από yeso521 έκανα την αγορά και μου ήρθε στο email μου ο αριθμός παραγγελίας. Που μπορώ να βλέπω την εξέλιξή της και σε ποιο στάδιο βρίσκεται;
Ανέμενε να παραλάβεις tracking number από το κατάστημα (σημαίνει ότι έχει φύγει από το κατάστημα) και μετά ανάλογα με ποια εταιρεία έχει φύγει θα μπεις στην σελίδα τους και θα βλέπεις την πορεία (Υπάρχει και αυτός ο οδηγός). -
Μάγκες μόλις μου ήρθε το tracking number. Πόσες μέρες θα κάνει να έρθει Ελλάδα; Και πως θα μου έρθει σπίτι μου;
-
Ο/H kostsokale έγραψε:
Μάγκες μόλις μου ήρθε το tracking number. Πόσες μέρες θα κάνει να έρθει Ελλάδα; Και πως θα μου έρθει σπίτι μου;
Εμένα συνήθως κάνουν 15-17 μέρες να ρθουν μου τυχε να χει ερθει 16/4 ενα πακέτο απο aliexpress στο αεροδρόμιο και 21/ να το χω στα χέρια μου,αλλά μου τυχε τώρα την πρωτοχρονιά 30/12 μου ρθε ειδοποίηση οτι έφτασε αεροδρόμιο και 31/12 να το χω στα χερια μου ειναι περιεργες πολλες φορες οι μερες που θα χρειαστουν για να ρθει στα χερια σου ενα πακετο ,π.χ μπορει να παραγγειλεις εσυ ενα power bank απο minideal(λέμε τώρα) και να κανει 14 μέρες για να φτασει στα χέρια σου,και μπορεί να παραγγείλει και ένας συγγενής σου το ίδιο με σένα power bank, απο το ίδιο μαγαζί και να κανει 20 μέρες για να φτασει στα χέρια του...China lover -
Ο/H kostsokale έγραψε:
Τέλη τρίτης εβδομάδας θα παραλαβεις αρκει να φυγει συντομα και να μη σε πιασει η γιορτη του πιθηκου στη κινα. χαχαχαχα -
Το παρήγγεια κι εγώ τελικά απ' τον γλυκό κινέζο και ήδη έχω το tracking number. Το έστειλε όμως με DHL. Ελπίζω να μην συναντήσω κανένα θέμα με τελωνείο γιατί απ' ότι κατάλαβα άμα είναι με DHL συνήθως έχουμε θεματάκι. Εν αναμονή λοιπόν!
-
Ο/H anpho81 έγραψε:
Το παρήγγεια κι εγώ τελικά απ' τον γλυκό κινέζο και ήδη έχω το tracking number. Το έστειλε όμως με DHL. Ελπίζω να μην συναντήσω κανένα θέμα με τελωνείο γιατί απ' ότι κατάλαβα άμα είναι με DHL συνήθως έχουμε θεματάκι. Εν αναμονή λοιπόν!
Τι εννοείς το έστειλε με DHL??? Χωρίς δηλαδή να του πεις εσύ? Απο μόνος του? -
Έβαλα επιλογή για να σταλεί με fast shipping με έξτρα 10 ευρώ και του έστειλα μήνυμα να διαλέξει την κατάλληλη μέθοδο ούτως ώστε να μην έχω πρόβλημα με τελωνεία κτλ. Αλλά είχε κάνει την αποστολή με DHL προτού διαβάσει το μήνυμα μου. Μου απάντησε μετά, μου ζήτησε συγνώμη και είπε ότι είχε προλάβει να το στείλει πριν δει το μήνυμά μου, μου ανέφερε πως το έβαλε σαν μεταχειρισμένο με τιμή 25$ και ελπίζει να μην έχω κανένα θέμα. Θα δείξει στην πορεία τι θα γίνει. Η αλήθεια είναι ότι περισσότερο εγώ φταίω που δεν το ξεκαθάρισα πριν κάνω την παραγγελία αλλά τι να κάνουμε; Πληρώνοντας μαθαίνεις :Ρ ελπίζω να μην είναι κανένα τρελό ποσό μόνο!
-
Τώρα κατάλαβα...
Ελπίζω και εύχομαι και εγώ να μην έχεις θέμα...
Πληροφοριακά να σου πω, ότι απο τον Yeso παρέλαβα στις αρχές Δεκέμβρη μέσα σε 6 ημέρες συνολικά, ένα Note TD, με την DHL, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα (χωρίς τελωνείο δηλαδή).
Αυτό όμως δεν σημαίνει όμως ότι πάντα έτσι συμβαίνει... Στη DHL κυνηγάνε ΠΟΛΥ το τελωνείο, επειδή έχουν κάποιο κέρδος, οπότε πάντα αποτελεί "κίνδυνο"...
Εαν θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο του τελωνείου, ΠΑΝΤΑ.... μα ΠΑΝΤΑ, επιλέγουμε "free shipping" και ναι μεν έχουμε "χρονικό κόστος" (περισσότερες μέρες αναμονή), αλλά αποφεύγουμε το οικονομικό κόστος (τελωνείο)... σχεδόν σίγουρα! -
Ο/H caeser έγραψε:
Τώρα κατάλαβα...
Ελπίζω και εύχομαι και εγώ να μην έχεις θέμα...
Πληροφοριακά να σου πω, ότι απο τον Yeso παρέλαβα στις αρχές Δεκέμβρη μέσα σε 6 ημέρες συνολικά, ένα Note TD, με την DHL, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα (χωρίς τελωνείο δηλαδή).
Αυτό όμως δεν σημαίνει όμως ότι πάντα έτσι συμβαίνει... Στη DHL κυνηγάνε ΠΟΛΥ το τελωνείο, επειδή έχουν κάποιο κέρδος, οπότε πάντα αποτελεί "κίνδυνο"...
Εαν θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο του τελωνείου, ΠΑΝΤΑ.... μα ΠΑΝΤΑ, επιλέγουμε "free shipping" και ναι μεν έχουμε "χρονικό κόστος" (περισσότερες μέρες αναμονή), αλλά αποφεύγουμε το οικονομικό κόστος (τελωνείο)... σχεδόν σίγουρα!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα