Ναι και εγώ το ελπίζω. Έχουμε καμιά ιδέα τι ποσά παίζουν στο φόρο στο τελωνείο περίπου; Για να είμαι ψυχολογικά έτοιμος
80€ minimum

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι και εγώ το ελπίζω. Έχουμε καμιά ιδέα τι ποσά παίζουν στο φόρο στο τελωνείο περίπου; Για να είμαι ψυχολογικά έτοιμος
Ο/H oddin έγραψε:
Κάπου εκεί θα παίξει το ποσό ,αλλά εγώ λέω ,ότι θα την σκαπουλάρειςΝαι και εγώ το ελπίζω. Έχουμε καμιά ιδέα τι ποσά παίζουν στο φόρο στο τελωνείο περίπου; Για να είμαι ψυχολογικά έτοιμος
80€ minimum
think possitive men !!![]()
Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, φίλος πλήρωσε 95€ (55€ έξοδα εκτελωνισμού + 40€ φόρο) στη DHL, για συσκευή που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ του είχαν στείλει σαν ΔΩΡΟ!!! Αυτό είναι ΟΝΤΩΣ αλήθεια! Δεν την αγόρασε δηλαδή ο άνθρωπος τη συσκευή! Ήταν δώρο, αλλά αναγκάστηκε και πλήρωσε 95€, αλλιώς έπρεπε να κάνει "deny" και να επιστρέψει η συσκευή πίσω στον αποστολέα...Ο/H anpho81 έγραψε:
Ναι και εγώ το ελπίζω. Έχουμε καμιά ιδέα τι ποσά παίζουν στο φόρο στο τελωνείο περίπου; Για να είμαι ψυχολογικά έτοιμος
Υπολόγισε περίπου 28% πάνω στην αξια της εισαγωγής. Αυτή η αξια είναι Αξια αγοράς + μεταφορικά. Απλά στα τελωνεία υπολογίζουν αυθαίρετα αυτή την αξια. Αν το πιάσουν θα ζητησουν μάλλον αποδεικτικό της πληρωμής που έκανες.Ο/H anpho81 έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Υπολόγισε περίπου 28% πάνω στην αξια της εισαγωγής. Αυτή η αξια είναι Αξια αγοράς + μεταφορικά.Ο/H anpho81 έγραψε:
Ο/H spoulk έγραψε:
Αποσύρω το "Άκυρο"!Ο/H takisfrag έγραψε:
Λύσεις με DHl εννοώ !!
Τι λύσεις υπάρχουν με DHL?
Ενδιαφέρον!!! Στα υπ' 'οψιν!!!Ο/H takisfrag έγραψε:
Λοιπόν το έχω αναφέρει ξανά αλλά δεν έχω πρόβλημα να το πω πάλι εγώ προσωπικά ψωνίζω μόνο από εδώ :store No.342812 Aliexpress μπες να δεις ,είναι εγγύηση όλα μου έρχονται με DHL σε 5 περίπου μέρες μέσω Αγγλίας χωρίς τελωνεία και περιττά εξοδα!!Ο/H spoulk έγραψε:
Αποσύρω το "Άκυρο"!Τι λύσεις υπάρχουν με DHL?Ο/H takisfrag έγραψε:
Λύσεις με DHl εννοώ !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το γνωρίζω ρε παιδιά. Έχω ξαναπαραγγείλει από Κίνα. είναι το 3ο Xiaomi που παραγγέλνω (αν και το πρώτο που προορίζεται για μένα). Τα άλλα δύο (Redmi Note και Redmi Note 2) τα παράγγειλα πάλι με DHL για Κύπρο και έφτασαν μέσω Γερμανίας (Λειψίας νομίζω) χωρίς να πληρώσω τίποτα. Δεν το σκέφτηκα ότι για Ελλάδα αλλάζουν τα δεδομένα και το παρήγγειλα έτσι λίγο βιαστικά. Του έστειλα μήνυμα φυσικά να προσέξει λίγο αλλά το είχε ήδη στείλει μέσω DHL. Εδώ που τα λέμε ακόμα και το 80άρι - 90άρι να δώσω εξακολουθεί να αξίζει τα λεφτά του.Ο/H takisfrag έγραψε:
Λοιπόν το έχω αναφέρει ξανά αλλά δεν έχω πρόβλημα να το πω πάλι εγώ προσωπικά ψωνίζω μόνο από εδώ :store No.342812 Aliexpress μπες να δεις ,είναι εγγύηση όλα μου έρχονται με DHL σε 5 περίπου μέρες μέσω Αγγλίας χωρίς τελωνεία και περιττά εξοδα!!Ο/H spoulk έγραψε:
Αποσύρω το "Άκυρο"!Τι λύσεις υπάρχουν με DHL?Ο/H takisfrag έγραψε:
Λύσεις με DHl εννοώ !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk