Διαφήμιση

Viber: Νέα έκδοση με δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων και δυνατοτητα βιντεοκλησης.

• Viber: Νέα έκδοση με δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων και δυνατοτητα βιντεοκλησης.

Viber: Νέα έκδοση με δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων

ΚΑΙ δυνατοτητα βιντεοκλήσεων σε Android και iOS συσκευές

Το Viber είναι μια υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που γνωρίσαμε στα τέλη του 2010 και απο τότε η πορεία του είναι συνεχώς ανοδική μιας και σε αρκετές χώρες έχει καταφέρει να ξεπεράσει άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το WhatsApp και το Facebook Messenger. Ενα feature που έλλειπε απο το Viber αν και μεγάλος αριθμός χρηστών το ζητούσε επίμονα, είναι η δυνατότητα να μπορεί κάποιος να διαγράφει μηνύματα αφού τα στείλει. Πολλές φορές έχουμε στείλει μηνύματα που ευχόμαστε να μην είχαμε στείλει ποτέ ή στέλνουμε μηνύματα σε λάθος άτομα και δυστυχώς δεν μπορούμε να τα διαγράψουμε.

Στην έκδοση 5.6.5 του Viber η διαγραφή μηνυμάτων είναι πλέον πραγματικότητα. Δεν έχει σημασία αν ο παραλήπτης έχει διαβάσει το μήνυμα ή όχι, ούτε το ποσό παλιό είναι το μήνυμα. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει και άλλα νέα χαρακτηριστικά, όπως η απάντηση σε μηνύματα χωρίς να ανοίξετε την εφαρμογή (iOS 9) αλλά και ένα βελτιωμένο συστημα για τα συνημμένα αρχεία.

ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ.
      Το Viber εξαγοράστηκε από την Ιαπωνική Rakuten έναντι 900 εκατομμυρίων δολαρίων τον Φεβρουαριο του 2014 και αποφάσισε να φέρει αλλαγές. Μέχρι στιγμής έδινε τη δυνατότητα αποστολής γραπτών μηνυμάτων και πραγματοποίησης φωνητικών κλήσεων.
      Με το νέο update που είναι ήδη διαθέσιμο προσθέτει και βιντεοκλήσεις για χρήστες Android και iOS.
      Το Viber επέτρεπε τις βιντεοκλήσεις από το desktop αλλά μετά από 2 χρόνια δοκιμών έρχεται και στην mobile εφαρμογή. Ο CEO Talmon Marco αναφέρει ότι θα υποστηρίζει βιντεοκλήσεις ακόμη και στις πιο βασικές συνδέσεις δικτύου, όμως όχι στην ίδια ποιότητα.
      Επιπλέον με το Viber 5.0 για Android και iOS θα μπορεις με την χρήση QR codes να μοιράζεσαι τις επαφες σου. Για παράδειγμα αν κάποιος χρειάζεται μια επαφή σου, εσύ απλά θα δείχνεις το QR code της επαφής και με ένα απλό σκανάρισμα θα την έχει και ο άλλος χρήστης.

ΠΗΓΗ
      Viber: Νέα έκδοση με δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων | Techblog.gr
      Viber, φέρνει βιντεοκλήσεις σε Android και iOS συσκευές | Techblog.gr

" Γεωπόνος”

• Αυτό είναι το πιο σημαντικό , ένα export και import των συνομιλιών , έστω και στο internet , έχω χάσει πολλές μου σημαντικές συζητήσεις , προς το παρόν γίνεται μόνο σε iPhone
    • Διαφήμιση
    • Ο/H fragfrok έγραψε:

αν κανει και μεταφορά μηνυμάτων όταν αλλάζεις συσκευή υα ναι τέλειο.
      Εγώ έχω συνδέσει το Xiaomi, το Tablet και τον Η/Υ και όλα τα μηνύματα εισερχόμενα και εξερχόμενα συγχρονίζονται μια χαρα
      Smartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB
      Tablet: Ramos i9
    • Ο/H softwareas έγραψε:

Εγώ έχω συνδέσει το Xiaomi, το Tablet και τον Η/Υ και όλα τα μηνύματα εισερχόμενα και εξερχόμενα συγχρονίζονται μια χαρα
      Ναι...οκαυ, συγχρονίζονται.
      Αν όμως αλλάξεις συσκευή ή κάνεις φορμάτ σε μία απο τις ήδη υπάρχουσες συσκευές σου και ξαναστήσεις το Viber, το ιστορικό των μηνυμάτων που ήδη υπάρχει στις άλλες συσκευές ΔΕΝ συγχρονίζεται με την νέα συσκευή... Αυτό είναι το πρόβλημα με το Viber...
      Δηλαδή, λέμε π.χ. έχεις 1000 μηνύματα στο Desktop Viber και κάνεις φορμάτ στο Xiaomi και ξαναστήσεις το Viber, αυτά τα 1000 παλιά μηνύματα ΔΕΝ θα έρθούν ποτέ στο Xiaomi... Θα αρχίσει και πάλι να συγχρονίζεται απο το 1001 μήνυμα και μετά... Έτσι δεν είναι?
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H softwareas έγραψε:

Ναι...οκαυ, συγχρονίζονται.Αν όμως αλλάξεις συσκευή ή κάνεις φορμάτ σε μία απο τις ήδη υπάρχουσες συσκευές σου και ξαναστήσεις το Viber, το ιστορικό των μηνυμάτων που ήδη υπάρχει στις άλλες συσκευές ΔΕΝ συγχρονίζεται με την νέα συσκευή... Αυτό είναι το πρόβλημα με το Viber...
      Δηλαδή, λέμε π.χ. έχεις 1000 μηνύματα στο Desktop Viber και κάνεις φορμάτ στο Xiaomi και ξαναστήσεις το Viber, αυτά τα 1000 παλιά μηνύματα ΔΕΝ θα έρθούν ποτέ στο Xiaomi... Θα αρχίσει και πάλι να συγχρονίζεται απο το 1001 μήνυμα και μετά... Έτσι δεν είναι?
      Σωστά.
      Smartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB
      Tablet: Ramos i9
    • Δυστυχώς όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τρόπο να μεταφέρω τις συνομιλίες μου στο prime μου! Μόνο οι ομάδες στις οποίες συμμετείχα μεταφέρθηκαν αλλά χωρίς τα μηνύματα και αυτές. Θα πρέπει να το κοιτάξουν αυτό.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Vulk έγραψε:

Δυστυχώς όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τρόπο να μεταφέρω τις συνομιλίες μου στο prime μου! Μόνο οι ομάδες στις οποίες συμμετείχα μεταφέρθηκαν αλλά χωρίς τα μηνύματα και αυτές. Θα πρέπει να το κοιτάξουν αυτό.
      Προφανώς μιλάς για το Viber, ε?
      Ε...ναι δεν υπάρχει τρόπος!
      Αποτελεί ένα απο τα σοβαρά μειονεκτήματα της εφαρμογής! Κάπου διάβασα ότι σκοπεύουν να φτιάξουν τον "συγχρονισμό" σύντομα... Για να δούμε...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Vulk έγραψε:

Δυστυχώς όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τρόπο να μεταφέρω τις συνομιλίες μου στο prime μου! Μόνο οι ομάδες στις οποίες συμμετείχα μεταφέρθηκαν αλλά χωρίς τα μηνύματα και αυτές. Θα πρέπει να το κοιτάξουν αυτό.
      Προφανώς μιλάς για το Viber, ε?Ε...ναι δεν υπάρχει τρόπος!
      Αποτελεί ένα απο τα σοβαρά μειονεκτήματα της εφαρμογής! Κάπου διάβασα ότι σκοπεύουν να φτιάξουν τον "συγχρονισμό" σύντομα... Για να δούμε...

Ναι για το viber. Έκανα την μετάβαση από iphone σε prime και δυστυχώς δεν μπορώ να μεταφέρω σημαντικές συνομιλίες! Μακάρι να το φτιάξουν όπως λες. Ευτυχώς έχω κρατήσει την παλιά συσκευή και δεν θα σβήσω τις συνομιλίες εκεί, ώστε αν καποια στιγμή το φτιάξουν να τις μεταφέρω.
    • Ο/H Vulk έγραψε:

Ναι για το viber. Έκανα την μετάβαση από iphone σε prime και δυστυχώς δεν μπορώ να μεταφέρω σημαντικές συνομιλίες! Μακάρι να το φτιάξουν όπως λες. Ευτυχώς έχω κρατήσει την παλιά συσκευή και δεν θα σβήσω τις συνομιλίες εκεί, ώστε αν καποια στιγμή το φτιάξουν να τις μεταφέρω.
      Όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι θέμα των προγραμματιστών του Vider και κυρίως της πολιτικής που ακολουθεί η εταιρεία, αφού παρόλο που υπάρχουν τόσα παράπονα απο τους χρήστες, αυτοί επιμένουν να μην φτιάχνουν το "συγχρονισμό"... Επειδή εκει έξω έχουν γεμίσει τα forums με παράπονα και γκρίνια, ελπίζω να αλλαξουν σύντομα πολιτική και να δούμε επιτέλους το συχρονισμό να δουλεύει.
      Αν ψάξεις πιο επισταμένα, πινανόν να βρείς κάποιες "πατέντες" ή τρόπους να "χακάρεις" το viber και να το κάνεις να διαβάσει τα μηνύματα απο άλλη συσκευή, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει (έχω προσπαθήσει επισταμένα στο παρελθόν... αλλά δεν τα έχω καταφέρει...εξ'άλλου αυτός δεν είναι ορθολογικός τρόπος να παίρνει κάποιος το ιστορικό του, που του ανήκει φυσικά, απο τη μία συσκευή στην άλλη..)
    • Ξέρουμε πως γίνεται, όταν έχουμε μυνήματα, να εμφανίζεται ο ακριβής αριθμός τους στην ειδοποίηση της εφαρμογής στο εικονίδιο και όχι απλά το "1" ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Vulk έγραψε:

Ξέρουμε πως γίνεται, όταν έχουμε μυνήματα, να εμφανίζεται ο ακριβής αριθμός τους στην ειδοποίηση της εφαρμογής στο εικονίδιο και όχι απλά το "1" ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Δεν γνωρίζω εάν γίνεται αυτό...