[GTV-5.12.10/16] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
Παιδια αυτο το πραγμα με την τοσο δυνατη δονηση μου χει σπασει τα νευρα.ειναι σιγουρα θεμα λογισμικου ή εχει χαλασει το μοτορακι και δονηται σα τρελο καθε φορα.και αν ειναι θεμα λογισμικου εχετε ιδεα αν το φτιαξουν ποτε?
-
-
Ρυθμίσεις-->Ήχος & δόνηση-->Επίπεδο δόνησης-->Ελαφρύ...Ο/H Sigou έγραψε:
Παιδια αυτο το πραγμα με την τοσο δυνατη δονηση μου χει σπασει τα νευρα.ειναι σιγουρα θεμα λογισμικου ή εχει χαλασει το μοτορακι και δονηται σα τρελο καθε φορα.και αν ειναι θεμα λογισμικου εχετε ιδεα αν το φτιαξουν ποτε?
(αν δεν πιάσει, κλείσε-άνοιξε την επιλογή "Δόνηση κατά το άγγισμα" και ξανακάνε τη ρύθμιση)
-
Όταν πας Ρυθμίσεις>Wi-Fi, δεξιά από κάθε δίκτυο σου εμφανίζει ένα κυκλάκι με ένα δεξί βελάκι μέσα. Πάτα εκεί, πήγαινε κάτω κάτω στην καρτέλα που θα σου ανοίξει και πάτα Διαγραφή δικτύου. Μετά, μπορείς να το ξαναβάλεις με σωστό κωδικό...Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Εύχομαι με την νεα ROM να φτιάξει επιτέλους αυτό το Wi-Fi (Έχει αποθηκεύσει λάθος τον κωδικό και δεν με αφήνει να το αλλάξω.. )
Τώρα εάν πρέπει να περάσω από την αρχή (διαγραφή όλα ) με τίποτα
-
Δεν είναι θέμα ρομ. Είναι θέμα ρύθμισης.Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Εύχομαι με την νεα ROM να φτιάξει επιτέλους αυτό το Wi-Fi (Έχει αποθηκεύσει λάθος τον κωδικό και δεν με αφήνει να το αλλάξω.. )
Πήγαινε στις ρυθμίσεις Wi-Fi. Βρες το δίκτυο που θέλεις και πάτα το βελάκι τέρμα δεξιά, μετά το όνομά του. Στη νέα οθόνη που θα σου βγει, "Πληροφορίες Δικτύου", κάνε scroll down και πήγαινε κάτω-κάτω, στην τελευταία επιλογή. Πάτα το κουμπί "Διαγραφή Δικτύου".
Κλείσε το διακόπτη "WiFi" και ξανάνοιξέ τον... τώρα θα το βρει το δίκτυο που έσβησες, αλλά χώρίς κωδικό... Βάλε τον νέο...
-
caesar Αυτη η ρυθμιση εχει να κανει με την δονηση οταν πατας τα back home buttons του κινητου ή το πληκτρολογιο.εγω θελω να χαμηλωσω τη δονηση γενικα οταν μου στελνουν μυνημα οταν με παιρνουν τηλεφωνο γενικα.
-
Εμ δεν μας τα λες αυτά τα κόλπαΟ/H caeser έγραψε:
Δεν είναι θέμα ρομ. Είναι θέμα ρύθμισης.Πήγαινε στις ρυθμίσεις Wi-Fi. Βρες το δίκτυο που θέλεις και πάτα το βελάκι τέρμα δεξιά, μετά το όνομά του. Στη νέα οθόνη που θα σου βγει, "Πληροφορίες Δικτύου", κάνε scroll down και πήγαινε κάτω-κάτω, στην τελευταία επιλογή. Πάτα το κουμπί "Διαγραφή Δικτύου".Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Κλείσε το διακόπτη "WiFi" και ξανάνοιξέ τον... τώρα θα το βρει το δίκτυο που έσβησες, αλλά χώρίς κωδικό... Βάλε τον νέο...
-
Εμ...δεν ρωτάς και τα "βάζεις" με τη ρομ!Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Εμ δεν μας τα λες αυτά τα κόλπα
Άσε που σου απαντήσαμε και ΔΥΟ (εγώ και ο @dnomikos) σχεδόν ταυτόχρονα! Ποιός τη χάρη σου!

-
Χμμμ... οκ. Επειδή όμως δεν το έχω το πρόβλημα, μήπως ρυθμίζοντας αυτό που σου είπα ρυθμίζεται ταυτόχρονα και αυτό που λες?Ο/H Sigou έγραψε:
caesar Αυτη η ρυθμιση εχει να κανει με την δονηση οταν πατας τα back home buttons του κινητου ή το πληκτρολογιο.εγω θελω να χαμηλωσω τη δονηση γενικα οταν μου στελνουν μυνημα οταν με παιρνουν τηλεφωνο γενικα.

-
tap to wake και νομίζω δεν χρειάζεται κάτι άλλοΟ/H caeser έγραψε:
Εμ...δεν ρωτάς και τα "βάζεις" με τη ρομ!Άσε που σου απαντήσαμε και ΔΥΟ (εγώ και ο @dnomikos) σχεδόν ταυτόχρονα! Ποιός τη χάρη σου!Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Εμ δεν μας τα λες αυτά τα κόλπα

Σας ευχαριστώ και πάλι και τους 2 προσωπικά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0