Διαφήμιση

redmi note 2 greenify

• redmi note 2 greenify

Μια ερώτηση γι αυτούς που έχουν το greenify
      Πως το χρησιμοποιειτε ρε παιδιά? Το έχω σε τρεις τέσσερις διαφορετικές συσκευές και δουλεύει άψογα.
      Στο RN2 έχω κάνει ο,τι και στις άλλες συσκευές και όταν παταω την συντόμευση που έχω δημιουργησει στην επιφανεια εργασιας για να αδρανοποιήθουν οι εφαρμογες, 1 φορά στις 2 δεν λειτουργεί και θα πρεπει να πηγαίνω συνέχεια, ρυθμισεις- προσβασιμότητα, να ενεργοποιώ το greenify για να μπορέσω να αδρανοποιω τις εφαρμογές μεσω της συντομευσης. Είναι πολύ σπαστικο αυτό. Γιατί απενεργοποιείται συνέχεια το greenify στο μενου προσβασiμοτητα? Yπαρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να μην συμβαίνει αυτό? ειναι θεμα των roms?
      Υ.Γ. αυτό συμβαίνει με ολες τις dev rom έως τώρα. Το greenify έχει κανονικά δικαιώματα Ρουτ.
      Xiaomi Redmi Note 2 Prime
    • Ο/H zenix έγραψε:

Μια ερώτηση γι αυτούς που έχουν το greenify
      Πως το χρησιμοποιειτε ρε παιδιά? Το έχω σε τρεις τέσσερις διαφορετικές συσκευές και δουλεύει άψογα.
      Στο RN2 έχω κάνει ο,τι και στις άλλες συσκευές και όταν παταω την συντόμευση που έχω δημιουργησει στην επιφανεια εργασιας για να αδρανοποιήθουν οι εφαρμογες, 1 φορά στις 2 δεν λειτουργεί και θα πρεπει να πηγαίνω συνέχεια, ρυθμισεις- προσβασιμότητα, να ενεργοποιώ το greenify για να μπορέσω να αδρανοποιω τις εφαρμογές μεσω της συντομευσης. Είναι πολύ σπαστικο αυτό. Γιατί απενεργοποιείται συνέχεια το greenify στο μενου προσβασiμοτητα? Yπαρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να μην συμβαίνει αυτό? ειναι θεμα των roms?
      Υ.Γ. αυτό συμβαίνει με ολες τις dev rom έως τώρα. Το greenify έχει κανονικά δικαιώματα Ρουτ.
      Στο δικό μου δουλεύει κανονικά.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • παιδια το greenify σε τη βοηθαει στο miui εφοσον διαλεγεις εσυ ο ιδιος πειες εφαρμογες θελεις να εκτελουντε αφτομα (ή να κλειδοσεις μερικες) και τις υπολιπες να της καταθαρησεις?
    • Ο/H babis3001 έγραψε:

παιδια το greenify σε τη βοηθαει στο miui εφοσον διαλεγεις εσυ ο ιδιος πειες εφαρμογες θελεις να εκτελουντε αφτομα (ή να κλειδοσεις μερικες) και τις υπολιπες να της καταθαρησεις?
      Εγώ προσωπικά το έχω καταργήσει, το είχα στο προηγούμενο κινητό που ήταν με AOSP αλλά εδώ δεν βρίσκω λόγο να το κρατήσω αφού κάνει μια χαρά τη δουλειά από μόνο του το MIUI. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει κάποιος είναι για να αδρανοποιήσει τις ενσωματωμένες εφαρμογές συστήματος.
    • Ο/H panospc έγραψε:

Ο/H babis3001 έγραψε:

παιδια το greenify σε τη βοηθαει στο miui εφοσον διαλεγεις εσυ ο ιδιος πειες εφαρμογες θελεις να εκτελουντε αφτομα (ή να κλειδοσεις μερικες) και τις υπολιπες να της καταθαρησεις?
      Εγώ προσωπικά το έχω καταργήσει, το είχα στο προηγούμενο κινητό που ήταν με AOSP αλλά εδώ δεν βρίσκω λόγο να το κρατήσω αφού κάνει μια χαρά τη δουλειά από μόνο του το MIUI. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει κάποιος είναι για να αδρανοποιήσει τις ενσωματωμένες εφαρμογές συστήματος.
      Ακριβώς για το τελευταίο.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ευχαριστω ολους. Ηθελε ενεργοποιηση το autostart. To χρησιμοποιω διοτι δεν ξερω, καθοτι καινουργιος xiaomistas, πως το κανει το miui αυτο. Και επισης νομιζω οτι το greenify δεν απενεργοποιει τις εφαρμογες συστηματος. το τιτανιουμ το κανει αυτο.
      Xiaomi Redmi Note 2 Prime
    • Διαφήμιση
    • Παιδια ειμαι με την ελληνικη Stable-V7.1.3.0 και έχω ρυθμίσει το autostart στο security center από την πρώτη στιγμή.

Αυτο που παρατηρησα ομως, ειναι οτι καθε φορα που κλεινω ολες τις ανοιχτες εφαρμογες στο τηλεφωνο (μεσω
      του app manager-task manager του κινητου), οταν ανοιγω το Greenify,
      αυτο μου ζηταει να ξαναενεργοποιησω την υπηρεσια προσβασης, γιατι αυτη
      με καποιο τροπο απενεργοποιειτε καθε φορα που κλεινω την εφαρμογη..

Η μονη λυση που ειδα προς το παρων, ειναι να εχω το Greenify κλειδωμενο ώστε να μην κλείνει..
      Υπαρχει καποια άλλη λυση?