πως να κάνω εγκατάσταση στο Note 2 ?
-
-
-
Θα σου απαντήσω εγώ ώστε να διευκολύνω την ομάδα της Xiaomi που το έχουν απαντήσει 500 φορές περίπου αν κοίταζες λιγάκι το site στην αναζήτηση θα είχες βρει την απαντηση.Ο/H kinezos69 έγραψε:
μπορεί κάποιος να με απαντήσει σε αυτό?Ο/H kinezos69 έγραψε:
Δεν χρειάζεται να κάνεις wipe. απλά πηγαίνεις στις ρυθμίσεις> αναβάθμιση> επιλογή πακέτου αναβάθμισης... επιλέγεις το αρχείο και περιμένειςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
καλό είναι σε κάθε αναβάθμιση από recovery να κάνεις wipe cache+dalvic cache.Δεν χάνεται τίποτα και γλιτώνεις από πιθανά bugs,απλά κάνει λίγο περισσότερο χρόνο να μπουτάρει ξανά.Ο/H kinezos69 έγραψε:
μπορεί κάποιος να με απαντήσει σε αυτό?Ο/H kinezos69 έγραψε:
-
-
Έχεις κάνει Flash την Ελληνική ROM έστω μια φορά;; Εάν ναι τότε σε πετάει στο TWRP; και λέει αυτό;Ο/H kinezos69 έγραψε:
-
Στο μήνυμα '' no md5 file found'' απλά περίμενε. Συνήθως καθεται σε αυτό το σημείο κανένα 10λεπτο. μετά θα ξεκινήσει η εγκατάστασηΟ/H XiaomiNewbie έγραψε:
Έχεις κάνει Flash την Ελληνική ROM έστω μια φορά;; Εάν ναι τότε σε πετάει στο TWRP; και λέει αυτό;Ο/H kinezos69 έγραψε:
Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Ναι αυτό γίνεται και μετά με πάει recovery
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχει κάνει έλεγχο του md5 sum της ROM;Ο/H kinezos69 έγραψε:
Ναι αυτό γίνεται και μετά με πάει recoveryΟ/H XiaomiNewbie έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Redmi Note 8T (Willow)
Και σε εμενα φιλε μου ετσι το κανει και μετα την κανει εγκατασταση και ολα καλαΟ/H kinezos69 έγραψε:
-
Τι εννοείς, ΜΕΤΑ σε πάει recovery??? Αυτό που σου δείχνει ο @XiaomiNewbie γινέται ΜΕΣΑ στη recovery κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης... και όταν τελειώνει η εγκατάσταση είσαι μέσα στη recovery... Κάνεις επανεκκίνηση και εισαι οκ...Ο/H kinezos69 έγραψε:
Ναι αυτό γίνεται και μετά με πάει recovery
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το βίντεο, μετά το 3:35'' να δεις πως γίνεται η εγκατάσταση μέσα απο τη TWRP...
-
Οχι-οχι εμενα δεν με παει Ricovery,ξεκιναει με την οθονη οπως δειχνει εκει αλλα μετα κανει εγκατασταση και με Reboot κομπλε.Ο/H caeser έγραψε:
Τι εννοείς, ΜΕΤΑ σε πάει recovery??? Αυτό που σου δείχνει ο @XiaomiNewbie γινέται ΜΕΣΑ στη recovery κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης... και όταν τελειώνει η εγκατάσταση είσαι μέσα στη recovery... Κάνεις επανεκκίνηση και εισαι οκ...
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το βίντεο, μετά το 3:35'' να δεις πως γίνεται η εγκατάσταση μέσα απο τη TWRP...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα