Διαφήμιση

Αλλαγές στο cChat & Chat του Φόρουμ μας..

• Αλλαγές στο cChat & Chat του Φόρουμ μας..

Σας ανακοινώνουμε πως από σήμερα, η υπηρεσία cChat εντάσσεται στο συνδρομητικό πακέτο των VIP λογαριασμών.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ V.I.P

Μέσα από το cChat θα μπορούν πλέον να έχουν άμεση υποστήριξη τα VIP μέλη, από την ομάδα διαχείρισης.

Έτσι λοιπόν, πρόσβαση στο cChat θα έχουν ΜΟΝΟ οι παρακάτω λογαριασμοί.

VIP - Administrators - Super Moderators - Developers - News Posters - Beta Testers - Graphic Designers - Miui Resources .....

Όλα τα υπόλοιπα απλά & πλήρη μέλη μας, θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν χρήση του cChat μόνο όταν συμπληρώσουν 30 μηνύματα.

Μέχρι να μπορείτε να γίνετε χρήστες του cChat, μπορείτε να κάνετε χρήση του απλού Chat.
      Το απλό Chat μπορείτε να το βρείτε πηγαίνοντας στο ΜΕΝΟΥ "Αρχική Σελίδα = Chat"
      Εκεί θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ελεύθερη χρήση του Chat όποτε χρειαστείτε, και να προσκαλέσετε σε αυτό και άλλα μέλη που θέλετε να συμμετέχουν στην συζήτησή σας, αλλά και να δημιουργείτε Private ROOMs.

Για την κοινότητα της Xiaomi - Miui Hellas

Miui_Art (Διαχειριστής)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Λάθος κίνηση !!...μέσω του chat μας δινόταν η δυνατότητα να επικοινωνήσουμε γρήγορα για κάποιο θέμα ...αλλά & το πιο σημαντικό να πούμε μια καλησπέρα
      τεσπα ... εσείς ξέρετε καλύτερα !
      ENJOYme, m!, mi , μη !!!!
    • Ο/H mankap έγραψε:

Λάθος κίνηση !!...μέσω του chat μας δινόταν η δυνατότητα να επικοινωνήσουμε γρήγορα για κάποιο θέμα ...αλλά & το πιο σημαντικό να πούμε μια καλησπέρα
      τεσπα ... εσείς ξέρετε καλύτερα !
      To Κακό είναι πως στο cChat έγινε λάθος χρήση από την πλειοψηφία των νέων εγγραφών.
      Κάθε φορά που κάποιο νέο μέλος ερχόταν στο φόρουμ, χωρίς έστω και μία καλησπέρα. βομβάρδιζε με ανεπάλληλα μηνύμτα όλα τα μέλη διαχείρησης - (Moderators - Admin - Developers) και γενικά όποιο ποιο "παλιό" μέλος έβρισκε μπροστά του, για να λύσει το πρόβλημά του, αγνοώντας εντελώς ότι έχει γραφεί στο φόρουμ.

Το 90% των ερωτημάτων θα μπορούσε να τα έχει ως απαντήσεις με ένα απλό Search.
      Λειτούργησε δηλαδή το Forum ως Chat Center δίνοντας την εντύπωση στο καθένα νέο μέλος πως εδώ είμαστε ένα Repair Center.

Και το χειρότερο είναι πως αφού σπαταλήθηκαν χωρίς υπερβολή χιλιάδες ώρες βοήθειας από έμπειρα μέλη μας σε Chat - Teamviewer - Skype κτλ., δεν μπήκαν κάν στον κόπο, ούτε να αναφέρουν στο φόρουμ ποιό πρόβλημα είχαν και με ποιό τρόπο τους το λύσαμε, αφήνοντας έτσι ένα μεγάλο κενό ενημέρωσης προς τα άλλα μέλη, που ίσως αργότερα για κάποιο λόγο αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η δυναμική ενός φόρουμ δεν είναι το Chat, αλλά η έγγραφη ανάρτιση μηνυμάτων τα οποία και μένουν διαθέσιμα στον καθένα για να ενημερωθεί και να συμμετέχει έστω και σε δεύτερο χρόνο σε μία συζήτηση.

Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο κουραστικό είναι να απαντάμε 300 φορές την ημέρα στα ίδια πράγματα στον καθένα ξεχωριστά, ενώ αν είχαν κάνει τον κόπο να κάνουν μία αναζήτηση θα γλυτώναμε άμμεσα και κόπο και χρόνο, να απαντούμε στα αυτονόητα.

Γνωρίζω ότι σε πολλά μέλη θα λύψει αυτή η αμμεσότητα που έδινε το cChat, και για αυτό το λόγο μετά από εκτενή συζήτηση που θα κάνουμε με όλη την ομάδα διαχείρισης, ίσως δώσουμε και πάλι το cChat σε μέλη που έχουν ισχυρή παρουσία στο φόρουμ μέσα από τα μηνύματά τους αλλά και την προσωπική τους εργασία.

Παρ'όλα αυτά, υπάρχει προς το παρόν και η εναλλακτική μορφή του cChat με το απλό CHAT => ΕΔΩ

Θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη όσον αφορά το cChat σε νέα μας ανάρτηση.

MIUI_ART

• Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο κουραστικό είναι να απαντάμε 300 φορές την ημέρα στα ίδια πράγματα στον καθένα ξεχωριστά
      μαζί σου καλέ μου admin . .. 8)
      το κατάλαβα ,ότι ο κύριος λόγος ήταν η λανθασμένη χρήση του chat ...απλά είναι ένα εργαλείο το οποίο βοηθάει στις δύσκολες περιπτώσεις ΣΥΝ ότι έχεις μια ωραία αμεσότητα να πεις μια γρήγορη καλημέρα/καλησπέρα .
      Απλά μου θυμίζει το πονάει χέρι =κόβει χέρι ;( ....πληρώνουμε την νύφη εμείς που δεν φταίμε για τα λάθη των άλλων .....
      μια λύση θα είναι να είναι μπλοκαρισμένο το chat για τους νέους χρήστες ?( (μέχρι να μάθουν την λειτουργία του φόρουμ) ή ακόμα μόνιμο μπλοκ στους ''ενοχλητικούς'' :evil:
      όπως ανέφερα & πιο πάνω εσεις γνωρίζετε καλύτερα από εμάς τι ακριβώς πρέπει να κάνετε .
      Ευχαριστώ πολύ
      καλή συνέχεια :) :thumbsup:
      ENJOYme, m!, mi , μη !!!!
    • Οι κανόνες χρήσης Προσαρμόστηκαν σε νέα δεδομένα.

Από εδώ και πέρα, κάποιος για να μπορεί να κάνει χρήση του cChat θα πρέπει να ξεπεράσει το όριο των 30 μηνυμάτων.

• Ο/H mankap έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο κουραστικό είναι να απαντάμε 300 φορές την ημέρα στα ίδια πράγματα στον καθένα ξεχωριστά
      μαζί σου καλέ μου admin . .. 8) το κατάλαβα ,ότι ο κύριος λόγος ήταν η λανθασμένη χρήση του chat ...απλά είναι ένα εργαλείο το οποίο βοηθάει στις δύσκολες περιπτώσεις ΣΥΝ ότι έχεις μια ωραία αμεσότητα να πεις μια γρήγορη καλημέρα/καλησπέρα .
      Απλά μου θυμίζει το πονάει χέρι =κόβει χέρι ;( ....πληρώνουμε την νύφη εμείς που δεν φταίμε για τα λάθη των άλλων .....
      μια λύση θα είναι να είναι μπλοκαρισμένο το chat για τους νέους χρήστες ?( (μέχρι να μάθουν την λειτουργία του φόρουμ) ή ακόμα μόνιμο μπλοκ στους ''ενοχλητικούς'' :evil:
      όπως ανέφερα & πιο πάνω εσεις γνωρίζετε καλύτερα από εμάς τι ακριβώς πρέπει να κάνετε .
      Ευχαριστώ πολύ
      καλή συνέχεια :) :thumbsup:
      Γεια σου φίλε μου mankap

Νομίζω ότι δεν κοστίζει και ιδιαίτερα να γίνεις VIP μέλος. Είναι σαν να έχεις κεράσει μία Βότκα σε έναν φίλο... έτσι απλά.. Σε έναν φίλο που σου προσφέρει υποστήριξη στο κινητό σου, σε έναν φίλο που βγάζει 52 Dev ROMS το έτος, 5 stable, 60 mods 160 χαρακτήρων και σου παρέχει φροντιστηριακή εκπαίδευση στο κινητό σου.
      Έτσι κι εμείς τα υπόλοιπα μέλη που θέλουμε να αφήσουμε μία μακράς πνοής συνεργασία, καταλαβαίνουμε αν κάποιος προσφέρει μία συνεχή παρουσία εδώ στο φόρουμ με το ανάλογο feedback σε προβλήματα ή αν μπαίνει αντάρτικα ώστε να λύσει το πρόβλημα του και μετά ''μην τον είδατε τον Παναγή''.
      Σε κολοσσούς εταιρίες όπως είναι η Samsung, Apple & Sony δεν θα βρεις τόσο άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση στα κινητά όπως είναι αυτή που προσφέρουν οι άνθρωποι εδώ στο xiaomi-miui.gr
      Περιττό να σου πω πως αυτή την στιγμή που γράφω το μήνυμα βλέπω τον Admin ενεργό και μου απάντησε ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ σε μία απορία που είχα και όχι την πρώτη εργάσιμη ημέρα.. αυτά τα πράγματα είναι ανεκτίμητα και μπορείς να τα έχεις με ένα ''ποτήρι Βότκα''.
      Ευχαριστώ
      Με φιλικούς χαιρετισμούς
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • ημουν και εγω καποιος ενοχλητικος που ρωτουσα διαφορα πραγματα μεσω του chat καποια στιγμη μεχρι που καταλαβα ποσο σπαζο........ γινομουν οταν και εμενα μου εγραφαν καποια παιδια να τους βοηθησω σε κατι πολλες φορες και τα ιδια πραγματα αλλα και το κυριοτερο βλεποντας την δουλεια που κανουν τα παιδια εδω μεσα......μου το αναγνωριζω οχι προς τιμην μου βεβαια!!!!!!!
      τωρα αν ειναι καλο Η κακο το νεο cchat το αφεντικο κατι θα ξερει παραπανω αλλα μαλλον καλο ειναι!!!!!!!!!!!
      καθε νεο για καλο!!!!!!!!!!!!

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
    • Μάλλον για εμένα το κάνατε :P <3 @caeser και @GR_Macedon .
      Πάντως για εμένα που δεν είχα ιδέα από το οτιδήποτε αυτοί οι 2 κύριοι από πάνω μου το δώσανε έτσι ώστε να γίνει ευκολάκι :) και τους Ευχαριστώ πολύ.
      Chat = Ότι καλύτερο .
    • Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:

Μάλλον για εμένα το κάνατε :P <3 @caeser και @GR_Macedon .
      Πάντως για εμένα που δεν είχα ιδέα από το οτιδήποτε αυτοί οι 2 κύριοι από πάνω μου το δώσανε έτσι ώστε να γίνει ευκολάκι :) και τους Ευχαριστώ πολύ.
      Chat = Ότι καλύτερο .
      Είσαι 3 μηνύματα προν ενεργοποιηθεί και πάλι το cChat στον λογαριαασμό σου... :lol:

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:

Μάλλον για εμένα το κάνατε :P <3 @caeser και @GR_Macedon .
      Chat = Ότι καλύτερο .
      Είσαι 2 μηνύματα προν ενεργοποιηθεί και πάλι το cChat στον λογαριαασμό σου... :lol:
      Την πατήσατε ahahaha ;)
    • Διαφήμιση