Διαφήμιση

Αλλαγές στο cChat & Chat του Φόρουμ μας..

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Μέσα από το cChat θα μπορούν πλέον να έχουν άμεση υποστήριξη τα VIP μέλη, από την ομάδα διαχείρισης.

Έτσι λοιπόν, πρόσβαση στο cChat θα έχουν ΜΟΝΟ οι παρακάτω λογαριασμοί.

VIP - Administrators - Super Moderators - Developers - News Posters - Beta Testers - Graphic Designers - Miui Resources .....

Ο/H mankap έγραψε:

Λάθος κίνηση !!...μέσω του chat μας δινόταν η δυνατότητα να επικοινωνήσουμε γρήγορα για κάποιο θέμα ...αλλά & το πιο σημαντικό να πούμε μια καλησπέρα
      τεσπα ... εσείς ξέρετε καλύτερα !
      Να πω την αλήθεια μου όταν είδα την παραπάνω ανακοίνωση του κύριου Διαχειριστή ψιλό πικράθηκα είναι η αλήθεια ... Όχι ότι το πολύ χρησιμοποιούσα αλλά μου φάνηκε κάπως εμπορικό να πω την αλήθεια μου.
      Αλλά μετά ήρθε αυτό

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Όλα τα υπόλοιπα απλά & πλήρη μέλη μας, θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν χρήση του cChat μόνο όταν συμπληρώσουν 30 μηνύματα.
      και αυτή η απάντηση

MIUI_ART wrote:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

To Κακό είναι πως στο cChat έγινε λάθος χρήση από την πλειοψηφία των νέων εγγραφών.
      Κάθε φορά που κάποιο νέο μέλος ερχόταν στο φόρουμ, χωρίς έστω και μία καλησπέρα. βομβάρδιζε με ανεπάλληλα μηνύμτα όλα τα μέλη διαχείρησης - (Moderators - Admin - Developers) και γενικά όποιο ποιο "παλιό" μέλος έβρισκε μπροστά του, για να λύσει το πρόβλημά του, αγνοώντας εντελώς ότι έχει γραφεί στο φόρουμ.

Το 90% των ερωτημάτων θα μπορούσε να τα έχει ως απαντήσεις με ένα απλό Search.
      Λειτούργησε δηλαδή το Forum ως Chat Center δίνοντας την εντύπωση στο καθένα νέο μέλος πως εδώ είμαστε ένα Repair Center.

Και το χειρότερο είναι πως αφού σπαταλήθηκαν χωρίς υπερβολή χιλιάδες ώρες βοήθειας από έμπειρα μέλη μας σε Chat - Teamviewer - Skype κτλ., δεν μπήκαν κάν στον κόπο, ούτε να αναφέρουν στο φόρουμ ποιό πρόβλημα είχαν και με ποιό τρόπο τους το λύσαμε, αφήνοντας έτσι ένα μεγάλο κενό ενημέρωσης προς τα άλλα μέλη, που ίσως αργότερα για κάποιο λόγο αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η δυναμική ενός φόρουμ δεν είναι το Chat, αλλά η έγγραφη ανάρτιση μηνυμάτων τα οποία και μένουν διαθέσιμα στον καθένα για να ενημερωθεί και να συμμετέχει έστω και σε δεύτερο χρόνο σε μία συζήτηση.

Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο κουραστικό είναι να απαντάμε 300 φορές την ημέρα στα ίδια πράγματα στον καθένα ξεχωριστά, ενώ αν είχαν κάνει τον κόπο να κάνουν μία αναζήτηση θα γλυτώναμε άμμεσα και κόπο και χρόνο, να απαντούμε στα αυτονόητα.
      και κατάλαβα κάποια παραπάνω πράγματα για την κίνηση αυτή. Οπότε μου έφυγε και η πικρίλα που είχα.
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • Ο/H mankap έγραψε:

Λάθος κίνηση !!...μέσω του chat μας δινόταν η δυνατότητα να επικοινωνήσουμε γρήγορα για κάποιο θέμα ...αλλά & το πιο σημαντικό να πούμε μια καλησπέρα
      τεσπα ... εσείς ξέρετε καλύτερα !
      καλα δε χαλασε και ο κοσμος. και τα ΠΜ κανουν την ιδια δουλεια και αν θελει ο απεναντι σου απανταει πιο γρηγορα και απο το τσατ. :P
    • Διαφήμιση
    • Ο/H makymro έγραψε:

καλα δε χαλασε και ο κοσμος. και τα ΠΜ κανουν την ιδια δουλεια και αν θελει ο απεναντι σου απανταει πιο γρηγορα και απο το τσατ.
      όλα καλά ,το τακτοποίησε ο καλός μας admin το θέμα ;)
      ENJOYme, m!, mi , μη !!!!
    • καλη η επιλογη αλλα για πολυ ασχετους και χωρις μεγαλη αντιληψη οπως εγω με το chat τα θεματα που μου προεκυψαν λυθηκαν οριστικα πιστευω και απο εκει και περα ενα γεια και ενα να εισαι καλα φιλε για την εξυπηρετηση και την υποχρεωση που νοιωθω εεε θα ηταν καλυτερα να ειχαν προσβαση ολοι και στο θεμα ενοχλητικοι θα λυνοταν ομορφα και με τακτ απο τον εκαστοτε γνωστη που καποιος θα ενοχλουσε συνεχως για πραγματα απλα που δεν χρειαζονται γνωση και εμπειρια!!!!!!!!!
      Ηλίας
    • καλημερα, έκανα χαζομαρα και έσβησαν τo chat καταλάθος από το taptalk στην επιλογη messages :( πως μπορώ να το επαναφέρω γιατί δε μου το βγάζει πλέον εκει?
      Images
      • Screenshot_2016-01-28-08-20-33_com.quoord.tapatalkpro.activity.png

48,68 kB, 450×800, viewed 130 times
    • Διαφήμιση
    • εγω δεν εχω φτασει ακομη τα 30 μηνυματα και το απλο chat που γραφεις παραπανω και δεινεις και link ,ι οταν το παταω μου βγαζει νεο παραθυρο με το μνμ file not found
    • Αν και δεν έχω ακόμη τα 30 μηνύματα , δεν νομίζω να χρειαστώ το chat . Μια φορά που χρειάστηκα κάτι άμεσο τα παιδιά απαντήσαν γρήγορα και αναλυτικά. Αν για το παραμικρό ενοχλούμε τα παιδιά που έτσι και αλλιώς έχουν και τις δουλειές τους και τρέχουν τα του site , καλώς κάναν τους περιορισμούς. Όπως είπε και παραπάνω ο φίλος υπάρχουν και τα pm. (Κατι το πιο σημαντικό το "SEARCH")

Φιλικά πάντα
    • @Petran3 το cChat δεν το χρησιμοποιούμε απαραίτητα για να αντιμετωπίζουμε προβλήματα.
      Μην σκέφτεσαι στερεότυπα ότι επειδή είναι ένα φόρουμ για xiaomi θα πρέπει οπωσδήποτε να συζητάμε μόνο για αυτά.
      Με τον καιρό θα αποκτήσεις φίλους εδώ και θα δεις ότι θα διευρυνθεί το θεματολόγιο συζητήσεων.
      • Υπάρχουν μέλη που με συμβουλεύουν για το λίγων ημερών μωρό μου
      • Υπάρχουν μέλη που μου στέλνουν φωτογραφίες με κοψίδια επειδή έτυχαν να πέσουν σε ένα πανηγύρι
      • Υπάρχουν μέλη που μου στέλνουν με το καλημέρα και μία γυμνή, έτσι για να φτιάξουμε διάθεση
      • και αλλες πολλές καταστάσεις
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pechr έγραψε:

@Petran3 το cChat δεν το χρησιμοποιούμε απαραίτητα για να αντιμετωπίζουμε προβλήματα.
      Μην σκέφτεσαι στερεότυπα ότι επειδή είναι ένα φόρουμ για xiaomi θα πρέπει οπωσδήποτε να συζητάμε μόνο για αυτά.
      Με τον καιρό θα αποκτήσεις φίλους εδώ και θα δεις ότι θα διευρυνθεί το θεματολόγιο συζητήσεων.
      • Υπάρχουν μέλη που με συμβουλεύουν για το λίγων ημερών μωρό μου
      • Υπάρχουν μέλη που μου στέλνουν φωτογραφίες με κοψίδια επειδή έτυχαν να πέσουν σε ένα πανηγύρι
      • Υπάρχουν μέλη που μου στέλνουν με το καλημέρα και μία γυμνή, έτσι για να φτιάξουμε διάθεση
      • και αλλες πολλές καταστάσεις

Συμφωνώ απόλυτα απλά λόγω ταχύτητας ξέχασα να βάλω ότι δεν νομίζω να χρειαστώ το chat ακόμη. Λογικό είναι μετά από καιρό διεθρυνθει το θεματολόγιο. Απλά πολλές φορές (και εγώ το έχω κάνει ) από το άγχος και το φόβο μην έχει πάθει κάτι το κινητό ενοχλώ-ούμε καποιους. Τέσπα θεωρώ ότι χρειάζεται ο οποιοσδήποτε λίγο ψήσιμο στο forum και στο search (και όταν γνωρίσει παιδιά από εδώ θα έχει και το chat έτσι και αλλιώς 30 μηνύματα δεν είναι και τίποτα )

P.M. αυτό με το καλημέρα και την γυμνή θα το ήθελα και εγώ :)

Φιλικά πάντα