Διαφήμιση

Η ΕΕ θέλει να απαγορεύσει το internet στους 16χρονους

• Ο Εθισμός των νέων στα νέα μέσα τεχνολογίας όπως tablet , SmartPhones κ.α ευθύνεται καθαρά στους γονείς. Όταν ο πατέρας και η μάνα είναι όλη την ημέρα με αυτό η μία να μιλά με τις φίλες της και ο πατέρας με τους συναδέλφους είναι λογικό και το παιδί να θέλει ένα τέτοιο ώστε να ασχολείται. Αντί να ρίχνουμε το βάρος στην νεολαία ας ρίξουμε το βάρος στους γονείς που δεν έχουν όριο. Το ίδιο ισχύει και για τα τσιγάρα και τα ποτά... Κρίμα πάντως... όλα τα πάρκα είναι άδεια.
    • Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:

Ο Εθισμός των νέων στα νέα μέσα τεχνολογίας όπως tablet , SmartPhones κ.α ευθύνεται καθαρά στους γονείς. Όταν ο πατέρας και η μάνα είναι όλη την ημέρα με αυτό η μία να μιλά με τις φίλες της και ο πατέρας με τους συναδέλφους είναι λογικό και το παιδί να θέλει ένα τέτοιο ώστε να ασχολείται. Αντί να ρίχνουμε το βάρος στην νεολαία ας ρίξουμε το βάρος στους γονείς που δεν έχουν όριο. Το ίδιο ισχύει και για τα τσιγάρα και τα ποτά... Κρίμα πάντως... όλα τα πάρκα είναι άδεια.
      Σίγουρα δεν φταίνε οι νέοι. Έτσι έμαθαν! Ευτυχώς εγώ πρόλαβα την εποχή χωρίς κινητό/tablet/pc αλλά το παιχνίδι στην αλάνα..
    • Ο/H itslord έγραψε:

Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:

Ο Εθισμός των νέων στα νέα μέσα τεχνολογίας όπως tablet , SmartPhones κ.α ευθύνεται καθαρά στους γονείς. Όταν ο πατέρας και η μάνα είναι όλη την ημέρα με αυτό η μία να μιλά με τις φίλες της και ο πατέρας με τους συναδέλφους είναι λογικό και το παιδί να θέλει ένα τέτοιο ώστε να ασχολείται. Αντί να ρίχνουμε το βάρος στην νεολαία ας ρίξουμε το βάρος στους γονείς που δεν έχουν όριο. Το ίδιο ισχύει και για τα τσιγάρα και τα ποτά... Κρίμα πάντως... όλα τα πάρκα είναι άδεια.
      Σίγουρα δεν φταίνε οι νέοι. Έτσι έμαθαν! Ευτυχώς εγώ πρόλαβα την εποχή χωρίς κινητό/tablet/pc αλλά το παιχνίδι στην αλάνα..
      Ήμασταν από τις τελευταίες γενιές λόγω ότι δεν είμαι και μεγάλος. (93) Αλλά δεν πειράζει τουλάχιστον τα ζήσαμε στην πραγματική ζωή και όχι σε κάποιο παιχνίδι. :D
    • Διαφήμιση

Ο/H itslord έγραψε:

Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:

Ήμασταν από τις τελευταίες γενιές λόγω ότι δεν είμαι και μεγάλος. (93) Αλλά δεν πειράζει τουλάχιστον τα ζήσαμε στην πραγματική ζωή και όχι σε κάποιο παιχνίδι. :D
      Άλλη αίσθηση πάντος. να βγαίνει η μάνα μου να με ψάχνει να γυρίσω γιατί είναι αργά! Το καλοκαίρι στις αλάνες ποδόσφαιρο, παιχνίδι ... τι εποχές!!!
    • Ο/H itslord έγραψε:

Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:

Ο/H itslord έγραψε:

Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:

Άλλη αίσθηση πάντος. να βγαίνει η μάνα μου να με ψάχνει να γυρίσω γιατί είναι αργά! Το καλοκαίρι στις αλάνες ποδόσφαιρο, παιχνίδι ... τι εποχές!!!
      Κινητά ποτέ.. άσε που και να είχαμε δεν το παίρναμε μην πάθει και τίποτα... χααχα τώρα αλλάξανε οι εποχές.. so bad.

Ο/H itslord έγραψε:

Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:

Ο/H itslord έγραψε:

Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:

Κινητά ποτέ.. άσε που και να είχαμε δεν το παίρναμε μην πάθει και τίποτα... χααχα τώρα αλλάξανε οι εποχές.. so bad.
      Όντως...τα κινητά ήταν των μεγάλων τότε! και ήταν και αυτά μεγάλα! και ήταν για πολύ απλή και λίγη χρήση. Θυμάμαι ότι ο πατέρας μου τότε πλήρωνε κάπου 12000 δραχμές πάγιο, χωρίς χρόνο ομιλίας εννοείται! και δεν με άφηνε να το αγγίξω..άσε που η συσκευή έπιανε σχεδόν το μισό τραπέζι :P
    • Ο/H itslord έγραψε:

Όντως...τα κινητά ήταν των μεγάλων τότε! και ήταν και αυτά μεγάλα! και ήταν για πολύ απλή και λίγη χρήση. Θυμάμαι ότι ο πατέρας μου τότε πλήρωνε κάπου 12000 δραχμές πάγιο, χωρίς χρόνο ομιλίας εννοείται! και δεν με άφηνε να το αγγίξω..άσε που η συσκευή έπιανε σχεδόν το μισό τραπέζι :P
      Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ζήσει με τις δραχμές..(όχι λόγο ηλικίας αλλά λόγο εξωτερικού). Εγώ θυμάμαι πολλά .. όπως και εσείς τα νέα παιδιά τι θα θυμούνται .. τα παιχνίδια η τα Duckfaces και τα check in. Δεν μπορώ να καταλάβω .. Sad to hear it. :Patrick:
    • Διαφήμιση

Ο/H itslord έγραψε:

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ζήσει με τις δραχμές..(όχι λόγο ηλικίας αλλά λόγο εξωτερικού). Εγώ θυμάμαι πολλά .. όπως και εσείς τα νέα παιδιά τι θα θυμούνται .. τα παιχνίδια η τα Duckfaces και τα check in. Δεν μπορώ να καταλάβω .. Sad to hear it. :Patrick:
      Σίγουρα όταν θα μεγαλώσουν θα έχουν βγει μετά νέα πράγματα και θα αναπωλούν, όπως εμείς τώρα, τα duckfaces και τα check ins.
      Κάθε πέρισυ και καλύτερα μάλλον!
    • Ο/H itslord έγραψε:

Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:

Ο/H itslord έγραψε:

Σίγουρα όταν θα μεγαλώσουν θα έχουν βγει μετά νέα πράγματα και θα αναπωλούν, όπως εμείς τώρα, τα duckfaces και τα check ins.Κάθε πέρισυ και καλύτερα μάλλον!
      HAHAH αυτό ξανά πες το φίλε !! Πάντως ξέρω πως θα είμαστε οι πιο "παράλογοι" παππούδες στον κόσμο :P (Η Γενιά μας)
    • Eπειδη τυχαινει να μαι 16 χρονων (σε 3μηνες γινομαι 17,γιευ) ,η κατασταση των νεων μιλαω ακομα και για μενα αλλα πιο πολυ για τις γενιες του 2000 και μετα βρισκεται συνεχεια με ενα κινητο στο χερι (ναι εχω δει παιδι να κρατα iphone 6plus και να ναι 1η γυμνασιου,οπως το λενε αμα δεν το προσεξει ο γονιος το παιδι τοτε το παιδι αισθανεται οτι ειναι ελευθερο να κανει οτι θελει ,ή ο γονιος δεν θελει να ακουει την γκρινια του γιου ή της κορης να του ζηταει ενα κινητο ή λαπτοπ,ταμπλετ κτλπ οποτε καταφευγει στον πια ευκολο τροπο απασχολησης των παιδιων το smartphone κυριως γιατι τα εξυπνα τηλεφωνα θα μετατραπουν σε λιγα χρονια σε μικρους υπολογιστες....Τωρα αμα θελει η καλη μας Ε.Ε να επιβαλει αυτον τον νομο πρωτα να ρωτισει τους γονεις αμα ξερουν οτι το παιδι τους εχει φειςμπουκ,ινσταγκραμ κτλπ.και μετα να καταφυγει στον αποκλεισμο αυτον,κατι που το θεωρω ανεφικτο μιας και οπως ειπατε οι περισσοτεροι που συμφωνω γιατι ειμαι και γω μαθητης οπως ειπα και στην αρχη ειμαι 16 χρονων ,ξερω πολυ καλα οτι αμα θελει ο πιτσιρικας να μην το μαθουν οι γονεις οτι εχει φβ τοτε θα κανει οτι περναει απο το χερι του για να μπει,και διαφορετικη χρονολογια και πολλα αλλα ,αλλα αυτο το τερας που ονομαζεται διαδυκτιο εχει ''καταστρεψει'' πολλες κοινονικες ζωες των νεων....
      China lover :D
    • Ο/H VaggelisL έγραψε:

Eπειδη τυχαινει να μαι 16 χρονων (σε 3μηνες γινομαι 17,γιευ) ,η κατασταση των νεων μιλαω ακομα και για μενα αλλα πιο πολυ για τις γενιες του 2000 και μετα βρισκεται συνεχεια με ενα κινητο στο χερι (ναι εχω δει παιδι να κρατα iphone 6plus και να ναι 1η γυμνασιου,οπως το λενε αμα δεν το προσεξει ο γονιος το παιδι τοτε το παιδι αισθανεται οτι ειναι ελευθερο να κανει οτι θελει ,ή ο γονιος δεν θελει να ακουει την γκρινια του γιου ή της κορης να του ζηταει ενα κινητο ή λαπτοπ,ταμπλετ κτλπ οποτε καταφευγει στον πια ευκολο τροπο απασχολησης των παιδιων το smartphone κυριως γιατι τα εξυπνα τηλεφωνα θα μετατραπουν σε λιγα χρονια σε μικρους υπολογιστες....Τωρα αμα θελει η καλη μας Ε.Ε να επιβαλει αυτον τον νομο πρωτα να ρωτισει τους γονεις αμα ξερουν οτι το παιδι τους εχει φειςμπουκ,ινσταγκραμ κτλπ.και μετα να καταφυγει στον αποκλεισμο αυτον,κατι που το θεωρω ανεφικτο μιας και οπως ειπατε οι περισσοτεροι που συμφωνω γιατι ειμαι και γω μαθητης οπως ειπα και στην αρχη ειμαι 16 χρονων ,ξερω πολυ καλα οτι αμα θελει ο πιτσιρικας να μην το μαθουν οι γονεις οτι εχει φβ τοτε θα κανει οτι περναει απο το χερι του για να μπει,και διαφορετικη χρονολογια και πολλα αλλα ,αλλα αυτο το τερας που ονομαζεται διαδυκτιο εχει ''καταστρεψει'' πολλες κοινονικες ζωες των νεων....
      Ενδιαφέρον άποψη ! Μπράβο σου που το παραδέχεσαι !! Είναι ωραίο να ακούς και τις 2 μεριές ενός θέματος :) #Greek_Xiaomi_Hype :thumbsup: :thumbsup:
    • Διαφήμιση