Διαφήμιση

xiaomi - bluetooth Συνεργάζονται σωστά;

• Επαναφέρω και πάλι αυτό το θέμα καθώς πλέον έχω πάρει ένα πολύ καλό bluetooth αλλά πάλι η xiaomi μας δημιουργεί θεματάκια

Λοιπόν το θεμα με το bluetooth το είχα παγωμένο πολύ καιρό τώρα αλλά πριν από λίγες μέρες αγόρασα το plantronics voyager edge

το οποίο είναι πολύ καλό σαν bluetooth και πλέον δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ακουστική με ακούνε τους ακούω καλά αλλά...

όταν με παίρνουν κάτω αριστερά μου βγάζει ένα εικονίδιο όπου του ορίζω εγω πως θα διεκπαιρεώνεται η κλήση,δηλ. ειτε μέσω bluetooth είτε μέσω συσκευής είτε μέσω ακουστικού(Αυτο δεν το καταλαβα)

εγω του ορίζω στην κάθε εισερχόμενη να την διεκπαιρεώνει μέσω Bluetooth(αν και το βρίσκω κουλώ να πρέπει να κάνω αυτή την διαδικασία κάαααααααααθε φορά,αλλά λεω που θα πάει

θα με γνωρίσει μην το αποπάρω ακόμη δεν γνωριστήκαμε.

Έλα όμως που το τηλέφωνο μου δεν λέει να με αποχωριστεί τόσο εύκολα!!Θέλει λεει να νιώθει την επαφή με το αυτί ΜΟΥ κι έτσι εκεί που ξεκινάω να μιλάω αυτό

γυρνάει πάλι στο τηλέφωνο,βέβαια εγω είμαι αυστηρός και του δείχνω ποιός είναι το αφεντικό και ξανα γυρνάω στο bluetooth κι εκεί δεν με ξανα ζορίζει τουλάχιστο

μέχρι να τελειώσει η κλήση καθώς την επομένη (κλήση) που θα βρει την ευκαρία πάλι το ίδιο θα μου κάνει!!!

Πείτε μου λοιπόν ποιον τρόπο να χρησημοποιήσω για να καταλάβει ότι ανάμεσα μας μπήκε ένας τρίτος μια και καλή και να μην μου κάνει κονξες!
    • @kimnag, είσαι με MIUI 7 να υποθέσω ? Στην MIUI 8 έχει λυθεί το πρόβλημα με το bluetooth...τουλάχιστον στις developer που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα
    • Φταιει η ακαταμαχητη έλξη του κινητού, δεν είναι τίποτα.

Συγγνώμη, αλλά ποιο κινητό και ποια έκδοση miui (Ελληνικη, Κινεζικη, stable, unstable, global Stable, global unstable κ.λ.π.) έχεις??

Ρωτάω, γιατί το RN3 Pro μου με το Plantronics τα πάνε εξαιρετικά, χωρίς τις διενέξεις, τις εντάσεις κ τις ζήλιες που αναφέρεις..

Πολυ καλά Bluetooth τα Plantronics by the way....
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • κινητό το γράφω στο προφίλ μου, redmi note2,rom miui8 by xiaomi-miui.gr gtv 6.6.23/developer
      εξαιρετικό το plantronics αλλά οι ζήλιες του κινητού μου δεν μἀφήνουν να απολαύσω την γνωριμία μας!!
    • Τυχαίνουν κ αυτά στους "ερωτες"... :wink:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• και γω ειχα αυτο το θεμα με την μεταφορα της κλησης οταν ηταν συνδεδμενο το RN2 με bt συσκευη οταν ειχα stable MIUI 7 (7,1,0). Τωρα με την 8,0,1,0 stable εκτος απο αυτο το θεμα εχω και το εξης επιπελον. Κατα την πρωτη φορα που πηγα να κανω pair το τηλεφωνο με την ιδια συσκευη μου ζητησε να αν θελω να την κανω Trusted ωστε να ξεκελιδωνει το τηλεφωνο απο αυτην. δεν εγινε την πρωτη φορα αλλα εκτοτε οσες φορες και αν προσπαθησα δε εμφανιζει καν το μυνημα συτο . Εσβησα και εκανα unpair και απο τις 2 συσκευες εκανα clear data αλλα τζιφος.
      Και πραγματικα θα με βολευε αν μπορουσε να γινει αυτο.
    • Τελικά δεν ήταν θέμα κινητού,το κινητό δέχεται ευχάριστα την νέα σχέση,χωρίς ζήλιες..
      απλά το plantronics voyager edge δεν μπορεί να τα βρει με τον εαυτό του.Μια πλευρά του είναι πιο σκοτεινή βρε παιδάκι μου...
      Ένας από τους αισθητήρες αυτός που αντιλαμβάνεται ότι το φοράς στο αυτί και μεταφέρει τον ήχο από το κινητό στο bt δεν λειτουργεί καλά
      βασικά είναι που δεν σταθεροποιήται καλά στο αυτί κι έτσι μπερδεύεται το θέμα,μπήκα στην εφαρμογή απενεργοποίησα την λειτουργία αυτη κι όλα καλά.
      Τελικά όλοι μας έχουμε την dark side πλευρά μας....

Τώρα αυτόπου βλέπω είναι ότι καταναλώνει πολυ μπαταρία η σύνδεση μεσω bt στο κινητό και εκει που ετρωγε 40% περίπου στην εργασία μου το κινητο τώρα κατεβαινει μέχρι και 75-80% κάτω.
      Δηλ σχολούσα και ήμουν στο 60% υπόλοιπο τώρα στις ίδιες ώρες εἰμαι στο 15-20%
    • Διαφήμιση