xiaomi - bluetooth Συνεργάζονται σωστά;
-
-
Παιδιά εμένα με ακούνε καμπάνα από το sony sbh52 αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μου αναγνωρίζει το κινητό όλες τις εφαρμογές του ακουστικού! Κάποια βοήθεια ίσως?
-
Ο/H smatakis έγραψε:
Παιδιά εμένα με ακούνε καμπάνα από το sony sbh52 αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μου αναγνωρίζει το κινητό όλες τις εφαρμογές του ακουστικού! Κάποια βοήθεια ίσως?
Κατέβασες όλες τις εφαρμογές για το sbh 52 από PLAY STORE?αν θυμάμαι είναι 3,αλλα δεν είμαι σίγουρος -
Τελικά συνδέθηκα προχτές με ένα samsung hm 1500 και ήταν άψογο κι επειδή έγιναν εκτεταμένες δοκιμές κατέληξα να μην δώσω το κινητο (αυτό έλειπε
) αλλά να ψάξω να βρω το συγκεκριμένο bluetooth το οποίο όμως από Έλλαδα πουθενά)ας το βγάζουν στα sites μετά από τηλεφωνήματα δεν υπάρχει πουθενά)μόνο απο ebay.
Αλλιώς μένω χωρίς Bluetooth και μιλάω με την συσκευή -
Κοίταξε όταν λέω καμπάνα εννοώ ότι όλοι με ακούνε πεντακάθαρα μέσω του bluetooth.
Το θέμα μου είναι ότι δεν εγκαθιστά με τίποτα τις εφαρμογές από το play store και δεν δουλεύουν οι φωνητικές και γλωσσικές λειτουργίες του bluetooth.
Βάζω και δύο φωτογραφίες να δεις τι εννοώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε εμένα δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα,όλες τις εφαρμογές μου τις εγκατέστησε κανονικά,βέβαια δεν εψαξα για φωνητικές και γλωσσικές λειτουργίες μέσω bluetooth γιατί δεν με ενδιέφεραν.
-
Καλημέρα!
Με το ίδιο bluetooth? Το sbh52? -
yeap!
-
Και στις εμφανίζει κανονικά στην οθόνη του bluetooth?
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
το bluetooth δεν το κράτησα πολύ καιρό και δεν το δοκίμασα για άλλα εκτός από κλήσεις γιατί και δεν με ενδιέφεραν,οι επαφές μια χαρά φαίνοταν στις κλήσεις αν και στην πραγματικότητα ούτε αυτό μου χρειάζοταν γιατί όταν το έχω σε χρήση και το έχω κρεμασμένο στο πέτο μου και απαντάω στην κλήση δεν το βγάζω από εκεί και μετά να δω ποιός είναι και μετά να το ξαναβάλω.
Στην ουσία μπορεί να κάνει πολλά αυτο το bluetooth αλλά είναι όλα χρήσιμα από ένα bluetooth? -
Σημερα δοκιμασα ενα bluetooth που ειχα συγκεκριμμενα το Samsung HM1100 και δουλευει αψογα.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0