Παιδιά καλησπέρα.Θέλω να κάνω update τη rom μου απο την GTV 5.11.26 dev που έχω έως τώρα σε μια πιο πρόσφατη. Θα χρειαστεί να γίνει και πάλι μέσω TWRP ή μέσω του updater? Επίσης χρειάζεται να κάνω backup τα αρχεία μου πριν την αναβάθμιση?
Παιδιά καλησπέρα.Θέλω να κάνω update τη rom μου απο την GTV 5.11.26 dev που έχω έως τώρα σε μια πιο πρόσφατη. Θα χρειαστεί να γίνει και πάλι μέσω TWRP ή μέσω του updater? Επίσης χρειάζεται να κάνω backup τα αρχεία μου πριν την αναβάθμιση?
Αν θέλεις μπορείς να κάνεις ένα back up, έτσι για να υπάρχει... αφού ποτέ δεν ξέρεις. Όχι ομως επειδή θα κάνεις την αναβάθμιση. Κάνοντας την αναβάθμιση, ΔΕΝ χάνεις τίποτα απο τη συσκευή σου!
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τις δύο μεθόδους για να κάνεις αναβάθμιση... και μέσω Updater ή μέσω της TWRP... Ότι σε βολεύει καλύτερα εσένα...
Αν αναβαθμίσεις μέσω TWRP, μπορείς (προαιρετικά πάντα, όχι υποχρεωτικά) να κάνεις πριν την αναβάθμιση wipe μόνο την cache και την Dalvik cache και χωρίς να βγεις απο το TWRP να κάνεις Install το αρχείο της αναβάθμισης που θα έχεις κατεβάσει και βάλει μέσα στη συσκευή απο πριν...
μπορείς (προαιρετικά πάντα, όχι υποχρεωτικά) να κάνεις πριν την αναβάθμιση wipe μόνο την cache και την Dalvik cache και χωρίς να βγεις απο το TWRP να κάνεις Install το αρχείο της αναβάθμισης που θα έχεις κατεβάσει και βάλει μέσα στη συσκευή απο πριν...
Επειδή τώρα άρχισα και μαθαίνω, σε τι χρησιμεύει το wipe της cache - dalvik cache? Αν δεν το κάνουμε αλλάζει τίποτα? Θέλω να είμαι σίγουρος πριν αναβαθμίσω στην τελευαταία rom. Με τον express οδηγό του caesar πέρασα την προηγούμενη dev rom και επιτέλους είδα τις δυνατότητες του κινητού μου. Πετάει!!!
Επειδή τώρα άρχισα και μαθαίνω, σε τι χρησιμεύει το wipe της cache - dalvik cache? Αν δεν το κάνουμε αλλάζει τίποτα? Θέλω να είμαι σίγουρος πριν αναβαθμίσω στην τελευαταία rom. Με τον express οδηγό του caesar πέρασα την προηγούμενη dev rom και επιτέλους είδα τις δυνατότητες του κινητού μου. Πετάει!!!
Μόνο καλό μπορεί να κάνει στην συσκευή σου ένα wipe σε cache - dalvik. Για να μάθεις και τι ακριβώς είναι αυτά (για να μην μιλάμε σαν Κινέζοι) κοίτα το Λεξικό.
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του. Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους. Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.