Οριστε => Internet sharing μέσω του wifi hotspotΟ/H evankouros έγραψε:
Από χθες το βράδυ αναζητώ τον οδηγό, αλλά δεν τον έχω βρει ακόμη.
Κάποιο link;
[GTV-5.12.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/12 17:00)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Καλημέρα,εγώ έχω παραμείνει στην 5.12.3 γιατί ή τελευταία διαβάζω πως έχει θέματα και και ειμαι πολύ ευχαριστημένος,μπαταρία κλπ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν είναι κακό αυτό. Επειδή έβαλες μια dev δεν σημαίνει ότι πρέπει να φλασάρεις κάθε Παρασκευή..Ο/H trainspotting έγραψε:
Καλημέρα,εγώ έχω παραμείνει στην 5.12.3 γιατί ή τελευταία διαβάζω πως έχει θέματα και και ειμαι πολύ ευχαριστημένος,μπαταρία κλπ...
-
-
Ευχαριστώ.Ο/H Bodai έγραψε:
Οριστε => Internet sharing μέσω του wifi hotspotΟ/H evankouros έγραψε:
Από χθες το βράδυ αναζητώ τον οδηγό, αλλά δεν τον έχω βρει ακόμη.
Κάποιο link;
Προφανώς δεν θα τον έβρισκα, αφού έκανα αναζήτηση για "tethering". -
-
Αν μιλάς για το Sony που βλέπω στο προφίλ σου, δεν υπάρχει διαθέσιμη Ελληνική ROM τώρα.Ο/H diaselo έγραψε:
εχω την 7.0.12.0 stable rom πως θα βαλω την τελευταια ελληνικη?
-
-
Επειδή προφανώς η συσκευή σου έχει κλειδωμένο Recovery, θα πρέπει να ακολουθήσεις έναν από τους οδηγούς που θα βρεις εδώ => HowTo/Οδηγοί
-
Ο/H diaselo έγραψε:
εχω την 7.0.12.0 stable rom πως θα βαλω την τελευταια ελληνικη?
Στο ίδιο τηλέφωνο την έβαλα πριν λίγες μέρες με αυτό τον οδηγό του caeser.Ο/H diaselo έγραψε:
oxi εχει ο γιος μου το redmi note 2 prime
-
Ευχαριστώ πολύ, έμεινα απολύτως ευχαριστημένος με την προηγούμενη Dev που είχα κατεβάσει από εδώ. ( btw είμαι Mi και Android n00b)
Ερώτηση: Μέσα από τον updater δεν γίνεται άμεση ενημέρωση, πρέπει πάντοτε να ελέγχω για τελευταία έκδοση μέσα από τα φόρουμς; -
Πάντα από εδώ. Τώρα εάν θα αλλάξει στο μέλλον δεν ξέρουμε, αλλά για τώρα από εδώ. Μπορείς βέβαια να γίνεις και vip μέλος, και να σου έρχεται στο email σου το ακριβές λινκ της ρομ του κινητού σου, πριν ανακοινωθεί στο φόρουμΟ/H VTkfaegr έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ, έμεινα απολύτως ευχαριστημένος με την προηγούμενη Dev που είχα κατεβάσει από εδώ. ( btw είμαι Mi και Android n00b)
Ερώτηση: Μέσα από τον updater δεν γίνεται άμεση ενημέρωση, πρέπει πάντοτε να ελέγχω για τελευταία έκδοση μέσα από τα φόρουμς;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα