[GTV-5.12.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/12 17:00)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
-
46,042 με 37% Μπαταρία και Wi-Fi ανοιχτό. 'Έχει μερικά κινέζικα βέβαια αλλά εγώ αυτές τι εφαρμογές τις σβήνω όπως (miWiFi κ.α)Ο/H pechr έγραψε:
Καλησπέρα σας
Έχει τρέξει κανείς το ANTUTU σε redmi note 2 με αυτή την ROM να μας πει τι ψάρια έπιασε;
-
Εγώ που κάθε δυο μέρες επειδή βαριέμαι βάζω costum rom 5.1.1 ή 6.0 αλλάζω recovery, partition στα 1,2gb τα προβλήματα που αναφέρεις εσύ και κάποια άλλα παιδιά δεν τα έχουν οι περισσότεροι χρήστες των Mi-3 & Mi4. Αν έχεις κάνεις wipe partition & dalvic μετά εγκατάσταση rom και συνεχίζει το πρόβλημα νομίζω ήρθε η ώρα για καθαρή εγκατάσταση της romΟ/H kostakislarisa έγραψε:
Καμια διόρθωση για τα reboot και το bluetooth σε mi4 υπάρχει ή πρέπει να γυρίσω πίσω;
-
Εχω κάνει 2 φορές καθαρή εγκατάσταση και συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα.. Ο αδερφός μου με mi4 και 2 φίλοι με mi3 έχουν το ίδιο πρόβλημα πάντως από την 5.12.10 και μετά..Ο/H spideman3 έγραψε:
Εγώ που κάθε δυο μέρες επειδή βαριέμαι βάζω costum rom 5.1.1 ή 6.0 αλλάζω recovery, partition στα 1,2gb τα προβλήματα που αναφέρεις εσύ και κάποια άλλα παιδιά δεν τα έχουν οι περισσότεροι χρήστες των Mi-3 & Mi4. Αν έχεις κάνεις wipe partition & dalvic μετά εγκατάσταση rom και συνεχίζει το πρόβλημα νομίζω ήρθε η ώρα για καθαρή εγκατάσταση της romΟ/H kostakislarisa έγραψε:
Καμια διόρθωση για τα reboot και το bluetooth σε mi4 υπάρχει ή πρέπει να γυρίσω πίσω;
-
Το ξέρω επειδή παρακολουθώ το sait. Μήπως πρέπει να περάσετε την rom μέσω του fastboot, Miflash tools? μπας και αλλάξει κάτι?Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Εχω κάνει 2 φορές καθαρή εγκατάσταση και συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα.. Ο αδερφός μου με mi4 και 2 φίλοι με mi3 έχουν το ίδιο πρόβλημα πάντως από την 5.12.10 και μετά..Ο/H spideman3 έγραψε:
-
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Δεν αλλάζει κάτι το ίδιο είναι και πάλι..
Νομίζω ότι η china rom θα είναι η βάση και ίσως διορθωθεί το πρόβλημα σας και από πάνω αφού κανείς wipe all περνάς την Ελληνική.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Μέχρι αύριο το απόγευμα θα σας έχουμε δώσει fix για όλες τις ROM όσον αφορά τo Bug του καιρού και των Fonts. -
Ολα τα αλλα τελεια αλλα επιβεβαιωνω και εγω οτι ο καιρός δεν δουλεύει στο redmi note 4g αλλά και γενικά ο καιρός δεν πάει καλά οπότε μην είμαστε και πλεονέκτες!!!!
" Γεωπόνος”

-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα