Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούτελικα δουλεψε ο καιρος εβαλα πρωτα την αγγλικη γλωσσα και μετα την ελληνικη απλος πλεον στο ρολοιΟ/H sideris20250 έγραψε:
καλημερα και καλη εβδομαδα μολις περασα την ρομ και το φιξ ο καιρος δεν δουλευει καθολου
σε redmi note 3g
To Widget όπως αναφέρουμε και στην ανακοίνωση δεν έχει διορθωθεί ακόμη...Ο/H thomas01 έγραψε:
Παρά την εγκατάσταση του fix για τον καιρό, στο widget του ρολογιού που δείχνει και τη θερμοκρασία, είναι κολλημένη στο 0.
Εδώ θα βρεις την απάντηση στο ερώτημα post 3, 10, 18: Android 6.0 Marshmallow - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official ForumΟ/H m@devill έγραψε:
επιβεβαιωνω και εγω κολαει η αναπαραγωγη βιντεο εχει προβλημα.Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Δεν ξέρω εαν το έγραψε και κανένας άλλος αλλα στο hongmi υπάρχει σοβαρό θέμα με την αναπαραγωγή βίντεο απο οπου και να ειναι , ξεκιναει το βιντεο κολαει για λιγο η εικονα και ο ηχος παιζει κανονικα απο πίσω με αποτέλεσμα να μην ειναι συγχρονισμένα ήχος ,εικόνα .Το κάνει με όλα ειτε ειναι facebook,instagram ,browser κτλ
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Δεν ξέρω εαν το έγραψε και κανένας άλλος αλλα στο hongmi υπάρχει σοβαρό θέμα με την αναπαραγωγή βίντεο απο οπου και να ειναι , ξεκιναει το βιντεο κολαει για λιγο η εικονα και ο ηχος παιζει κανονικα απο πίσω με αποτέλεσμα να μην ειναι συγχρονισμένα ήχος ,εικόνα .Το κάνει με όλα ειτε ειναι facebook,instagram ,browser κτλ
Δεν ξέρω εάν φταίει ο ενσωματωμένος media player της miui γι' αυτό, αλλά δοκιμάστε το εξής: κατεβάστε το xiaomi market από εδώ -> getAppstoreApkUrlΟ/H mparaxir έγραψε:
επιβεβαιωνω και εγω κολαει η αναπαραγωγη βιντεο εχει προβλημα.Ο/H GeoXiaomi έγραψε: