γιατρε εγω που το δοκιμασα αυτο που ειπες δεν χρειαζοταν αναβαθμιση ο μαμα playerΟ/H maddoctor έγραψε:
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Δεν ξέρω εαν το έγραψε και κανένας άλλος αλλα στο hongmi υπάρχει σοβαρό θέμα με την αναπαραγωγή βίντεο απο οπου και να ειναι , ξεκιναει το βιντεο κολαει για λιγο η εικονα και ο ηχος παιζει κανονικα απο πίσω με αποτέλεσμα να μην ειναι συγχρονισμένα ήχος ,εικόνα .Το κάνει με όλα ειτε ειναι facebook,instagram ,browser κτλ
Δεν ξέρω εάν φταίει ο ενσωματωμένος media player της miui γι' αυτό, αλλά δοκιμάστε το εξής: κατεβάστε το xiaomi market από εδώ -> getAppstoreApkUrlΕγκαταστήστε το και τρέξτε το. Το τελευταίο tab είναι για τις εφαρμογές του κινητού. Δείτε εάν θέλει αναβάθμιση ο miui media player. Αναβαθμίστε τον, επανεκκίνηση και δοκιμάστε τώρα τα βίντεο.Ο/H mparaxir έγραψε:
επιβεβαιωνω και εγω κολαει η αναπαραγωγη βιντεο εχει προβλημα.Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Δεν ξέρω εαν το έγραψε και κανένας άλλος αλλα στο hongmi υπάρχει σοβαρό θέμα με την αναπαραγωγή βίντεο απο οπου και να ειναι , ξεκιναει το βιντεο κολαει για λιγο η εικονα και ο ηχος παιζει κανονικα απο πίσω με αποτέλεσμα να μην ειναι συγχρονισμένα ήχος ,εικόνα .Το κάνει με όλα ειτε ειναι facebook,instagram ,browser κτλ
[GTV-5.12.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/12 17:00)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
ξερουμε ποτε θα βγει το 6.0 για το mi note?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Γίνε VIP!!!
αυτο το αντίγραφο+επαναφορά που αποσκοπεί????
Μήπως είναι αντίστοιχο του cloud???
Έχω πάρει ένα τέτοιο αποθήκη σβήνει αν κάνω factory reset??
Έχω φάει τα νύχια μου backup τελικά δεν παίρνει το micloud οπότε και εγώ το παραταω..... Το ξεσκισα το τηλεφωνακι περνώντας την προηγούμενη και την νέα ρομ ξανά και ξανά μήπως ξεκολλήσει αλλά δεν θέλει......με μια κουβέντα του αλλαξα τα φώτα τέλος πέρασα και μένω με την νέα ρομ.
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
αυτο το αντίγραφο+επαναφορά που αποσκοπεί????
Μήπως είναι αντίστοιχο του cloud???
Έχω πάρει ένα τέτοιο αποθήκη σβήνει αν κάνω factory reset??
Έχω φάει τα νύχια μου backup τελικά δεν παίρνει το micloud οπότε και εγώ το παραταω..... Το ξεσκισα το τηλεφωνακι περνώντας την προηγούμενη και την νέα ρομ ξανά και ξανά μήπως ξεκολλήσει αλλά δεν θέλει......με μια κουβέντα του αλλαξα τα φώτα τέλος πέρασα και μένω με την νέα ρομ.
Γίνε VIP!!!
Μην την βάζεις έχει προβλήματα...
-
ξερουμε αν θα έχουμε νέα ρομ αυτήν την εβδομάδα???
Μόλις παρατήρησα ότι στο κέντρο ασφαλείας μου έβαλε ξανά κινέζικα ή νέα ρομ.
" Γεωπόνος”
-
Τελικα και γω γυρισα στην προηγουμενη εκδοση για λογους αυτονομιας κυριως. Θα δουμε βεβαια και σε αυτην αν ηταν καλυτερη η αυτονομια της συσκευης μιας και δεν προλαβα να την δουλεψω ουτε δυο μερες.
Τα υπολοιπα μικροπροβληματακια οπως ο καιρος δεν με ενδιεφεραν και τοσο. -
Και εγώ γύρισα στην προηγούμενη έκδοση λόγω αυτονομιας της μπαταρίας.. Δεν το συζητώ 2 ωρες παραπάνω στο άνετο!!! ☺☺☺από της καλύτερες η 5.12.10
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στο redmi 2 td έχω βάλει την rom από, δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, μόνο μια μικρή διαφορά στην μπαταρία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα