Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Δεν ξέρω εαν το έγραψε και κανένας άλλος αλλα στο hongmi υπάρχει σοβαρό θέμα με την αναπαραγωγή βίντεο απο οπου και να ειναι , ξεκιναει το βιντεο κολαει για λιγο η εικονα και ο ηχος παιζει κανονικα απο πίσω με αποτέλεσμα να μην ειναι συγχρονισμένα ήχος ,εικόνα .Το κάνει με όλα ειτε ειναι facebook,instagram ,browser κτλ
Δεν ξέρω εάν φταίει ο ενσωματωμένος media player της miui γι' αυτό, αλλά δοκιμάστε το εξής: κατεβάστε το xiaomi market από εδώ -> getAppstoreApkUrlΕγκαταστήστε το και τρέξτε το. Το τελευταίο tab είναι για τις εφαρμογές του κινητού. Δείτε εάν θέλει αναβάθμιση ο miui media player. Αναβαθμίστε τον, επανεκκίνηση και δοκιμάστε τώρα τα βίντεο.Ο/H mparaxir έγραψε:
επιβεβαιωνω και εγω κολαει η αναπαραγωγη βιντεο εχει προβλημα.Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Δεν ξέρω εαν το έγραψε και κανένας άλλος αλλα στο hongmi υπάρχει σοβαρό θέμα με την αναπαραγωγή βίντεο απο οπου και να ειναι , ξεκιναει το βιντεο κολαει για λιγο η εικονα και ο ηχος παιζει κανονικα απο πίσω με αποτέλεσμα να μην ειναι συγχρονισμένα ήχος ,εικόνα .Το κάνει με όλα ειτε ειναι facebook,instagram ,browser κτλ
Ολα ήταν εντάξει δεν ηθελε κανένα update .Και ακόμη τα ιδια κολαει