Έχω το κινητό εδώ και 2 μήνες δεν το έχω πειράξει καθόλου και σήμερα ξεκίνησε ένα πρόβλημα. Όταν πατάω πάνω σε ένα εικονίδιο ή εφαρμογή μετά από λίγο με πετάει εκτός εφαρμογής στην αρχική!! Τι γίνετε εδώ?? Μόνο στην κάμερα στις φωτογραφίες και στο κέντρο ασφαλείας δεν με πετάει έξω!!
έξοδος εφαρμογής
-
-
-
-
Δεν ρίχνεις μία ελληνική να ζεσταθείς ρε φίλε?
Εμένα αυτή που λες ότι σου έκανε πρόβλημα σήμερα, δεν μου εμφάνιζε καν πληκτρολόγιο.
Έλα στην παρέα μας και εσύ -
να βάλω ρε φίλε απλώς βλέπω εδώ βάζεις μία ελληνική ρομ και μετά όλοι προβλήματα, ένας με μικρόφωνο, άλλος με κάμερα, άλλος με φωτισμό ή κολλάει το κινητό μετά δεν αναγνωρίζει άλλα πράγματα.. εκτός άμα κάνω λάθος πες μου να μάθω θέλω.. υπάρχει κάποια ρομ χωρίς πρόβλημα?
-
Φίλε εμείς "παίζουμε" για το δικό μας χαβαλέ με τις Developer.
Εσύ αν θέλεις κάτι σταθερό τότε βάλε μια από τις πάμπολλες Stable που δεν έχουν κανένα μα κανένα πρόβλημα.
Εγώ συγκεκριμένα έχω 2 κινητά στην κατοχή μου αν και το ένα το έδωσα (σε κοντινό άνθρωπο). Το mi4c πρόλαβα και έβαλα 2 dev. Η πρώτη με προβλήματα αρκετά, αλλά η 2η με κανένα μας κανένα πρόβλημα.
Τώρα στο Redmi 2 είχα μία που είχε πρόβλημα στις 20 που πρόλαβα να βάλω και τώρα έβαλα μία Stable για το κοριτσάκι που το πήρε και δεν έχει κανένα πρόβλημα απολύτως.
Ρώτα κάποιον που έχει το κινητό σου και βρες μια καλή Ρομ και πέρασε την φίλε. Τόσο απλά.
Τώρα αν εμείς παίζουμε, λογικό είναι και να χτυπάμε, έτσι? Δικό μας πρόβλημα και ξεροκεφαλιά όμως
Εντελώς φιλικά και έξω καρδιά πάντα -
Ο/H vagpaliour έγραψε:
να βάλω ρε φίλε απλώς βλέπω εδώ βάζεις μία ελληνική ρομ και μετά όλοι προβλήματα, ένας με μικρόφωνο, άλλος με κάμερα, άλλος με φωτισμό ή κολλάει το κινητό μετά δεν αναγνωρίζει άλλα πράγματα.. εκτός άμα κάνω λάθος πες μου να μάθω θέλω.. υπάρχει κάποια ρομ χωρίς πρόβλημα?
προσωπικά για εμένα η βασική διαφορά μίας stable με μία developed είναι ότι:
Stable: για να αλλάξεις μια stable πας πάλι σε μία stable όποτε και όταν βγει για να διορθώσεις τυχών πρόβλημα που έχεις
Developed: μπορείς να μείνεις όσο καιρό θέλεις με μία developed που έχει ελάχιστα ή καθόλου προβλήματα και κάθε Παρασκευή έχεις δυνατότητα να εγκαταστήσεις την επόμενη developed που μπορεί να είναι καλύτερη από αυτήν που είδη είχες...developed δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάθε μα κάθε Παρασκευή πρέπει να κάνεις εγκατάσταση την επόμενη.
Ελπίζω να βοήθησα -
ωραίος φίλε κατάλαβα τι εννοείς.. Ευχαριστώ!!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0