Καλησπέρα σε όλους.Η νέα έκδοση GTV-5.12.17 έχει πρόβλημα σε Hongmi μόλις φθάνει το setup στο σημείο για να κάνουμε login στο mi cloud μου βγάζει σφάλμα και δεν συνεχίζει.Υπόψιν εχω δοκιμάσει και την original και την moded rom και πάλι τα ίδια.Οπότε ξαναγύρισα στην 5.12.3 moded.πιστέυω να λυθεί το πρόβλημα!!!
GTV-5.12.17 Hongmi Problems
-
-
Ο/H triskataratos έγραψε:
setup στο σημείο για να κάνουμε login στο mi cloud μου βγάζει σφάλμα
-
Ο/H triskataratos έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.Η νέα έκδοση GTV-5.12.17 έχει πρόβλημα σε Hongmi μόλις φθάνει το setup στο σημείο για να κάνουμε login στο mi cloud μου βγάζει σφάλμα και δεν συνεχίζει.Υπόψιν εχω δοκιμάσει και την original και την moded rom και πάλι τα ίδια.Οπότε ξαναγύρισα στην 5.12.3 moded.πιστέυω να λυθεί το πρόβλημα!!!
Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες συσκευές και ξεκίνησε περίπου από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά... Πάλι καλά που σου δούλεψε με την 5.12.3 γιατί με κάποιον άλλο χρήστη που είχε κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο Mi-3W, φτάσαμε στην 5.11.1 για να περάσει το αρχικό setup και μετά να προχωρήσει στην τελευταία.
Αφού περάσεις τις αρχικές ρυθμίσεις της συσκευής μετά από επαναφορά εργοστασιακών, μπορείς να βάλεις την τελευταία ROM χωρίς βέβαια να ξανακάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατί θα έχεις το ίδιο πρόβλημα. -
-
Προσπάθησε να το κάνεις όχι με wifi, αλλά με 3G. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά μερικές φορές στην εφαρμογή miwifi, δεν με βάζει στον mi λογαριασμό μου με το wifi, ενώ με το 3G μπαίνει αμέσως!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Λογικά στις αρχικές ρυθμίσεις επιλέγει ελληνικά. Δοκίμασε να πας πίσω και να αλλάξει σε αγγλικά μέχρι να τελειώσει το setup. Είχα το ίδιο πρόβλημα me redmi note 2.
Επίσης όταν έχω το τηλέφωνο στα ελληνικά με την developer rom δεν το κάνει locate για το weather app.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0