παιδια χρονια πολλα σε ολους ,εαν καποιος εχει τον χρονο ας μου γραψει τα βηματα ενα ενα γιατι δεν τα καταφερνω στα συνοπτικα της τεχνολογιας και τοσο καλα, αλλα εχω το ιδιο προβλημα με την συσκευή
παιδια χρονια πολλα σε ολους ,εαν καποιος εχει τον χρονο ας μου γραψει τα βηματα ενα ενα γιατι δεν τα καταφερνω στα συνοπτικα της τεχνολογιας και τοσο καλα, αλλα εχω το ιδιο προβλημα με την συσκευή
Στο πόστ αυτό υπάρχουν όλα όσα χρειάζεσαι => Πρόβλημα με αναβάθμιση σε Stable V7.0.12.0 Redmi 2 Pro
Πρόσεχε μόνο να διαλέξεις σύμφωνα με το νούμερο κάτω από την μπαταρία, εκτέλεσε τον οδηγό κατά γράμμα..
Ολα καλα αυτα που λες φιλε μου.Πρωτον πες μου γιατι δεν βρισκω Ρομ V7.0.12.0 που θα την βρω,και μετα αν η διαδικασια ειναι ακριβως ιδια με το note 2.
βρε παιδια το "flash_all.bat" που το βρισκω,γιατι δεν υπαρχει μεσα στον φακελο της Ρομ για να το τσεκαρω
Συνεχίζοντας για να κανω flash μου λεει οτι δεν βρεθηκε αρχειο...Τι κανω λαθος......Παιδια ΒΟΗΘΕΙΑ......Εχω μεινει με το κινητο σε fastboot.Μηπως κατεβαζω λαθος Ρομ;
το ADB που με χρησιμευει κανω τα βηματα οπως στην αρχη του θεματος μιας και η μονη λειτουργια του τηλεφωνου ειναι το μενου που βγαζει μονο με τα πληκτρα volume+k power, δεν ξερω , δεν τα καταφερνω εχω κατεβασει την fastboot οπως λενε τα βηματα αλλα δεν βρισκω εκεινο το αρχειο ``flash all band΄΄ δεν ξερω πραγματικα τι να κανω ,ας βοηθησει καποιος εαν εχει χρονο και να μου γραψει απο την αρχη τα βηματα και τι κατεβαζω ακριβως ,συγνωμη εαν γινομαι εκνευριστικος με την αδυναμια να προχωρησω παρακατω