Άλλη μια απο μένα (oddin64)
Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
-
Ο/H ronin13 έγραψε:
Το εριξα κι εγω! (#400)
Μας την εκαναν παλι με το "Mecedonia", ε?
Ο/H dfm έγραψε:
Μια ψήφο και από εμένα (username: vagelismargetis)...νομίζω η ψήφος νούμερο 105!!!!
...και δυστυχώς τα Σκόπια αναφέρονται ως Macedonia
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ψήφισα με το ψευδώνυμο: aris1976 ψήφος #499
Χαλαρά στη τριάδα.
Παντως η χιαομι τα Σκοπια πάλι Μακεδονία τα πέρασε. Κρίμα..
ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ο/H mankap έγραψε:
Ο/H ronin13 έγραψε:
Το εριξα κι εγω! (#400)
Μας την εκαναν παλι με το "Mecedonia", ε?
Ο/H dfm έγραψε:
Μια ψήφο και από εμένα (username: vagelismargetis)...νομίζω η ψήφος νούμερο 105!!!!
...και δυστυχώς τα Σκόπια αναφέρονται ως Macedonia
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ψήφισα με το ψευδώνυμο: aris1976 ψήφος #499
Χαλαρά στη τριάδα.
Παντως η χιαομι τα Σκοπια πάλι Μακεδονία τα πέρασε. Κρίμα..
There is no country named Macedonia -
μολις ψηφισα και εγω (sokgiorgos) 112 θεση!!
-
Αλέθουμεεεεε λέμεεε!!!!!
-
Την έριξα και εγώ και ας το έχω στο δρόμο ακόμα....!!!
(username:tolishawk και εκεί)
Για τα αποτελέσματα θα περιμένουμε και εμείς κανα φαξ...???? -
μόλις ψήφισα και εγώ (GAIOKTHMONAS)MIUI Global 9.5.19.0
-
Είμαι το 123, θα μπορούμε να ψηφίσουμε και άλλη μέρα ή μόνο μία φορά; (FreddyKr εκεί)
-
Μία ψήφος και από μένα. Πάμε γέρα u/n: zn4711
-
-
Για τους φίλους που λένε καλό είναι να διαμαρτυρόμαστε για τα Σκόπια στην ψηφοφορία του Global MIUI, όποιος θέλει μπορεί να ρίξει μια ματιά σ' αυτό που έγραψα στο post 511# στο θέμα. Δεν πιστεύω ότι σ' ένα μεμονωμένο post δίνει κάποιος σημασία, αλλά αν εμφανίζεται επαναλαμβανόμενα το ίδιο, ποιος ξέρει. Όποιος θέλει λοιπόν το κάνει clopy/paste, ειδικά το κείμενο που παρέθεσα με το σχετικό link από το Υπουργείο Εξωτερικών.
Ο/H evankouros έγραψε:
I live in the city of Thessaloniki, which is the second biggest city in Greece and the capital of the administrative region of Central Macedonia.
Since there's no MIUI "Macedonia" fan forum in Greece, I guess that the fan site in place 11 of the list must be the one coming from the officially called country of the Former Yougoslav Republic of Macedonia (FYROM).
In 1993, following a recommendation from the Security Council, the Former Yugoslav Republic of Macedonia was accepted, by decision of the General Assembly, into the United Nations under this provisional name, until such time as an agreed solution is reached.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0