Bαλτε και μενα ! VaggelisL
China lover 

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠαιδιά δεν έχει λήξη η ψηφοφορία ακόμα, ψηφίστε....Ο/H VaggelisL έγραψε:
Εγω ψηφισα παντως και δεν εχει ληξει ακομα οντως!Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Παιδιά δεν έχει λήξη η ψηφοφορία ακόμα, ψηφίστε....Ο/H VaggelisL έγραψε:
Ο/H VaggelisL έγραψε:
Εγω ψηφισα παντως και δεν εχει ληξει ακομα οντως!Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Παιδιά δεν έχει λήξη η ψηφοφορία ακόμα, ψηφίστε....Ο/H VaggelisL έγραψε:
Δεν έχει λήξη... Μπόρεσε και ψήφισε ο παραπάνω φίλος VaggelisLΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Αν κάνετε Logout και σας εμφανίζει τα αποτελέσματα της κάλπης, πάει να πει πως έκλεισε η κάλπη.
Πριν από λίγο που δοκίμασα, δείχνει η κάλπη να είναι ακόμη ανοιχτή.
Οι ίδιες βλακίες με πέρυσι.
Μα καλά δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα expire στην κάλπη ?
Έλεος ποια με τις χαζομάρες.
Οχι σιγα ,χαχα βασικα δεν ειχα διαβασει τον τροπο για να ψηφισω και εγραψα απλα το νο.16 δηλαδη το φορουμ μας και στα σχολια αλλα τελικα ηταν λαθος χαχαΟ/H Sakoumidis έγραψε:
Εγω ψηφισα παντως και δεν εχει ληξει ακομα οντως!Καθαρότατη περίπτωση Ελληνάρα, τελευταία στιγμή... Χαχαχαχα (πλάκα κάνω μην παρεξηγηθώ)
Οχι σιγα ,χαχα βασικα δεν ειχα διαβασει τον τροπο για να ψηφισω και εγραψα απλα το νο.16 δηλαδη το φορουμ μας και στα σχολια αλλα τελικα ηταν λαθος χαχαΟ/H VaggelisL έγραψε:
Εγω ψηφισα παντως και δεν εχει ληξει ακομα οντως!Καθαρότατη περίπτωση Ελληνάρα, τελευταία στιγμή... Χαχαχαχα (πλάκα κάνω μην παρεξηγηθώ)